Sevgilimin karısıyla kavga ettim namusuma laf etti?

2 senelik sevgilim evli. O yeni evlendi. Karısı şimdi erkek çocuğuna hamile. Ben o kadından önce taniyodum onu. Sonra onlar birbirlerini tanıdı arkadaş oldu sonra da sevgili oldular. Derken evlendiler. Ben o evlenene kadar onunla arkadaştım ama ondan sonra birliikte olduk geceleri karısına yalan söyleyip benim evimde kalıyordu. 2 gün önce karısı bizim iliskimizi öğrendi bana o ile başlayan küfürü etti bende ona ağzıma geleni söyledim varoştan geldiğini mahalle kültürüyle yetiştiğini sonradan görme bir zengin koca avcısısın dedim. Kavga baya şiddetlendi hamile olduğunu bile bile onu manipüle etmek çok hoşuma gitti onu daha da sinirlendirmek için yakında karnindakine kardeş gelebilir bende hamile kalmaktan şüpheleniyorum dedim deliricek gibi oldu. Son olarak ta ona sevgilimden uzak dur adam seni sevseydi sana yalan atıp soluğu geceleri benim evimde almazdı gurursuz kadın sende hiç gurur haysiyet yok mu dedim. Ve çok iyi yapmışım kendimle gurur duyuyorum sizce bu kadın sevgilimden boşanır mi?
Sevgilimin karısıyla kavga ettim namusuma laf etti?