arkadaşlar 19 şaşındayım ve polis olmak istiyorum sizce nasıl bir meslek küçüklüğümden beri istiyorum ama çevremdeki birçok insan bayanlara göre değil diyor ve sinir oluyorum..sizcede öyle mi polis olan arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz bana?..duyduğuma görede erkek polisler bayan polislerden nefret edermiş gerçekten öylemi?
Cevabın nedir?
+1 yılhepsinden değil.. bazı bayan polisler işin dozajını biraz kaçırıyorlar ve erkek gibi davranıyorlar.. hep erkeklerin arasında oldukları için lan, oğlum gibi kelimeleri yerli yersiz erkeklere karşı kullandıkları için erkekler pek sevmez.. ve sevilmez zaten.. bildiğin uzun saçlı erkek polis oluyor bunlar.. ama kendini bilirsen ve kendin gibi davrandığın sürece yani bir bayan polise yakışacak şekilde davranırsan hiç bir kötülüğü yok... sen her söylenene inanma hayalinse eğer bundan vazgeçme..
11 Yorumla
Soran+1 yılhımm..sonuna tadar pmyo <3
Polis olmak sadece kişinin istediğidir kimseyi aldırma yok kız polis olmaz falan deyil sana kızların polis olabileceğini kanıtlayan bişi söliyim arka sokaklardada kız polisler var demekki olabiliyor hemde gördüğün gibi erkek bi farkı olmuyor onemlı olan o işi isteyerek yapmasıdır.
412 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorm :) arka sokaklar kısmı hariç :)
Soran+1 yılhedefin güzel ama zormuş :) inşallah olursun :)
Soran+1 yılgözler yakıyor dostum :)boyunda 180den yukarıysa neden olmasın :) :D
Soran+1 yıl:)))))
Soran+1 yılkimseyi eklemiyorum :)
- +1 yıl
Baya geç yazıyorum bunu ama bende polis olmak istiyorum. Ankara polis akademisi ni istiyorum çok mu zor :)
- +1 yıl
@Melisa_lol melisa bende istiyorum ama nasıl bir ortam falan baya araştırdım ama burdan sürekli giremiyorum mailime ya da snaptan falan samcan_er7 mesaj olarak at ben bildiklerimi paylaşırım Ankara emnyetekadar idip bilgi almıştım isteyene bilgilerimi paylaşırım
+1 yılbu bir meslek isteyen herkes istedigi meslegi secebilir.. sen cevrendekilere hic takilma.. eger basarabilirsen neden olmasin? hem senin diger kizlardan farkin olur bu da cok hos birsey..
41 Yorumla
Soran+1 yılbencede canım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmak istiyorsan lisans mezunu olarak pomemden gir. Pmyo kazanmak bir kız icin çok zor. Erkekler icin zordur bayanlar icin rahat bir meslek. Tabi bayanların şansı çok az..
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır tüm gayretimle pmyo ya hazırlanıyorrm .:) çok az alıyorlar ama ya 390 bayan ne demek ya..
Cevap sahibi+1 yılTabi şansını dene ben girmiştim pmyo mulakatina. Sorun olursa bana sorabilirsin.
Soran+1 yıltamam :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Bence kimseye aldırma sen polisliği kafana koyduysan polis ol. Maaş bakımından fena değil 2600 lira ile işe başlıyosun. Üniversite mezunları gibi elinde CV kapı kapı dolaşmazsın. 53 yaşında da emekli olursun. Erkek polislerin kadınlardan nefret etme gibi bi lüksü olamaz zaten. Polislik ekip işidir ekibinle anlaşamazsan polis olamazsın.
30 Yorumla
+1 yılbelki çevrene hava yaparsın egon tavan yapar ama işin içine girdiğin zaman havanı alırlar sürekli emir altındasın pisikolojik olarak rahat olamazsın,dışardan eğlenceli ve zevkli gibi görünebilir ama işin içine girdiğin zaman lanet edersin
211 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğin bir iş olsada bu sölediklerin geçerli mi?
- +1 yıl
gün oluyorki insan sevdiğinden soğuyor iş dediğin neki:))bence illada karizmam kariyerim olsun diyosan başka şeylerlede bunu yapabilirsin,kimi insan vardırki bütün olanakları sağlar iş araba ev v.s hava atar daha doğrusu attığını sanar ama gıram karizma olmaz,ama kimininde cebinde meteliği yoktur ama karizma o biçim:))öncelikle egoist huyumuzdan vazgeçmemiz lazım ayrıca erkek olsan seni anlarım ama bayan olduğun için bırak bu işleri evlen çocuk yap işte sana en büyük keyif,işi gücü kocan düşünsü
Soran+1 yılamacaım kesinlilkle hava atmak değil :) kısacası demişsin otur çocuk yap koca parası ye ben daha babamdan bile para istimeye çekinirken evleneceğim adama el avuç açamam :) en iyisi çalışmak :)
- +1 yıl
şuan yediğin benim babamın parasımı:))tabiki babanın parasını yiyosun:))bence yanlış düşünüyorsun çünki sen daha evlenmeden sen ben kavramına odaklanmışsın yok kardeşim evlilikte sen ben kavramı hiç öyle olurmu kim sokuyo bunları aklınıza anlamıyorum herşey senin kişiliğinden geçer ama sen şimdiden senli benli zihniyetinde olursan emin ol evlenince mutlu olamazsın.hayat paylaştıkca güzeldir anlayış ve empati dünyanın en güzel şeyidir insanları olgunlaştırır sen daha şimdiden takılma öyle şeylere
Soran+1 yılöyle ama sanınırm bu benim yapımla alakalı bişy utangacım böyle konularda...
- +1 yıl
babandan utanabilirsin ama eşinle arkadaş gibi olacağın için utanmazsın merak etme:))sen dediğim gibi evlen gitsin düğününe benide çağır bilerzik takarım dermişim :))
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
yok yok şaka yaptım sakın düğüne beni çağırma hee işim gücüm yokta gelip sana bilerzik takacam ölemi yok yaaa:))
Soran+1 yılpolis oldum koca buldumda seni düğüne çağırması kalmıştı zaten :D
- +1 yıl
hiiiiiiççççççççç boşuna uğraşma düğününe gelmeeeemmm:)))
- +1 yıl
Biraz aklın olsaydı böyle yorum yapmazdın. Kadınların işi evde oturup çocuk yapıp canım adamlardan geçinmek değildir. Başında hep vıtvıt ederler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen vatanımıza hayırlı ol da,ben şahsen hemcinsim olan birine daha çok ihtiyaç duyarım bazı zamanlarda;hayırlısı olsun,yılma:)
Erkek polisler nefret etse bile bayanların ihiyacı var sana,başarılar:))43 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim,sana güveniyoruz:))
pes etmeeee:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bidaki sene sınavlara gircem bazıları diyo kızdan polismi olur sen dayanamazsın diye ama ailem bana polislik mesleğini çok yakıştırıyo. Erkek polislerin bayan polislerden nefret ettiğini sanmıyorum niye etsinlerki
34 Yorumla
Soran+1 yıledeni çok var ya
Cevap sahibi+1 yılolsun yinede hayalinse istiyosan polisliği gir sınavlarına kendinide ezdirme yeter
- +1 yıl
bayanlara nöbet yok gece çalışmak yok.. daha neresi zor olacak ki.. kimseye bakma sen ya.. arkandayım ben senin.. devam et.. :D
Soran+1 yılyakomoz keşke olsa nöbet falan :)
polislik meslek yuksek okulana gidersin 2 yıl
güzel meslek maaşi iyi bayanlar için daha kolay312 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun.peki bayanlara genilde hep içeride mi yoksa dışırıda çalışanıda var mı?
Soran+1 yılya ben hep çevik kuvvette byana görüyorum onlar da eylemlere gidiyor mu?
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılbencede
Soran+1 yılboyum 170 sorn yok :)
Soran+1 yılben çok torpil oluyor diye duydum özellikle polis çocukları torpilliymiş doğru mu :(
+1 yılKimseyi takma hayalin neyse ona git.
21 Yorumla
4 sene şark görevi seni yıkar geçer
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene tunceli merkezde kaldım :)
- +1 yıl
şark görevinde tutupta seni en doğuya verecek halleri yok sen tercih yapıyorsun tercihlerin arasından seçiyorlar.. ve bayanları tutupta dağa çıkarmıyorlar.. şarktada rahat edersin merak etme.. özel harekat olacak halin yok ya.. :D
Soran+1 yılözel harekat olabilirm neden olmasın:)
Bence sıkıcı meslek.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Meslek güzel bir meslek ama beğeneni yok üniversite okuduysan paem öneririm :)
istiyorsan yap
22 Yorumla
Soran+1 yılhemde çokkk
+1 yılzor bi meslek..
08 Yorumla
Soran+1 yılzoru severim
- +1 yıl
soru seversen iyi ama bi düşün bu senin hayatın bayram yok seyran yok.. zordan çok bu ülkeye hizmet etmeyi seveceksin en başta! ;)
Soran+1 yılakrabalırmdan nefret ediyorum bayramım olmasada olur :) ülkeme can feda :)
- +1 yıl
hiç düşünme o zaman... 657 ye tabii devlet memuru.. 2000 TL ilede başlarsın.. Daha ne istiyon.. benmle de evlen.. olmamı :P
Soran+1 yıl:D :D 6 sene sonra karşıma çıkarsan neden olmasın :D
- +1 yıl
çok geç neden 6 sene gel karşına çıktım işte kader de bizim yollarımızı burda kesiştirecekmiş işte :P
Soran+1 yılHiçte geç değilll 25 yaş geç mi sence :D Hem sen kaç yaşındasın ki :D
- +1 yıl
21 yaşındayım çok erken tabiki şidi..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım