Eşimle kavga ettim ve bana ağır laflar söyledi?

3 senelik evliyiz kendiisi patron ve hiç bir şekilde zaman ayırmıyor çalışanları bile gitmiyor işe karısı izin vermiyor diye bu patron olduğu halde gidiyor artık sıkıldım ve 2 haftadır beni oyaladı şu gün bugün izinliyim diye ve yapmadı izin en sonunda işte pazar günü izinliyim dedi pazar oldu sabah gitti geldi geri sonra alarm kurdu dedim ne alarmı dedi işte çok uyumayım aklı sıra beni uyutup gidecek bende artık şühpeliyim bu adamdan bende gittm telefonu aldım sessize uyuya kaldı kalkınca kavga etti benimle sonra babasıyla kavga ettim annesiyle ve 3 aylık hamileyim çok sinirlendim gittim cüzdandaki bütün paraları aldım dedim izinli değilmisin bende alışveriş yapıcam dedim geldi köpek gibi saldırdı aldı paraları kredi kartlarını kapatı harcamıyım diye sırf ona inat yapıyorum ama herneyse annesiyle konuştu dedi vericem ben ona hakkını dedi dedim ne hakkı bağırarak geldi bana dediki bu saatten sonra tek kuruşuma bile dokunmuyosum dışarıdan yemek bile söylemiceksin bebek kıyafetleri almıştım onları kendi paramla dedi o bebek kıyafetleri falan hepsini ben aldım geldi onların lafını yaptı dışarıdan yiyen biri değilim hep eşimin baskısıyla gidip yerdik ev yemeğini daha çok severim ama o istiyor diye yerdim yemediğim günlerde çoktur o yiyorken sadece dün kötüydüm hamileliğim zor geçiyor sandaviç söylemek zorunda kaldım yerimden kalkamıyordum. Geldi bunun lafını yaptı şok oldum haftada 1 2 kez fal bakıyorum ordan gelen bi gelirim var oda 50 den bakıyorum yani beni hem çalıştırmıyor hemde parama dokunmucaksın diyor dedim çalışırım sana muhtaçlığım yok benim yiyiosa çalış dedi ben bu adamı nasıl öldürürm ya boşucam zaten ama
Eşimle kavga ettim ve bana ağır laflar söyledi?