Kişilik & Karakter Yaparken sizi hayattan soyutlayan bir aktiviteniz var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Benim meditasyon yapmak Güncellemeler+1 yıl Yatış Yaparken sizi hayattan soyutlayan bir aktiviteniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Film izlemeyi çok severim 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben de
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hayattan sosyal medyadan telefondan insanlardan uzaklaştıran bi zamanım var orada herşeyden soyutlanıyorum 1 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Detoks Yorumla -Felaketce- +1 yıl Hamam Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Güzelmiş Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. dil okulu kesinlikle 🤦♂️ ben anlayamadıkça dahada zorlaşıyor konular 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hangi dil Yorumla junPyo +1 yıl Almanca Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Müzik dinlemek 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Terapi Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ormanda yürümek 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzel Yorumla Papagandukkani +1 yıl O insansız doğa sesi beni benden alıyor 🙈 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Film izlemek 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayatın kendisi yorucu zaten 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yorucu dersen yorucu olur Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kedi mıncırmak 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kedici seni Yorumla
Nur_canseven08 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Derse gitmek ordaki canım görmekten yoruldum 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uyumak 🤭 şaka tabi film izlemek, kulaklıkla yürüyüş yapmak. Denizi izlemek 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl pimapen aralarını diş fırçasıyla temizlemek bana hep ruhani bi soyutlama yaşatır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl p*rno izlemek ve sıvazlamakOyun oynamakİnstagram kaydırmakYoutube Shortsa takılmak. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Temizlik yapmak 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Terapi ya Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kitap okumak 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Belli Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Balık avı 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Odaklanmak gerek Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Evet Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çalışmak 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl İş mi Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çalışmak 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sorr Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Zorr Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oyun oynarken soyutlanırım 2 saatlik’de olsa. :) 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl İymis Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kitap okurken olabilir 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kitap okumak ve müzik dinlemek.. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düşünüyorum düşünüyorum bulamadım şu anda 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. yüzme kursu derslerine katılmak 0 0 Yorumla
keskeismimburakolsa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl spor 1 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hangi spor Yorumla keskeismimburakolsa +1 yıl fitness ve futbol Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Halı saha mı Yorumla keskeismimburakolsa +1 yıl evet Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet dumana vurmak 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne diyorsn Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. film izlemek 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Online oyun oynamak. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Film izlemeyi çok severim
Ben de
Hayattan sosyal medyadan telefondan insanlardan uzaklaştıran bi zamanım var orada herşeyden soyutlanıyorum
Detoks
Hamam
Güzelmiş
dil okulu kesinlikle 🤦♂️ ben anlayamadıkça dahada zorlaşıyor konular
Hangi dil
Almanca
Müzik dinlemek
Terapi
Ormanda yürümek
Güzel
O insansız doğa sesi beni benden alıyor 🙈
Film izlemek
Aynen
Hayatın kendisi yorucu zaten
Yorucu dersen yorucu olur
Kedi mıncırmak
Kedici seni
Derse gitmek ordaki canım görmekten yoruldum
Uyumak 🤭 şaka tabi film izlemek, kulaklıkla yürüyüş yapmak. Denizi izlemek
pimapen aralarını diş fırçasıyla temizlemek bana hep ruhani bi soyutlama yaşatır
p*rno izlemek ve sıvazlamak
Oyun oynamak
İnstagram kaydırmak
Youtube Shortsa takılmak.
Temizlik yapmak
Terapi ya
Kitap okumak
Belli
Balık avı
Odaklanmak gerek
Evet
çalışmak
İş mi
Çalışmak
Sorr
Zorr
Oyun oynarken soyutlanırım 2 saatlik’de olsa. :)
İymis
Benide meditasyon yapar
Kitap okurken olabilir
Kitap okumak ve müzik dinlemek..
Düşünüyorum düşünüyorum bulamadım şu anda
yüzme kursu derslerine katılmak
Sabah kahvaltı hazırlamak
Benim yok
spor
Hangi spor
fitness ve futbol
Halı saha mı