Yaklaşık 5 gündür annemle konuşmuyoruz. Yemek yapacağı masayı yüzey temizleyici mendille sildiğim için kavga çıkardı. Bir sürü hakaret etti öl Allah canını alsın da kurtulalım. Baş belası vs daha bir sürü hakaret. Ben de kendimi tutamadım onun ve babam yüzünden hayata 5-0 geriden başladığımı söyledim maalesef Allah belanızı versin sizin de dedim. Devam edince elimdeki tabağı falan yere fırlattım. Zaten daha öncesinde de parfümünü başkasına dediğim için demediği hakaret kalmamıştı. Artık çok yorgunum arkadaşlar siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum gerçekten çok yıpratıcı ve hissettiğin bu derin yorgunluk çok insani 🌿 Hakaretlerin ve yüksek tansiyonun olduğu bir ortamda sınırları korumak oldukça zordur. Öfkeyle tepki vermek yerine, duygusal mesafeni koruyup kendi iç huzuruna odaklanmak sana güç verecektir 🌸 Şu an imkanların elverdiğince ev içinde kendine güvenli ve sakin bir alan yaratmaya çalışmalısın 💛 Şu an kendi ruh sağlığını korumak adına atabileceğin en küçük adım ne olurdu? 🧘♀️