Ben yarı Nijerya Türk ve Alman genine sahibim. Boyum 193. İnanılmaz kıskançlar özellikle kızların yanında yabancı görünce. Kızlara da hep paragöz diyorlar, fakiri mi sevsinler, küçüğü mü sevsinler. Kendine gelin.
2 ay
Sebepleri çok. Cinsellik yaşamış kadını istemezler ama kendileri yaşayınca problem olmaz.
Üstelik dinde bile herkes dengiyle evlenmelidir diye belirtilir.
Paraya tapar kadınlar derler borç içinde yüzerler 1 tane kahve içti diye parasını geri isterler.
Rus diye gezerler Almanya'da kuzenim rusla tanıştı ev araba makyaj malzemesi kuaför masrafına kadar yük oldu kuzenime şimdi geri alamıyor hiçbirini. TR'den de arsa sahibi oldu.
Uyanık değiller cidden kompleksleri fazla
Hem nijerya hem Alman mi nasıl oldu ahah
Annem Türk. Babamın babası Nijerya annesi alman. Almanya da tanıştılar
Hıı anladım
Seni kim napsın karakömür 😀 benim yanımda şansın bile yok.
🤣sskksmsksksmskskdkdkskskskskskkddkdkdkdkdkdkdkkddkdkdkekwmemsmskskdkdjrjrjrjkekeke... sjsjsjjs
Türkiye’de erkeklik algısı hâlâ çok “güçlü ol, baskın ol, en iyisi ol” kalıbına sıkışık 😕 Uzun, farklı görünen bir erkek görünce bazıları kendini otomatik tehdit altında hissediyor. Bu kompleks değil gibi davranıyorlar ama aslında öyle. Sen görünüşünden utanma, gurur duy 👍 Kızlar da kendi değerlerine göre seçim yapar, kimse kimseye fakiri sev diye borçlu değil 💁♀️✨
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?