Kuzenimizin babası balıkçı annesi de asgari ücretle çalışıyor, ayrıttan babası emekli de, senelerce tatillerde bize gelip kaç hafta kalıyorlardı yetim hakkımızı yediler içtiler, hiçbir şeye para vermiyorlardı, annem her istediklerini yapıyordu, 5 kuruş vermezlerdi, şiödi de nankörlük yapıp, düşmanlık yapıyırlar, evleri kira değil, aidat vermiyorlar, evlerine aylık en az 70,80 gidiyordur, abisine motor aldılar, kızın kolunda pandoralar geziyor, abisi özel üniversiteye gidiyor bursuz, hala kız fakiriz diye ağlıyor bizim malımızda gözleri bizi kıskanıyorlar. Teyzem deprem olsun da evimiz yıkılsın diye dua ediyor, anneme çocuklarından bul belanı diyor bize beddua ediyor, yemin ederim 1 saç tellerini çekmedim, 1 kuruş paralarını almadım bize böyle dua ediyor, hala açgözlüler, kıskançlar.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durum nasıl patlak verdi ne diye birden tartışma veya kavga ettiniz
Zaman geçtikçe insanın gözü açılıyor, gerçek yüzlerini anlıyorsun, annem bi teyzeme buzdolabı aldı koltuk takımı aldı, bulaşık makinesi aldı, zengşnlikten değilm 10 sa elimdeki 5ini onlara verdiğinden, kuzenlerimezin evlenmesine yadım etti, senelerce yazlığımıza gelip 5 kurul harcamadan tatil yapartırdı. Yedirdi içirdi gezdirdi.
sonra bunun oğlu geldi 19 yaşındaydı benle yaşıt, ben sınava giricem dedi İzmir'de bizim yazlıkta İzmire 2 saat bizde kalip tatil yapıp sınava girecekti, sonra bi kızdan mı ne ayrılmış. Bu gece içti içti biz evdeyiz o tek başına yapıyor bunu, sonra deniz kenarına bataklık tarla yerler var oraya giymiş ablamı da arayıp ben intihar edicem demiş benim babam da ben 1 yaşındayken öldü, abim falan da yok. Arabamız yok, gecenin 3ünde annemle ablam kadın başlarına aradılar, sonra komşunun arabası vardı o yardım etti bulamamıza sonra, kuzenşme gittiler sabah oldu annem kıyamadı kuzenimizden geri bizim eve geldiler sonra , annemle utanmadan kavga ediyor sabah, annem de sinirlendi sg dedi sonra yağ gibi üste çıkacak ya, bastı gitti, annesini de aradı bu kadın beni bunaltıyor dedi, artık nasıl anlattı bilmiyoruz, teyzem bize düşman kesildi, çocuğuna hiçbir şey yapmadık aksine bizim başımıza bir şeyler gelebilirdi, suçladılar bizi resmen düşman olmaya yer aradılar
Gerçekten beş para etmez insanlarmış. Yanlış anlamazsan annen de gereğinden fazla iyi olmuş yani size yapması gereken harcamayı kardeşi bile olsa başkasına hem de gerek yok iken yedirmeyin hatalı.
Evet maalesef, sevgisizlikten, ailem akrabam diye yaptı onlar akrepmiş maalesef
senin annen baban ne is yapiyor? durumunuz onlardan iyi mi
Babam ben küçükken öldü, babamdan biraz mal kaldı kira falan alıyoruz, emekliliğini alıyoruz, yazlık var bi de babamın borsadan kalan parasıyla almış annnem zamanında onlardan iyi değildir bizim ortalama gelirimiz 50 falan ve kira da ödüyoruz eskiden babası işi bilmezken durumları pek iyi değildi, annem de yardım ediyordu, hem bir tane kuzenlerşmiz de yetim öküzdür hem onlar var diye hem de annanem bir sürü çocuğa bakıyor diye yardım ediyordu ama rlinde 10 varsa 5ini onlara verirdi çok, cömert ve bonkör annem enayi sayılır hatta, bunlar da sanki bizim mişyonlarımız var sanıyordu senelerce bizi sömürüp kendileri para biriktirdi.
uzuldum size annen hayir demeyi ogrenmeli iletisimi kesmelisiniz
Durduk yere beddua mi edilir bu nasil iş gorusmeyin sizde
Psikopatlar işte bizim yetim hakkımızı sömürdüler bir de Allah razı olsun diyeceklerini beddua ediyorlar, yetim hakkım haram zıkkım olsun hepsine
E görüşmeyin sizde
Ayıp ediyorlar senin gibi tatlı kıza