Türkiye'de öfke haritası üzerinde çalışılmış ve en öfkeli bölge Güneydoğu Anadolu iken, en sakin relax yer Trakya seçilmiş. :)
Öfke kontrolünde de kadınla erkek arasında az bir fark var deniyor yani kadınlar da erkekler kadar agresif bu ülkede. Sizin denk geldiğiniz, gezme şansı bulduğunuz şehirlerden en öfkelisi hangisiydi? Benim açık ara İzmir. İnsanlar birbirine çarpıyor asla pardon falan demiyor. İnsanları arasında bir gariplik olduğunu düşündürdü bana. en öfkeli şehirler hangileri?
Türkiye'nin öfke haritası çıkartıldı: Sence en öfkeli şehir hangisi?
Bence neresi olursa olsun insan mutlaka öfkelenebilir, şddet uygulayabilir vs. Şöyle ki: din, ideoloji, ekonomik durumlar vs. gözetilmeksizin her şehirde her ülkede öfke ve şiddet oranları mutlaka vardır ve sadece küçük yaştan itibaren verilecek olan iyi bir eğitim ve bilinçlendirme hareketleri ile bunların önüne geçilebilir.
Ülkede ki en sinirli şehir İstanbuldur... Ulan o trafikte millet benim öenüme niye geçtin lan kavgasında... Tabi olaylar medyaya yansımaz.. Eee istatistik şirketleri verileri kendi başlarına topamadıklarına göre haliyle en sinirli yerler başka bölgeler çıkıyor... Tepeyi İstanbul çeker.. gerisi ardına gelir...
Dogru. Trakyalilar sakindir. Kendimden biliyorum. Asayis olayi bile yok. neden stresli olalim? Sadece trafik streslendirir bizi o kadar. Nereye baksan tarihi yer , dokunulmaz olinca ana yollar yetersiz kaliyor bu stres de ondan. Yurusene kardesim seysi. Bu haric trakya insan cook sakindir dogru.
Bu ulkeden nefret eder oldum artik. Pis huylu kin nefret dolu yüzler can guvenligi yok iğrenç kara kafalilar hepsinden nefret eder oldum. Kibar duzgun efendi anlayisli kimse kalmadi. Guzel Turkiye berbat durumda
@1BeYaZzMeLeK1 tabi oda varda ben ne bileyim ya cins cins tipler falan hayvanimsi insanlar defolsunlar gitsinler ya da ben gideyim istiyorum. Sabah aksam sogan sarimsak yiyolar hayvan gibi kokuyolar selam bile vermek hatta gectim yolda ayni kaldirimda bile yurumek zoruma gidiyor bunlarla
Bence adana niye baktın? neden yol vermedin? gibi kavgaya bile değmeyecek hadiseler yüzünden insanlar birbirlerini öldürüyolar dünyanın çivisi çıktı amınim :/
Aslında öyle bir yer degil. 3 5 tane kendini bilmez insanların reklam oluşuyla Adana'nın ismi kötüleniyor. Cok samimi yardımsever ve temiz kalpli insanlarımız.
Haberleri seyreden bilir cinayetlerin başını adana çekiyor sonra İstanbul ve güneydoğu hiç siz trabzonda veya rize de birinin öldürüldüğünü duydunuz mu en son 30 sene öcne duymuşsunuzdur.
Mesele ofke değil herkezi borclandirdilar insanlar ekonomik olarak dar bogazda kimsenin kaçıracak boşa harcayacak vakti kalmadi yuvalarin bile yuzde 90lik kismi ekonomik dar bogazdan kaynaklaniyor
İnsanları karınca gibi çalıştırıp 3 kuruş maaş verirsen, insanlar istediklerini alamazlar. Emeğinin karşılığını alamadığını düşünen bir insan haliyle sinirlenir. Bu böyle her yerde.
Hasss ordan. İstanbulun oldugu yerde guney dogu en öfkeli yer secilmis ha :) guldurmeyin beni. İstanbul'da adama neden sellektoe yakiyosun diye mermi yediriyorlar siz kime hikaye anlatiyorsunuz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kürtler çok saldırgan oluyor. Adamlar da hala kan davası var düşünün yani. Deden dedemin ağabeyini vurmuştu 30 yıl önce diyor çekip torununu vuruyor adamın
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Mesela bir Kürtün ağabeyi ölsün kadın başkasına gitmesin diye kayını alıyor. Ağabeyinin karısını züküyor
genel olarak bu problem var.. hele İstanbul . trafiği ayrı toplu taşıması ayrı esnafı ayrı problemli. en ufak bir laf ettiğinizde üstünüze yürüyorlar resmen. herkes çok sinirli, her an patlayacak bomba gibi
Adana en öfkeli şehir bence Karadeniz insanı da sinirli 😂ama onlar sinirliyken insanı gülme tutuyor 😅 Ege ve Trakya insanı da rahatlar 🤗
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karaman bence teksas gibi hergun bir iki kişi ölür normal ölüm değil bahsettiğim silahla vurma bıçaklama hergun bir kavga polisler illalah etmiş encok polisin görev yaptığı yerlerden birisi karaman yabancıysan yerse gece 12 den sonra dışarı cik
Öfke şehirsel değil kişisel olur herkes yaşadığı şartlara göre öfkeli bence ülkenin alayi öfkeli ki bu da bu hayat sartlariyla cok normal.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Tamam olarak herkes örnek veriyorum diyorlar benim sivasliyim diyorlar bakıyor Çinli bezenyen insanlar var aramızda ya da bence hepimiz karışmısiz belki aramızda İtalya insan bağı bile var araştırsak İngiltere akraba bile çıkabilir bazı insanlarimiz hepimiz net olarak buraliyim demesin buna iyi günler
Biliyordum benim bölgem olduğunu🤦🏻♀️ Agresif hırçın insanları
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence kadınlar daha agresif gereğinden fazla konuşuyor ve sürekli konuştukları için fark edilmiyor erkekler susup susup son anda patlıyor sonra erkek sinirli oluyor. erkek hep susmalı😜
Yozgat ya, hiç gitmedim hiç bir zaman gitmeyeceğim, alakam hiç yok insanını tanımam.. Ama Yozgat demek harika bir şey. YOZGAT ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
karadeniz belirli bir zamanda öğleden sonraları kafaları çalışmıyor duruyor resmen. zorlama olursa öfke patlaması olabilir. evler arası mesafeleri de unutmamak gerekir
En İyi Cevaplar