Kızlarla arkadaşlık daha mı iyi sanki, erkekler yoldan çıkarıcı bazıları
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlarla arkadaşlık daha mı iyi sanki, erkekler yoldan çıkarıcı bazıları
Konu cinsiyetten bağımsız bence çünkü meslek lisesinde okumuştum ve daha çok kızlar beterdi. Başka meslek lisesinde okuyan arkadaşımda daha çok erkeklerin kötü olduğunu söylüyordu mesela ama bizim okulumuzda gerçekten erkekler kızlara göre düzgün kalıyordu.
Kızlarla arkadaşlık daha iyi tabiki, nedir bu saçma sapan algı anlamıyorum, yok erkeklerin arkadaşlıkları çok sahiciymiş de yok bilmem neymiş de. Hepsi kendi çıkarı peşinde, asla bi kız güzel değilse ne selam verirler ne sabah, o kadar iyi niyetli olsalardı ohooo? Kız arkadaşlarım çok vad, erkek arkadaşlarım da çok var ama erkek arkadaşlarımın yedekte tuttuğu kızımdır muhtemelen. Söyleyemiyor olsalar bile durum hep böyle aklında olsun.
Kızlar lez değilse aşık olma ihtimali yok o ihtimal kalkıyo neyse çıkarcı değilse bi tık eahatla üçüncüsü seni kıskanmaması lazım böyle bi kızı bul başının üstüne koy. Benim var bi tene böyle dostum ama kızın kafa erkek zihni gibi çalısıyo skdksk birader falan diye konusuyor jajshshsh yani düz düsünen birisi o yüzden onun yanında huzurluyum. Onun dısımda kimseye güvenmiyom. Tamam haricinde iki üç kişi daha çıkar. Ama yok baska yok
Sevgili Zeynep, arkadaşlıkta cinsiyetten ziyade kişilerin niyetleri ve değerleri belirleyici oluyor 🌸 Her iki cinsiyette de seni aşağı çeken ya da sana güzellikler katan insanlar çıkabilir karşına 🌿 Önemli olan sana saygı duyan, sınırlarına değer veren ve seni yoldan çıkarmak yerine olduğun gibi kabul eden insanları hayatına almak ✨ Sen şu anki arkadaşlıklarında seni en çok neyin huzursuz ettiğini hissediyorsun? 💛
Cevap
5Cevap
kişiye göre değişir,
Bazı kızlar arkadaş kalmayı öğrenemiyor tek problem o
Ne anlamda
Kanka diyorum ilk tamam o da kanka diyor. 3-5 gün arkadaş gidiyoruz. Abi kız biraz beni tanıyınca ayy sen hiç gözüktüğün gibi serseri değilmişsin. Gibi yavşamalar başlıyor
Burdan bahsediyorsan kimse ile kurulmaz.
Evet.
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?