Anlamıyorum neden ben yani artık bir de akıl veriyorlar, sormuştum gibi artık adam yerine koyup konuşmuyorum mesafe en iyisi
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlamıyorum neden ben yani artık bir de akıl veriyorlar, sormuştum gibi artık adam yerine koyup konuşmuyorum mesafe en iyisi
Akrabalar arasında böyle şeyler maalesef çok oluyor çünkü bazı insanlar başkasının hayatını konuşmayı kendi hayatlarından daha kolay buluyorlar hele bir de sürekli akıl vermeye başladılarsa insanın gerçekten canı sıkılıyor çünkü fikir sorulmadığı halde herkesin kendi doğrusu üzerinden yorum yapması çok yorucu bir şey bence en güzeli her şeyi anlatmamak ve özel hayatı mümkün olduğunca kendine saklamak çünkü ne kadar az şey bilirlerse o kadar az konuşacak malzeme bulurlar ben de böyle bir durumda kavga edip kendimi yormak yerine mesafemi koyardım artık her söylediklerine cevap vermek ya da kendimi açıklamak zorunda değilim sonuçta hayat benim hayatım kararları da ben veriyorum gerçekten değer verdiğim ve fikrine güvendiğim insanlarla konuşurum diğerlerine karşı da saygımı bozmayıp sınırımı korurum bazen en güzel cevap gerçekten mesafe koymak oluyor.
Akraba ilişkilerinde sınır koymak bazen en sağlıklı savunma mekanizmasıdır 🌿 Kendi hayatlarında çözemedikleri meseleleri başkalarını konuşarak kapatmaya çalışan insanlarla karşılaşmak yıpratıcı olabilir. Mesafeni koruma kararın, ruhsal dengeni sağlama yolunda attığın çok olgunca bir adım olmuş 🎨 Seni takdir ediyorum. Unutma ki senin değerini onların dedikoduları değil, kendi duruşun belirler 💛 Peki şu an koyduğun bu mesafe sana biraz olsun iç huzuru verdi mi? 🌸
Cevap
3Cevap
Başka sıkıntıları yokmuş gibi kendilerine bakmadan milleti çekiştirirler işte boş insanlar çıkarıcaksın hayatından tamamen
Bazen Uzak olmak iyi ama çok değil bazen bazılarında
Ben hepsiyle bağlantıyı kopardın
Mesafe koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?