Arkadaşlar ben 30 yaşına girdim, ve bu eylülde evleneceğiz inşallah erkek arkadaşımla sizce normal mi?
2 ay
yorumlarda dalga gecenler var. bakin abim boşandı 4 sene mahkemesi sürdü bir de çocuğu var velayet davası hala sürüyor. sürekli yeni bir mahkeme falan açıyorlar. keşke hiç evlenmeseydim çocuğum olmasaydı diyor. bekar ve çocuksuz olsam böyle evlilikten iyiydi diyor. yorumlarda dalga geçenler insanları hayatları ile yargılayanlar mesele erken evlenmek erken çocuk sahibi olmak değil doğru zamanda doğru kişi ile evlenmek sizin de başınıza kotu bir evlilik gelmez umarım.
Kesinlikle insanlar dalga geçmeyi birilerinin acilari ile dalga gecmeyi seviyorlar.
bunda acı olacak diye bir şey de yok. yaşın gayet normal ve daha çocuk sahibi olmak için bir sürü zamanın var. yanlış bir evlilik yapıp hayatının zehir olmasından böyle olması daha iyi emin ol ve annesi babası ayrılmış bir çocuğa tek başına ebebeynlik yapmak dünyanın en zor şeyi o çocuk psikolojik olarak iki taraf arasında mahvoluyor psikolojisi alt üst oluyor. onu düzeltmek toparlamak çok zor dizi filmler veya zenginlerden gördüğünüz ayrıldık dost kalalım çocuğumuz mutlu yetiştirelim diye bir tablo yok. ayrılınca herkes birbirine hayati zindan ediyor. Ben hepsine şahit oldum
Kesinlikle katiliyorum size hersey evlilik degil... kader kismet birazda
Bence 30 yaş kadın için biraz geç ama 30'da geçirmemek gerekiyor artık. Özellikle kadınların 35'ten sonraki doğumları büyük sıkıntılar doğuruyor ilk çocuğunun 30 yaşından önce doğuranlarda sağlıklı olma ihtimali daha yüksek oluyor
Teyzem 40 yasinda dogum yapti ve saglilik cocuk
Olabilir. Hepsi öyle olacak diye bu kaide yok. Binde bir bile olsa genelde 35 yaşından sonraki doğum yapan kadınlarda riski var
İlk doğumu kastediyorum
İlk doğum erken yaşta olduktan sonra diğer yaştaki doğumlarda pek sıkıntı olmuyor
Haklisin
Bazen evlendikten sonra doğumu erteleyen işler oluyor 5-6 sene bu da yine kadın için doğumda zorluklar getiriyor.
30 yaş evlilik için tam dengeli bir yaş bence 😊 Ne erken ne geç 👍
Kendini ve ne istediğini daha iyi bildiğin bir dönemdesin bu da evlilikte büyük avantaj 💍✨
Önemli olan yaşın değil ilişkinin sağlığı sevgin güvenin ve uyumun 💕
Eylül için şimdiden mutluluklar dilerim içinin huzurlu olması en değerlisi 😌🌸
Cevap
20Cevap
kimse evlenmek zorunda değil.
Kesinlikle
Doğru evlilik bekarliktan iyidir
Bekarlık yanlış evlilikten iyidir. Bırak geç olsun güç olmasın
Çooook normal. En ideal yaş. 28den önce evlenmek çok zor zaten artık
Normal ya ne abarttıniz en azından evlnilecek birisi var hayatinda daha ne istiyorsun
bu yaşa kadar uslu durabildin mi gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnn
Geç kaldın seni kimse almaz daha buruş buruş olmuşsun bayat ekmek gibi
Yo valla gorenler beni daha 24 saniyor
Sen kendine bak yasin 37 daha konusmasini bilmiyorsun.
Tamam
Yok buyuk
Bu devirde artık normal sanırım.. bende 38 ile evlendim. Nasip kısmet olmadı daha önce.. hatta bazı arkadaşlar hala bekar
30 yaş yaşlı bir yaş değil genç sayılırsınız
Bu ülkede artık hayat kurma iş bulma 30 lardan başlamaya başladı o yüzden geç kalınmış bişey yok
Yok tam sınırda iyi olmuş
Bencede
Hayırlısı olsun bakalımm var mı korku endişe
Yok
Nekadar süredir tanışıyorsunuz
3 yil
Ozman tamam yaa tam ideal süre
Normal mutlu olursunuz inşallah
Amin insallah
Aminn
degil ama ne kadar cabuk okadar iyi
Geç değil, umarım mutlu olursunuz
Acele etme bişey olmaz
Normal nasip sonuçta
Evet hersey nasip kismet arkadaslar
Geç kaldın
Sen evlimisin peki yasin 29 da 😁
Değilim sevgilim bile olmadı bende geç kaldım
Sen tamamen geç kaldin bence biran once etrafina bak
Etrafımda kız yok
Annene falan duyur bi baksin sana komsuya vs bu isler böyle olur
Görücü usulü benlik değil
Diğer türlüde ben bulamıyorum ben iptalim elendim sizlere başarılar😅
Gorucu usulu degilki. Bu annen bakar sende begenirsen konusursun? Olursa olur olmazsa olmaz? Bu kadar kendinizi kapatmayin
Görücü usulü oluyor o işte kısa sürede ben evlenmem görücü usulündede hemen evlilik diyorlar oda sıkıntı sevgili olacaksın biraz huyunu tanıyacaksın ki sonra sıkıntı olmasın
Geç ya da erken kime göre neye göre
Geç kalmissin
Normal
Kısmet bu işler
Çok normal
iyisi olsa bari
gec kaldin abla evde kalirsin
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?