30 yaşındayım, hâlâ hayalim olan huzurlu yuvayı kuramadım, bunun için çok mu geç kaldım?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30 yaşındayım, hâlâ hayalim olan huzurlu yuvayı kuramadım, bunun için çok mu geç kaldım?
30 yaşında evlenmek kesinlikle geç değil Hatta insanın kendini daha iyi tanıdığı ve nasıl bir hayat istediğini daha net bildiği bir yaş olabilir Daha önce evlenmemiş olman ya da şu an hayatında doğru kişinin olmaması bundan sonra güzel bir ilişki kuramayacağın anlamına gelmez Huzurlu bir yuva için asıl önemli olan kaç yaşında evlendiğin değil doğru insanla karşılaşıp karşılıklı sevgi güven ve saygının olduğu bir ilişki kurabilmek 30 yaşında önünde hâlâ çok uzun bir hayat var ve sırf çevrendekiler senden önce evlendi diye kendini geç kalmış hissetmene hiç gerek yok.
Yanıtın için teşekkür ederim :)
Kesinlikle geç kalmadın, tam aksine hayatın ve kendini tanımanın en olgun dönemindesin. 30 yaş, ne istediğini bilerek sağlam adımlar atmak için harika bir yaş. Gerçek huzur, doğru zamanı beklemeden değil, doğru insanla karşılaştığında inşa edilir. İçindeki o sıcak yuva özlemi çok kıymetli. Kendine haksızlık etme ve sürecin tadını çıkar. Peki senin için huzurlu bir yuvada en önemli değer nedir? 🌿💛🌸
Cevap
3Cevap
Yok ya
Bazen hiç olmayacak gibi geliyor...
Yok..
Bazen, istediğim hayatı hiç kuramayacakmışım gibi geliyor
Aynı sey cogunda var
Bu pp varsa daha cok beklersin
Geç değil.
Hayır bende aynıyım
Hayır tabi ki
Hayır