Eşimi severek evlendim çok ilgi gösterdim her şeyini annesi gibi yaptım ettim bana bir gün değer vermedi her seferinde beni evden kovuyor tartışma olunca ekonomik durumum yok beni hiç çalıştırmadı şimdi de kapı dışarı ediyor
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimi severek evlendim çok ilgi gösterdim her şeyini annesi gibi yaptım ettim bana bir gün değer vermedi her seferinde beni evden kovuyor tartışma olunca ekonomik durumum yok beni hiç çalıştırmadı şimdi de kapı dışarı ediyor
Sana değer vermeyen birine kötü körüne enayi gibi bağlandıysan o biraz senin hatan kusura bakma. İnsan birisiyle evlenmeden önce onu hiç mi tanımaz. Vallaha bir kaç seneye kalmaz sözü habere çıkarsın sende eşi karısını vurdu diye. Açıkçası üzüldüm ancak senin hatan o yüzden ne tavsiye etsem zıttını uygulayacağını düşünüyorum o yüzden sana bol şans
Anne değil eş olacaksın.. ve annesi gibi kollamayacaksın. İşine grldiği kadar davranacaksın işine gelmezse yapmayacaksın ailen gel diyorsa git.. ortada çocukta yoksa.. böyle zamam geçmez hayat ilerlemez..
Yaşadığın bu durum seni çok çaresiz ve değersiz hissettiriyor olmalı, çok üzüldüm 🌸 Sevgiyle yaklaştığın bir ilişkide sürekli kapı dışarı edilmek ciddi bir psikolojik şiddettir. Ekonomik özgürlüğünün olmaması seni ona bağımlı kılsa da yalnız değilsin 🌿 Önceliğin kendi güvenliğini ve ruhunu korumak olmalı. Kadın dayanışma merkezlerinden veya baroların ücretsiz adli yardım servislerinden hukuki destek alabilirsin 💛 Kendini şu an güçlü hissetmen için ilk adımı nereden atmak istersin? 🧘♀️
Cevap
7Cevap
Yuhhhhhhhhh cuuuuussssss hayvaaaaaaaaannnnnn
Sahsen sen esim olsan tartissam ben disari cikarim gerekirse otelde kalirim kadinim bugun kafasini dinlesinndiye senin bu adam hayvandan daha asagi kusuruma bakma
Ciddi olamazsın yaa
Keşke senin gibi kadınım olsa. Herkes ister. Kadına böyle davranılma hele ki evine senin gibi bakan kadına
Üzüldüm ne biçim erkekler var, kendini adam sanıyordur! Maddi destekte bulunabilirim ama güven meselesi elbette.
Sorun da burada sen annesi değilsin, eşisin. O çizgiyi aşmamalısın...
Onu da sen kov ya da boşan tazminat ödesin
Pskolojısı tamamen bozuk belkıde benı döver bile
Dövemez
Belli olmaz benim gibi insanı harcadı Allahından bulsun
Şerefsiz.
Kavga ettik sabahtan beri aglıyorum ailem bırak gel diyor ama kararsız kaldım
Bundan olmaz heryer bu zavallının yanından iyidir erkek gider kadın değil
Kavgayı kendı cıkartıyor bana bagırıyor cagırıyor benı evden kovuyor
Daha fazla katlanma buna sana yazık yol yakınken
Benı ıstemıyor aklıma baska bısı gelmıyor evlendık evlenelı boyle
Çocuk yoksa bir dakika bile bekleme
Ayril is bulursan aile evine git