Neden yaşıtlarım benımle tanışmak istemiyor?

42 yaşındayım ama, geçen taksici çocuk "Ben bu semtte büyüdüm, 42 yaşındayım" deyince arkasını dönüp baktı ve "Yok ya, bu olamaz" deyip arabayı stop ettirdi resmen 😂 Alıştım insanların tepkilerine artık :) Sorun şu, yaşımdan küçük göründüğüm için tanışmak isteyenler de hep 27-35 arası erkekler oluyor. Kendi yaşıtım biri şey demişti, "Ben seni küçük sanıyordum, kabul etmezsin diye düşündüm" dedi. O yüzden mi yoksa çoğu evlenip barklandığı için mi bilmiyorum 😁 Aslında benim gibi bakımlı, genç görünen erkekler de var ama benden küçükler bana ilgi duyup bakıyor, tanışmak istiyor. Tatilde başıma geldi, 27 yaşında baya ısrar etti ama olmaz. Yani en fazla 7 yaş olabilir, o da gerçekten uyumlu olduğun biriyle denersin. Çok da sağlıklı bulmuyorum aradaki 15-20 yaş farkı. Büyük konuşmayayım, başıma gelir falan 😁 Ayrıca teyze, olgun milf dediğiniz kadınlar 25'lik kızlardan daha genç görünebiliyor :) Ruh olarak da öyle, hayattan keyif alan, pozitif keyifli biriyim, usturuplu yaşıyorum, öyle herkesle konuşup flörtleşip hayatıma dahil edip yatmıyorum :) Artık şu evrede oluyorsun, zaman akıyor, bu hayat sana bir kez sunuldu ve senden bir tane daha yok! Gereksiz kıskançlıklar, yormalar filan hiç gerek yok, keyifli bir birliktelik, anlaşmak, uyum, sonrasında ciddi evreler, çocuk, aile olmak vs… Bize neden farklı bakılıyor anlamıyorum, normal genç bir kadın gibi yaşıyor, istediklerini istiyoruz.

Neden yaşıtlarım benımle tanışmak istemiyor?