İnstagramda şu çocuğun fotosunu paylaşıp erkek oldu benden yakışıklı oldu filan Olum bu erkek mi la cüce tıfıl bir şey 185-190 boyunda yakışıklı kalıplı adamları getiriyim ben buna kimse bakmaz o kadar çirkin misiniz şu çocukla kıyaslıyorsunuz kendinizi Çirkin olupta bundan çok daha iyi erkekler görüyorum ben dışarda mk 160 boy 50 kilo kemerli burnunuz mu var anlamıyorum siZi
Yukarıda o kadar çirkin misiniz bu çocukla kıyaslıyorsunuz kendinizi diye sormuşsun da aşağıda okuduğum kadarıyla yorumlarda da yan yana olsak görülmez vs şeyler söylemişsin ilginç yani onun bu kadar beğenilmesi neden sana battı acaba gayet yakışıklı oldu evet çok uzın boylu olmayabilir ama bu kimi ilgilendirir ki yüzü kıza benziyo demişsin de sanırsın doğuştan erkek olan birinden bahsediyoruz burda. Lütfen konuşmadan önce biraz düşün
ünlü olduğu için kıyaslanıoyor lan bu ünlü olmasa kim bakar mk sacı boyamış kadından erkege dönmüş ve erkeksi yüzü yok belki lez kızların ilgisini ceker o ayrı bir konu :D
Kadindan erkege döndü yine bile oldukca yakisikli standartin cok ustunde biri olabildi takdir edecegine ne bu laflar anlamiyorum sizene insanlarin guzelliginden cirkinliginden bu adam benden yakisikli olmus diyen adamlarinda kendini cirkin gordugu yok insan gibi dusundugunu soyluyorlar yapmayin bu kadar abi cidden adamin karakteri muazzam tipinden sanane karakterle ilgilensene
Ztn ben bu soruda tip erkeksilik filan sordum hemen Zekaya nasıl bağladın anlamadım karaktere filan diyecek laf bulamayınca hemen ordan vurmaya çalışıyorsunuz 😂😂
En İyi Cevaplar