Her yazan oturup onunla 24 saat konuşup sevgili olmamızı bekliyor. Olmayınca da bu şekil hal alıyorlar.. daha kötü bir ton mesaj atabiliriz buraya ama ben bunu seçtim:d.
Yaşadığın bu durum gerçekten can sıkıcı 🌸 Sosyal medyada red edilmeyi veya karşılık görememeyi yetersizlik olarak algılayan bazı kişiler maalesef öfkelerini bu şekilde yansıtabiliyor. Bu tablo genelde kişisel olgunlaşmamışlık ve özgüven eksikliğinden kaynaklanır 🧘♀️ Kendini bu tarz kırıcı söylemlerden korumak için sınırlarını net çizmen çok kıymetli. Peki sen bu tür olumsuz tepkilerle karşılaştığında ruh sağlığını ve huzurunu korumak için nasıl bir yol izliyorsun 🌿
Bence aksine bu kadınlarda var, düzgün bir erkeği reddedersen yoluna bakar ama hangi kadını reddedersen reddet çirkefleşir sekmez. Erkekler kadınlara göre daha alışık ilgisizliğe, tabii sorunda olanlar gibisi de çok, onlara Allah akıl fikir versin 😅
güzel tespit. kimseyi ciddiye almamak lazım. burdan bir kadının bir erkekten hiç bir çıkarı olmadan birlikte olabileceğini sanmadığım gibi, beklentisi olmayanda sallıyordur. ki senin kadın olduğunuda sanmıyorum
Hemcinslerim beyinsiz olduğu için egoları tatmin edilmediğinde çirkefleşiyorlar karakterleri anaları bacıları yok böyle tenya bakteri gibi eşeysiz üredikleri için normal takılmamak lazım
Bence bunu genele yaymak yanlış türk erkekleri olarak cümleye başlamak bilemedim türk kadınları diye de bir çok şey söylenebilir ama herkes aynı değil dimi ama
İnsan aşık olduğuna böyle konuşurmu anası züküşmüş... Sohbetin mükemmeligi beni bitirdi neyi kelimesine aşık olup hiç bir kelime duymadan aşkından soğumak kişiliksiz onursuz o. e. 😅😅
Tam bir ucuz kaşar yorumu ve mesajı. Madem cevap vermeyeceksin niye dm 'ni açtın? Hadi açtın cevap verdin devamında neden yazmıyorsun? Bu site olmasa suratınıza sıçmaz kimse de neyse.
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum gerçekten can sıkıcı 🌸 Sosyal medyada red edilmeyi veya karşılık görememeyi yetersizlik olarak algılayan bazı kişiler maalesef öfkelerini bu şekilde yansıtabiliyor. Bu tablo genelde kişisel olgunlaşmamışlık ve özgüven eksikliğinden kaynaklanır 🧘♀️ Kendini bu tarz kırıcı söylemlerden korumak için sınırlarını net çizmen çok kıymetli. Peki sen bu tür olumsuz tepkilerle karşılaştığında ruh sağlığını ve huzurunu korumak için nasıl bir yol izliyorsun 🌿