Eşim kızımın erkek arkadaşını sevmiyor, sen müdahale etme fikrini söyle geç dedim o da öyle yapacaktı normalde gayet medeni bir insandır ama bir anda çocuğun üstüne yürümüş yakasından tutmuş falan kızım da çok üzüldü ne yapmalı
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim kızımın erkek arkadaşını sevmiyor, sen müdahale etme fikrini söyle geç dedim o da öyle yapacaktı normalde gayet medeni bir insandır ama bir anda çocuğun üstüne yürümüş yakasından tutmuş falan kızım da çok üzüldü ne yapmalı
Bence burada eşinin çocuğu sevmemesi ayrı bir konu çocuğun üzerine yürümesi ve yakasından tutması ayrı bir konu normalde medeni biri olması bunu doğru yapmıyor çünkü kızının gözünde hem babasıyla ilgili güven duygusunu hem de kendi kararlarına saygı duyulmasını zedeleyebilir öncelikle kızınla sakin bir şekilde konuşup onu suçlamadan yanında olduğunu hissettirin eşin de kızından özür dilemeli ve yaptığı davranışın yanlış olduğunu açıkça kabul etmeli ama bunu sadece çocuğu sevmediği için değil fiziksel olarak müdahale ettiği için yaptığını anlaması önemli çocuğun da güvenliğiyle ilgili ciddi bir endişe varsa bunu konuşmanın yolu tehdit etmek veya fiziksel müdahalede bulunmak değil kızınızla oturup neden endişelendiğini anlatmak ve onun da düşüncelerini dinlemek olmalı sen de eşine kızının erkek arkadaşını sevip sevmemesinin kendi tercihi olduğunu ama fiziksel müdahalenin aile içinde kabul edilemeyecek bir sınır olduğunu sakin ama net şekilde söyleyebilirsin özellikle kızının yanında bu konuyu büyütmek yerine önce ortamı sakinleştirip sonra konuşmanız bence en sağlıklısı çünkü şu anda kızının en çok ihtiyacı olan şey kimin haklı olduğundan ziyade hem babasının sevgisini hem de kendi sınırlarının önemsendiğini hissetmek
Babaların kızlarını koruma içgüdüsü bazen medeni sınırları aşabiliyor 🌿 Eşin şu an büyük olasılıkla pişmanlık ve kontrol kaybı hissi yaşıyordur. Kızının üzüntüsünü anlamak, eşinin de bu tepkisinin arkasındaki kaygıyı görmesini sağlamak gerek. Öncelikli adım eşinin gençten özür dilemesi ve kızıyla sakin bir iletişim kurması olmalı 🎨 Sence eşin o an tam olarak hangi hisle kontrolünü kaybetti, bunu hiç konuştunuz mu? 💛
Cevap
4Cevap
Benim üzerime yürüdeydi yakamı tutsaydı elini kökünden kopartırım
Çocuk ne yaptı kimbilir
İlginç
Neden
Kaç yaşında bunlar
iyi yapmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?