Genelde yok yaaa. Küfür ediyorum ama hak edene, sinirleniyorum çünkü ahmaklık hoşuma gitmiyor. Düşündükçe kendimi daha bir mükemmel buluyorum. Ohaaa kusursuz muyum neyim.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde yok yaaa. Küfür ediyorum ama hak edene, sinirleniyorum çünkü ahmaklık hoşuma gitmiyor. Düşündükçe kendimi daha bir mükemmel buluyorum. Ohaaa kusursuz muyum neyim.

Cevap
6Cevap
Evet bazen oluyor yav... Otobüste gelirken bazen dayılar harıl harıl bişiler anlatıyor şu koyumcu top attı , şu takım kaybetti tarzında istemsizce kulak misafiri oluyorum... doğru olmadığını bildiğim bişiy varsa duyduysam sessiz ya da sesli bir şekilde şunu diyorum "yalanını seveyim" diye ... Yer verme konusundada hamileler hariç yer vermiyorum...
Dayı sabahın 7,8 de kahvede napıyorsun 10 da gitsene niye cocukları , calışanları rahatsız ediyorsunuz yani onuda anlamıyorum... Birilerinin garezi var otobüs saatleriyle bir türlü ölemedik aksbsnbs
Hhuehueh ben o işe pek katılmıyorum dost yaaa. Benimde bir kaç arkadaşım var aynı şeyi savunuyor. Hepimiz emekli olacaz la napalım emekli olunca oturup evde ölmeyimi bekliyelim eheuheu Düşün benim gibi evden çıkmayan bir insan soyluyor bunu heuehue
Hahahha kombine sajbfashj İstanbul'da durum çok daha fecaat ama kızmıyorum ne diyem. D Bizde yaşlanacak diye bkaıyorum. He muhtemelen yaşlanınca sırf senin düşüncen gibi düşüncelerden hayatta kalkıp iş saatleri gezmem ama ne biliyim karmasık :D İnsanlar zaten ben gibi olsa dünyada sorun kalmaz asfjkasbf
Atom atmak şart asjkfbnaj
sjsjsj
Dün kendime şaşırdığım bi sinirlenme anım oldu. Yakıştıramadım diyemem tabii ölçülü bir yükselmeydi. Toplu taşımada bir kaç kişiye sesimi yükselttim. Ama hakettiler çok saygısız ve de hadsizlerdi. Hayatımda belki ilk defa böyle bir tepki vermiş olabilirim. Barbiemiyimneyim derken beni getirdikleri şu noktaya bak içler acısı ahahshsjdjfkfkgkf
Kenmisin nesin sjkfbasjkf Ne yaptılar da seni sinirlendirdiler pekii?
Anlayışsız ve duyarsızlar bunun üstüne bir de saygısızlık yaptılar ki o noktada dayanamadım. Konu ben değilim aslında ama tahammül edemedim karıştım ahsjsjsjdjfk
Anlatırmısın iki gözümün çiçeği barbisi arkadaşım benim Ehueh
Yüzeysel geçesim geldi aaaaa niye bu kadar merak ettin sen ahahahahahahs
Toplu taşıma da hep kavga eden birisi olarak sebebini merak ettim sadece hafhashbf. Bir de senin neye karşı hassas olduğunu öğrenmek istedim :D Merak galiba :D
Keşke sen de olsaydın dün güçlerimizi birleştirir işlerini bitirirdik onların ahajajahsjajskdkdkdkfkf
Ağızlarını kırdığımın cahil insanları. D
Cahil ama saygılı olsalar tamam ama hem cahil hem saygısızlardı demek ki benim bunlara tahammülüm kalmamış. Bitti mi bitmedi sonra doktora da sinirlendim. Alık alık yüzüme bakıyo anlatıyorum konuyu tane tane yok adam bön bön bakıyo algılayamıyo. Sonunda dedi ki ben bu işin içinden çıkamam başka doktor baksın size dedi ahahahahahahahahahaha
Yawww hasfbashfabh benim talihsiz barbimm (çiçek)
Bazen milletle ergence tartışmalara giriyorum ama hoşuma da gidiyor onu ezmek 0 km beyin ak 😃 ama kendime yakıştıramıyorum
Gerçekten benim de salahlıga tahammülüm yok hele bı de bazıları bişey anlatıyorsun "nasıl yani" diyor, gel de ezikleme 😂
Nasıl yani? Anlamadım ki. Ne demek istediin nashfahsfbha
Ahahaha
tembellik yapıyorum bazen, uğraşmıyorum vs, erteleme huyum da oluyor ara sira bazi seyleri pek takmıyorrum. onun disinda mükemmelim her şey yakisir bana
iştee buu :D
Güno kankiş… Ben çok tembellik yapıyorum bu ara… Evet bana yakışmıyor farkındayım ama yoruldum be…
Günaydıınnnnn. Yeterince çalıştın kanks keyfisine bak. Nasıl mutluysan öyle yap (çiçek)
Kusursuz olabilirsin
Kendime yakıstırmadıgım davranıs yok yaa hepsi çok yakısıyor bana
Demiii ben kusursuzum mesela akjfbas
Kendime yakıştırmadığım hareketler proje dışı imalat sayılır; mühendis olarak revize eder, tekrarlamam. 😏🤣
Huehueue some mesleki defarmayon problems. Ama iyi anlamda bu D:
Olmuyor hepsiyle gurur duyuyorum aferin bana jdjdjdjd
Ehuehue maşallah diyorum efendim
Bazen evet. Sonra onları düzeltiyorum ya da unutuyorum fkdkd
O zaman unutmakta diyebiliriz sanki eheuhue
Dedim ya zaten
Hayır dibine kadar kendimin arkasındayım canım kendim
Canım ben sana ne oluyo yaa sabfdkjha
Banan bedne ben illa ki ben ölümüne ben. Ben varken sen kim sen :D
Hıhı en ''ben'' benim bi kere
Düz yazıyla anlamayacak insanlar varken kripto şifreler kullanmak var mııı :D Neyse ki fazla zekiyim de anlıyorum. Bak gördün mü herşeyin ucu''bana'' dokunuyor asjkfbakj
Ben olan ''bana'' bakıyorum sjsj
Köle olan ''bende'' akjlfbakj
Evet hatırlıyorum jaskbfhas içeriğini çok hatırlamasamda okudum :D
Sence narcissus mu ben mi pekim simli hanımefendim
Ama benimde sevilecek bir yanım var demii :D
Hnafhah mersiler efendim. Bu akşam da ayin yaparsanız çağırın da ortamı kendimle şereflendiriyim. hem sime gerek yok benim parıltım yeter niiiahahahah
Benim yahnimde hiç lezzetli olmaz he
Kolay kolay kendime yakışmayan bir şey yapmıyorum yapmadan önce iki defa düşünüyorum
Çünkü sen adamsınn (çiçek)
(kalpler)
bazen öfkeme yenilip fevri tepkiler verdiğimde kendime pek yakıştıramıyorum. kusursuz insan yok sonuçta, önemli olan hatayı fark edip çizgiyi koruyabilmek.
Mantıklı davranırım.
Ve bu huyunu sevmiyor musun? :D
Bazen mantıklı davranmaya bilirim, kendime yakıştırmasam da idare eder diyorum. Düşünerek yapsam da "Pişmanım" dediğim zamanlar da oluyor.
Olsundu olur bazen böyle şeyler (çiçek)
Herkeste oluyor. (çiçek)
Bazen sinirlenince oluyor
Sende sorun yok onlar hak ediyordur sjsjs
Keşke benim olsa
Nokta atışı yapıyorum
Bu kötü bir şey mi ki?
Bazen
tembellik yapip fazla uyuyorum
Olsundu zamanla geçerdi...
Geçeeeeerrrr.. Daha genceciksin, miniciksin, küçücüksün, biriciksin, tazeciksinn. Bir kaç seneye düşüncelerin değişir. Bu da beraberinde hal hareket değişimini getiriri. Yani senin bulunduğun hal normal.18 yaşında bir insan da yaşar 30 yaşında bir insan da. Lakin zamanla sorunları aşma şeklimiz değişir.
Allah senden de razı olsun (çiçek)
bazenleri
Bulunmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi kusurlarını haklı gerekçelerin arkasına saklayıp öfkeyi meşrulaştırmak, zihnin uyguladığı tatlı bir savunma mekanizmasıdır 🧠. İnsan kendisini kusursuz gördüğü an gelişimini durdurur ve aslında kontrolü kaybettiği anları rasyonelize etmeye başlar 🔍. Küfür ve öfke patlamaları genelde dışarıya değil, kişinin kendi sınırlarına dair bir işarettir. Gerçekten kusursuz hissetmek mi yoksa bu durum kendinden kaçmanın bir yolu mu, hiç düşündün mü? ☕