KENDİ ARKADAŞIMLA ALDATILDIM?

Sevgilim, aşık olduğum kadın bir tane iş için görüştüğüm arkadaşımla sadece 10 dakika ayak üstü görüştü. Aynı gün akşam müsait misin diyip yaşadığımız bir problemi anlatmış dertleşmiş. Sonrasında bu dertleşme muhabbeti devam etmiş hiç bir şeyden haberim yok. Her sorunu anlatıp anlatıp haklı görüldüğü için onu anlayan birisi olduğu için kopamamış. Görüşmen sorun oluyor dediğimde de sen olsanda olmasanda hayatımda olacak birisi bana kattığın için teşekkür ederim görüşmeye devam ederim falan demişti. Sonrasında yine uyardım ama her defasında “sen kıskançlık yapıyorsun, bana değer veriyor ben de onu seviyorum, gözlerinde bana değer verdiğini görebiliyorum, ona suç atamam, kıskançlık yaptığın için böyle düşünüyorsun.” Gibi şeyler söyledi.

Ben o arkadaşımla bir problem yaşadım ve hayatımdan çıkartıcam dedim bu kız yine silemedi. Aradan zaman geçti, kız durduk yere mesaj atıp konuşma açıyor çocukta buna aynı şekilde yaklaşıyor. Yine yaşadığımız bir sorun oldu, kız arkadaşım konferans yapta amacı neymiş beraber öğrenelim dedim ama kabul etmedi beni karıştırma kendi sorunlarını kendin çöz diyip telefonumu kapattı saniyesinde onu aradı ve ben ikisi de meşgul çaldığı için konuştuklarını öğrendim. Çıldırdım ikisine de ağzıma geleni söyledim, çocuk kızı engelledi bir daha iletişime geçme diyerek. Kız arkadaşım o güne kadar silmeye kıyamadı arkadaşlığına devam etti. Defalarca söylememe rağmen “sen olsanda olmasan da görüşürüm, sevdiğim bir arkadaşım, ona değer veriyorum onunda bana değer verdiğini gözlerinde görüyorum, ona suç atamıyorum, sen kıskançsın” vs sözleri söyledi. Ben bunlara rağmen katlandım yanında kaldım ama silemedi. Şimdi de diyorki benim için hiç bir değeri yoktu senden ibaretti k sözleri sağlıklı düşünemediğim söyledim, seni aldatmadım, beni anlamadığın şeylerde ona anlatıyım oda sana anlatsın diye kullandığım bir araçtı. Ona değer verip sevmedim vs. 2 ay boyunca aşık olduğum kadının sürekli başka birisini sevdiğini düşünerek yaşadım yanında kaldım görüşmen sorun olur dedim yine görüşecem sanane gibi konuştu sevdiğini değer verdiğini söyledi adamı hayatımdan çıkardım dedim yine de yapamadı benim yüzümden arkadaşlığın bitmesin vs dedi. Şimdi de yaptıklarını kabul etmiyor.

KENDİ ARKADAŞIMLA ALDATILDIM?