Akrabalarımın ve babamın bana yaptıklarına dayanamıyorum?

Ben kpssye çalışan biriyim bundan haftalar önce halam annemi aradi aramızda küçük sorunlar vardı ama annem hep yapılanı görmezden geldi babamda arkasında durmayan bir insan zaten halam annemi merkeze geçip eşinin annesi ameliyat olmuş onun bezini bağlamaya merkeze gider misin benim eşim gitsin istemiyorum dedi annemde kusura bakma daha yeni cenazem oldu gidemem dedi merkezde annemin kardeşinin eşi öldü çok iyi biriydi annem üç gündür ağlayarak yasını tutuyor eniştesine ve teyzelerimde ağlıyor üzgün neyse halam anneme sen gidemezsen orada benim eşimin annesinin bezini bağlanmasına yardım edecek biri var mı diye sordu annemde kardeşlerimin yeni cenazesi kalktı iyi misin Fatma dedi ben bu konuşmayı duyunca çok sinirlendim annemi herkes kullanıyor annelerinede annem baktı benim annem öksüz olduğu için sadece annemi biz koruyabiliyoruz ne yazık ki lafimizda pek geçmiyor annemde bosanamiyor bu arada boşandım demeyin hemen kolay değil o iş öyle neyseben duruma sinirlenince halama yazdım nasıl böyle bsiey teklif ederim senin eşinin annesi den bize ne nasıl utanmadan bunu bizden istersin dedim çaresiz kaldım dedi sen çaresizlik nedir tatmamisain dedim biraz su kadina insan gibi davranın dedim bana etmediği hakaret kalmadı bacım namussuz gibi kelimeler söyledi beim zaten ağrıma gitti babamın bunu bile bile işten sonra halamın onu aramasi sonucu eve gelip bu kız bı evden gidecek diye bağırması daha çok agirima gitti aradan haftalar geçtikten sonra Bayram günü babam bunları bile bile evimize yatmaya çağırmış benim odamda kalacaklarmis sizce bu evi terk etmeli miyim kaldıramıyorum artık daha neler neler yaşıyorum bir bilseniz...
Akrabalarımın ve babamın bana yaptıklarına dayanamıyorum?