Ben böyle bir acı görmedim yaşadıklarım rüya olsun istiyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben böyle bir acı görmedim yaşadıklarım rüya olsun istiyorum
Allah rahmet eylesin sayın doktor adayı çok zor acılar Allah sabır versin inşallah dualara ibadete sarıl psikologoda görünebilirsin tabi belki faydasını görürsün istediğin kadar ağlayabilirsin içinden geçenleri kağıda ne geçiyorsa çık bir dağa sessiz bir yere al yanına sevdiğin bir insanı hem seni kontrol eder sakinleştirir iyi gelir moral olur bağıra bağıra ağla orada kendini sıkma lütfen bunlar sana iyi gelecektir seni anlamamın imkanı yok ama beni de üzdün umarım yavaş yavaş sabretmeyi öğreneceksin 🙏😑
Sen beni çok çok üzmüştün umarım yakın zamanda acın biraz olsun hafifler ağla de ağlarım seninle
@nicksevmeyenadam61 Sizi gerçekten hiç tanımıyorum, bu nedenle sizi üzmem ya da kıracak herhangi bir davranışta bulunmam zaten mümkün değil. Açıkçası yaşı büyük insanlarla çok fazla iletişim halinde olan biri de değilim. Bu yüzden yazdıklarınız beni ayrıca şaşırttı. Herhangi bir yanlış anlaşılma olduysa da kesinlikle kötü bir niyetim olmadığını bilmenizi isterim.
Bu zor ve hassas dönemimde başsağlığı dilekleriniz ve benim için güzel, iyi niyetli sözleriniz için gönülden teşekkür ederim. Böyle bir zamanda insanların güzel düşünceleri ve destekleri gerçekten çok kıymetli oluyor. Allah hepinizden razı olsun, iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için tekrar çok teşekkür ederim.
Ben sizinle muhabbet etmiştim sevgili muhabbeti diye hatırlıyorum sizinle ilgili birini sormuştunuz bana ama Allah senden de razı olsun gerçekten çok üzüldüm yani şu anlamda demek istedim keşke elimden gelse derdinizi dinlesem beraber ağlasak acınız hafiflese biraz yani şu bile geçer aklımdan keşke birden fazla canım olsa o olan kişinin yerine ben ölsem her defasında sizin gibi insanları üzgün görmesem çok zor bir durum çünkü çok farkındayım sizinle dertlenecek bir insanım hiç tanımasam bile
Dediklerinizi ben kabul etmiyorum kesinlikle beni başkasıyla karıştırıyorsunuz bence kendi adıma çok üzüldüm
Kendi adınıza neden çok üzüldünüz
Sevgili muhabbeti hiç kimseyle yapmam ben
Hoş durum değil yani
Hayır bana açıldınız demedim çok özür dilerim yanlış anlaşılmışsam biri var demiştiniz bana ben tıpçıyım o da bir şey demiştiniz birbirimizi seviyoruz ama sizce denk miyiz gibilerindne neyse canınızı sıkmıyım boş yere daha fazla belki ben yanlış hatırlıyorumdır kusura bakmayın
İnanın ben bu muhabbeti yaptığım için çok üzüldüm. Yaşadığım acının ve içinde bulunduğum ruh halinin Sizi üzmek, kırmak veya hakkınızda yanlış bir düşünce oluşturmak kesinlikle niyetim değildi. i rahatsız ettiyse sizden içtenlikle özür diliyorum.
Asla yapmam ben acım çok büyük konuyu kapattın sözde insanlar yanlış anlamasın benim kimse sevmiyorum
Tamam sorun yok iyi akşamlar diliyorum kusura bakmayın siz beni üzmediniz ama sizin bu acınız beni üzdü onu anlatmaya çalışıyorum Allah yardımcınız olsun
Başın sağ olsun, acını yüreğimde hissettim 🌿 Babanın yokluğu şu an çok taze ve rüyada gibi hissetmen zihnin seni koruma çabası. Bu derin yas sürecinde bir profesyonelden destek almak, duygularını güvenle akıtmana yardımcı olur 🌸 Yalnız taşımak zorunda değilsin. Kendine şefkat göster ve hislerini bastırma 💛 Şimdi hayatında sana en çok ne iyi geliyor?
Cevap
12Cevap
Başın sağolsun diliyorum mekanı cennet olsun, Allah sevdiği kulunu yanına erken alır derlermiş. Kesinlikle bi alanında uzman birine danışmaktan çekinme.
Elimden bişey gelirse buradayım
Benimle konuşabilirsin seni anlıyorum. Ve gereken üzücü mekanı cennet olsun. 🙏🏻
küçüçük çocuklar bile kaldırıyorken biraz gerçekci olup alışmaya bak.
Gözümün önünde gitti nasıl alışayım dalga geçmeyin isterseniz çocuğun aklı ile benim aklım bir mi tutuyorsun
getçekci ol yoksa böyle ağlamaya devam edersin. insanlar çocuk doğuruyor onların bir gün öleceğini bile bile.. bu da bir gerçek ama insan alışmış kafaya takıyor mu takmıyor. alışma ile alakalı her şey.
Yas süreci gerçekten çok zor kesinlikle gitmelisin Allah rahmet eylesin
Başın sağ olsun ölüm bir son değil hepimiz öleceğiz 🙏🏻
Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun 😔😭
Geçen sene Annemi kaybettim şu an ki acını çok iyi anlıyorum
Git tabi ki, başın sağolsun
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin başın sağ olsun
Allah rahmet eylesin
Ben niye bişey hissetmedim hiç acaba
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
İhtiyacın varsa git
Başın sağ olsun