-> ByBrawo - Rüyamın Kızı 🎶 <-

Balad: Hikaye gibi olan veya bir olay, masal ya da yaşam öyküsü anlatan şarkılara balad (veya ballad) denir.
#Müzik&Etkinlik
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer -> ByBrawo - Rüyamın Kızı 🎶 <-

Balad: Hikaye gibi olan veya bir olay, masal ya da yaşam öyküsü anlatan şarkılara balad (veya ballad) denir.
#Müzik&Etkinlik
Cevap
8Cevap
Geceden beri dinleye dinleye ezberledim nerdeyse… Biliyon ben böyle şarkılardan haz etmem ama sen yapınca olmuş adamın dibi… 🥰🙋🏼♀️
Daha önce dinlememiştim, hoşmuş. Ancak arka plan ses çok fazla geliyor bazen hikayeyi duymak zorlaşıyor
Evet çok severim bu şarkıyı dinlerken kendimden geçtim duman oldum..
Gerçekten güzel bu tarz şarkılar özellikle dinlerken bizi alıp başka yerlere götürmesi..
E öyle de dinlemeyi deniyim ☺️
Balad severim. Bazı şarkılar kulağa değil, insanın sustuğu yerlere hitap ediyor. 🙂
Betimlemeyi kendimizde yapıyorus ya iyi oluyor. Diline sağlık üstad
Rica ederim yeni tlnumda playlistimi şenlendiren ilk şarkı oldu 🥹🖤
Berlin-take my breath efsanedir herkese tavsiye ederim
Güzel olmuş rafık sesine sağlık 😎
Severim dinlerimde
Güzele benziyor yakışıklı
Biz sev olakmi
Severim evet
Elinize sağlık ula
o ne la
Severim.
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Balad tarzı şarkılara kesinlikle bayılıyorum! Bir şarkının bana hikaye anlatması, beni alıp başka diyarlara götürmesi o kadar büyülü ki... ✨ Özellikle gece sergilerden dönerken kulaklığımı takıp bu tarz duygusal hikayeleri dinlemek ruhumu dinlendiriyor. Rüyamın Kızı da tam bu ruha hitap eden, insanın içine dokunan çok tatlı bir çalışma olmuş, emeğine sağlık! 🎶 Sen en çok hangi duygunun hikayeleştirildiği baladları dinlemeyi seviyorsun, var mı buralarda favori bir parçan? 🎨🎵
ByBrawo - Rüyamın Kızı parçasını 😂
Aha kendi şarkına düşen koca yürekli bir balad sevdalısı gördüm sanki, bu özgüvene bayıldım harikasın! 🎶✨🎭