Amcalarım hep bize hakaret ediyor Ne yapmalıyız?

Merhaba hepinize şimdi bizim ailede yakında mal paylaşımı olacak ama bizim hiç malımız yok maddi durumumuz da yok zor geçiniyoruz yani şimdi benim bir amcam var çok zengin oteli var akaryakıt istasyonu var 2 tane Mercedes arabası var evi var 13 tane yazlık villası var sonra evinde D Smart var İnternet var bizim o bile yok birde bu amcam ve çocukları durumumuz olmadığı için de sürekli bize gülüyorlar acıkıcı veriyorlar şimdi benim bu zengin olan amcam babama çok hakaret etti onun tüm mallarını kendi üzerine aldı ve sattı hatta bizim en son 5 yıl önce 1 arabamız vardı ama 5 yıl önce amcam zorla babamı kandırıp onun arabasını alıp sattı birde benim babam bugün bu 2 amcamın yanına gidip onunla konuştu ama benim 1 amcam bugün babama git senin malını vermiyoruz tüm mal bizimdir sen ne yaptın sanki dedi babama birde babama da bugün çok gülmüştü bu amcam ve babam da bugün çok üzgün morali bozuk şu an. Sizce Neden bize hep böyle hakaret ediyorlar. Sizce Ne Yapmalıyız? Size içimi dökmek istedim. Lütfen Cevaplarsanız Sevinirim. O kadar yazdım.
Amcalarım hep bize hakaret ediyor Ne yapmalıyız?