Bayramda rahat olur insanlar çalışmıyor diye gezeyim dedim, burnumdan geldi. İstanbul'un kalabalığı sizi bunaltmıyor mu?

Bayramda rahat olur insanlar çalışmıyor diye gezeyim dedim, burnumdan geldi. İstanbul'un kalabalığı sizi bunaltmıyor mu?
Bünye alışınca başka yerlerde yapamıyor insan, tarihi yarımada tam bir kaostu kalabalık normalin çok çok üzerindeydi, sırf bugün aynı mağduriyeti yaşamasın insanlar diye şu an kalktım işe geldim bu sefer de Maltepe Sahil kaos bugün çok yorulacağım..
Bu fotoda katlanır da insan, bir yere yetişmek derdi varsa ya da beklemek ve insanların saygısızlığı kötü, izdiham yaratmaya gerek yok, yaşlı bebekli otursa evde, birde mülteci çöplüğü olmasa yine katlanır insan...
Cevap
21Cevap
İstanbul'a çamur attığınız yeter valla beğenmeyen gelmesin gelmek zorunda değil. Kalabalığına sövsekde ben seviyorum türkiyede başka bir şehirde asla yaşamam. Küçük şehire alışık olanlara katlanılmaz geliyor ama o size öyle bize değil. Biz trafikte sövmesini bile seviyoruz jdajsdjsjd
Katlanmak istemiyoruz da el mahkum.. Dün Pendik'ten Bahçelievler'e 3 saatte geçtim 3 saat.. Avrasya tüneli kullanmama rağmen.. Trafik konusunda gerçekten lanet ya.
Başka bir şehre gittiğinde de İstanbul'u arıyorsun ya.. Bugün başka şehirdeyim. İşimle alakalı bir şey aradım, tam 2 saat 10 farklı yer gezdim ama bulamadım. İstanbul olsa her semtte anında bulurum.
Ben Ankara kalabalığına katlanıyorum. İstanbul'a katlanamam.
Ben terk ettim. Eziyet arkadaş başka bisey değil. Hele şu anki durumda iyice yaşanmaz oldu. Dönün memleketlerinizde çalışın daha mutlu olursunuz. Sanki herkes yalılardan gece kulüplerinden çıkmıyorda ben istanbulsuz yaşayamam tribinde 🤷♂️ halbuki evinden işine işinden evine çoğu insan. Bence o kalabalığı çekmeye değmez. Insan heryerde parasını kazanıyor emin olun.
Tam olarak sanırım üç yıl önce filan İstanbul’da birazcık kalmıştım böyle bir kalabalık yok bu arada tatil için iyi bir yer ama temelli yaşamak için İstanbul kesinlikle iyi bir değil üst üste yaşıyor millet
Mesela birkaç aydır İstiklal Caddesi ve Eminönü'ne gitmeyerek.
Trafik olacağı zaman araba kullanmayarak vesaire.
Kalabalık ile isim yok İstanbul'u yaşıyorum seviyorum motorsiklet var her yere 20 dk giderim daha ne olsun
Şu görsel bile korkutucu zaten kalabalığı hiç sevmem İstanbul'da yaşamıyorum orada yaşama hayalimde hiç yok
Oraya katlanılmaz be yaşamak istemem zaten kalabalığı sevmiyorum bana göre şehir değil
Ben 3 gün gezerken yoruldum, yaşayanlara Allah sabır versin
Katlanamadığım için bayramda dışarıya çıkmadım. Zaten bayramda da çalıştım.
Kalabalık kötü bir şey değil ki kültürel çeşitlilik daha çok daha çok manita
Normalde o kadar kalabalık değil. Bu bayramda aşırı anormallik vardı
sabah erenköyden bakırköye araçla 27dakikada gittim, dönüşte 1 saat 35 dakika ve avrasa tünelini kullanıyorum bir de. höh yani, arabada dur kalk gitmekten imanım gevredi
Alıştım artık onsuz yaşayamıyorum büyük şehir beni ayakata tutuyor işimi yapma nedenini anlatıyor
Sorma az önce merkezdeyim seçim kampanyası vs resmen ana baba gibi
İstanbul'da yaşamıyorum şükür.
Ay sorma ben de bilmiyordum dün çıktım rezillik rezillik
Toplum kurallarına uyulsa kalabalıkta sorun yok
Bende müzeye gitmek istiyordum gözüm korktu.
Katlanıypruz işte meslek sırrı 🤣
Katlanmiyorum İstanbul'da değilim
Katlanamıyorum zaten.
Yollar beleş ondandır
Ben de bilmiyorum ama ben kalabalık seviyirum
Klavye Laz da pardon
İstanbul'da olmadığım için sıkıntı yok
Aslinda kalabalik degil sadece büyük oldugu ici
Bunaltıyor ama yapacak bisey yok işimiz orada 🤤
Gezmiyorum kalabalık olunca
Katlanamadım kaçtım. Huzurum var artık.
Antalya'daki yaşayarak