ÇOK İYİ ANLAŞMAMIZA RAĞMEN NEDEN BİR ANDA BENİ SUÇLUYOR? DİĞER ARKADAŞIM DA NEDEN BANA KÖTÜ DAVRANIYOR GİBİ?

Arkadaşlar ben liseye gidiyorum,3 tane kız grubuyuz, bir tane arkadaşımla yan yana oturuyoruz bazenleri hiç bir şey yapmamama rağmen sinirleniyor birşeylerimi şikayet ediyor sinirleniyor, bende diyorum ne yani durup dururken neden şimdi bana böyle davranıyorsun falan, benim de yazım güzel olduğu için ve o yavaş yazdığı için bana yazdırıyor bazenleri bende yazıyorum falan filan yani kötülüğüm olmuyor hiç, ama çok iyi anlaşıyoruz yani 3 kızız ama bana dedi seni kendime daha yakın hissediyorum falan gülüşüyoruz, şakalaşıyoruz, beni seviyor biliyorum bende onu💜 ama bazen diğer arkadaşımla kulaktan kulağa fısıldıyorlar ama benim hakkımda mı bilmiyorum, inşallah değildir neyse ben biraz alıngan ve sinirli bir insanımdır ve meraklı o yüzden de yapıyor olabilirler ama bilemiyorum onları gerçekten çok seviyorum umarım ben yanlış anlıyorumdur çünkü gerçekten lisede arkadaşlarınla eğlenceli vakit geçirmek çok güzel ve arkadaşların varken bir anda bırakmak çok üzücü🥺. Lütfen dürüst olun benim gibi olanlar var mı bilmiyorum ama diğer arkadaşımda bana kötü davranmak istiyor gibi ama gizliden gibi, diğer arkadaşım da yokta, onda işte ilk başta anlattıklarım var öyle işte, lütfen anlayışlı olun TEŞEKKÜRLER... ☺

ÇOK İYİ ANLAŞMAMIZA RAĞMEN NEDEN BİR ANDA BENİ SUÇLUYOR? DİĞER ARKADAŞIM DA NEDEN BANA KÖTÜ DAVRANIYOR GİBİ?