İstanbul kalabalığı, Ümraniye ortamı ve öfke patlamalarıyla nasıl başa çıkabilirim?

İstanbul kalabalığı, Ümraniye ortamı ve öfke patlamalarıyla nasıl başa çıkabilirim?

İstanbul Ümraniye'de yaşıyorum getto varoş kültürü var buralarda şaka yapmak laf atmak insanları sinir etmek çok isteniyor ve sevgilimle kuracağım geleceğim var 55 bin dolar biriktirdim insanları umursamıyorum ama gözüme çok batıyorlar hal ve hareketleri neden bilmiyorum ama sizce peki ne yapmalıyım ne yapmam mantıklı kalabalık beni çok darlıyor rahatsız oluyorum öfke patlamaları vesaire oluyor tabii ki de araba falan sürerken özellikle her yerden motorcu çıkıyor ya da insan büyük panik oluyor ezerim falan çarparım diye yolda yürürken bile rahatsız oluyorum bazı kişilerden kavga etmek istemiyorum ama zorluyorlar ağızları da çok kötü sizce neden? Aile evi şu an farklı binaya çıkacak durumum yok çıkarsam da param erir kiraya vermekten problem şu Ümraniye çok muhafazakâr annem de öyle biri olduğu için seviyor zoruna gitmiyor ama ben Kadıköy'de falan olmak istiyorum isterdim veya Beşiktaş daha iyi semtler ama ailem sıkıntı annemin de babamın da iş yeri burada çünkü burayı seviyorlar sizce ne yapmalıyım peki?