Karım bebek istedi, ben çok da istemiyordum, bebek sonrası tek odağı bebek oldu, beni gözü görmüyor, neredeyse 3 yıl evliyiz, 1.5 yıldır durum bu, gözüm dışarı kaymaya başladı, her evlilikte böyle mi
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karım bebek istedi, ben çok da istemiyordum, bebek sonrası tek odağı bebek oldu, beni gözü görmüyor, neredeyse 3 yıl evliyiz, 1.5 yıldır durum bu, gözüm dışarı kaymaya başladı, her evlilikte böyle mi
Ama anneyi de anlayın ya kadın bütün gün bebeyle uğraşıyor onu beslemeye yedirmeye çalışıyor çocuğun ağlaması gerek annenin evde işleri hiç özel alanı yok çocuk hep zorluk çıkarıyor ne bekliyorsunuz yani anlamıyorum kadında enerji mi kalıyordur Allah var doğru düzgün uyuyamıyorsum da
Ban calısıyorum o ev hanımı yotulmasın doye dısardan yemek getırıyorum 2 haftada 1 temızlıkcı gelıyor gecelere ben kalkıp bakıyorum altını degıstırıyom ( bazen o bazen ben sırayla ) ama eski ilgisi hiç yok hrp yorgunum dıyor benım annem 2 bebek buyuttu aynı anda ve bu kadar destek almadıgı halde bu kadar yorgun olmadı bırde o istedı ben ıstemedım
Eşin senin annen değil annenden gördüğün ilgiyi tabiki eşinden görememen normal elinden geleni yapsan da demek ki kadın yoruluyor yani gündüzleri o bakıyor galiba yani lohusa ise onunda etkisi olabilir anlamak lazım yani herkes aynı şekilde etkilenmez yani
1.5 yıl oldu lohuda bu kadar mı suruyor
Çok net bir soru sorucam. Çocuk Fikri ikinizin de fikri miydi eğer kız zaten istemiyorduysa yine böyle olması normal
Benim derdim şu annem 2 bebek desteksiz büyüttü yemek temızlık bakım kendı yapardı ama babama karsıda ilgiliydi karım hem ilgisiz hem yorgun hastaneye götureyım ona da yok dıyor ilgisiz kaldıkça ben huysuzlasıyorum 2 aydır kavgalıyız zaten aldatma asla yapmam derdım kendıme ama ona dogru zorluyor benı ama yapmam nolursa olsun dogru olan o
Off anlamadığın şey şu eşin annen değil önce bunu anla tamam mı ikisi aynı kişi değil annenden görmüş olduğum fedakarlığı eşinden görmemiş olmak onu yanlış yapmaz kız demek ki kız yoruluyor yani ne olmasını bekliyorsun üstelik yaşınız da küçükmüş galiba kız erken yaşta büyük bir sorumluluk almış yani
O ıstedı ben sonra dıyordum erken dıyordum
E olabilir yani bir de mesela evden dışarı çıkıyor musunuz bebeğin sorumluluğu ağır geliyor bence ona aslında bence temizlikciden ziyade bir bakıcı tutsanız kızın üstünden yük kalkar eminim kendini daha iyi hissedeceği için sana da ilgi gösterir bence
Bakıcıya güvenmiyor kendı buyutmek istiyor benım annemede kendı annesınınde bakmasını ıstemıyor bende beraber fılm izleyelim oyun oynayalım dıyorum ya uyuyor ya da bebege bakmaya devam ediyor artık evde fazla durmuyorum cogunlukla arkadaslarla halı saha cafeye gıdıyorum hayatımda hiç gezmedıgım kadar gezmeye basladım evde durunca zaten ya bırbırımızı gormuyoz ya da kabga edıyoruz
Sorunun ne olduğunu konuşmayı denediniz mi adam akıllı bir sıkıntısı var yani belli bir yerde zorlanıyor ya da en kötü güvenilir bir bakıcı bulup ikna etmek aslında çalışmıyor da neyine güvenmiyor ki zaten yanında olacak yani bakıcınında çocuğunda en kötü şey de bence oyun arkadaşı falan bir çocuk gelişim öğrencisi varmış destek olalım falan dersin böyle yardım sever biriyse belki öyle ikna olur zorlanıyor belli açıkça ve kafası da karışık yani
Karının sana ilgi ayırması için öncelikle senin onun hayatını kolaylaştırman lazım. Gözün dışarı kaymadan önce buna çalış bence. Tecrübe konuşuyor
Bebek altını degıstırıp gece de kalkıp bakıyorum çalısıyorum esım ev hanımı ilgi de verıyorum ama tek dusuncesı bebek bazı yazılar okudum doguö sonrası kocalarını sevmıyor kadınlar dıye öyle oldu herhalde
Evet o da olabiliyor. Erkeklerde de var. Erkekler de eşini arzulamıyor. Yatak tamamen bitti mi
Önceden haftada 5 se Şu an 2 haftada 1
İnan seni cezbedenilmek için kendine vajit ayırmak istiyordur ama bulsmıyordur. Mutlaka konuş onunla. Haftada beş zaten çokmuş
İlk zamanlar oyleydı sonra haftada 3 e dusmustu sonra olan bu bılmıyorum zaten biraz kilo aldı spor aletlerı aldırttı bana spor yapıyor dedıgın olabılır
Sana vakit ayıramamak onun içine dert. Bir de kocam beni beğenmiyor dedirtme ona. Yıkım yaratma kadında 🙏
Bebeğin doğumuyla birlikte kadınların hormonları ve odak noktası tamamen değişebilir, bu çok doğal bir süreç 🌿 1.5 yıl uzun bir süre gibi görünse de eşin muhtemelen yoğun bir annelik yorgunluğu yaşıyor 🧘♀️ Gözünün dışarı kayması, aradığın şefkat ve ilginin eksikliğinden kaynaklanan bir uyarı sinyali. Bu durumu eşinle suçlama yapmadan, duygularını açarak konuşmayı denedin mi? 💛🌸
Cevap
1Cevap
ayyy çok haklısın.. seninde ihtiyaçların var tabi... sevgi, ilgi, se KS falan filan... kıyamam sana yaaa yaş kaç
24 yaş genc 21 de evlendim
kıyamamm gençliğinin en libidolu dönemindesin. yakşıklı falansan kendine bi FB bul
Öl. Şaka mısın.
Git konuş
Konustum tamam dedi sonra yıne aynı
Son kez kınuş ama ciddi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?