Eşiniz kız kardeşinize (görümceye) karşı nasıl?

Günaydın. Özet geçeceğim.

İki abim var. Bu abim beş yıllık evli. İlk defa onların evine geldim normalde hep onlar bize gelirdi (yatılı) çünkü yurt dışında yaşıyorlar ve biz elimizden gelen güler yüzü, muhabbeti hep gösterdik. Fakat geldiğimden beri bir şey dikkatimi çekti. Eşi zaten normalde çok sıcakkanlı bir insan değil, bunu biliyorum ve bugüne kadar da anlayışla karşıladım bana zararı yoktu bu huyunun ama bu sefer bana karşı tavrı normalden de çok daha soğuk. Gerekmedikçe konuşmuyor, iletişim kurmuyor. Açıkçası bu benim misafirlik anlayışıma çok ters geliyor ve ister istemez kalbim kırıldı. Beni asıl şaşırtan şey ise abimin de bunu hiç fark etmiyor gibi davranması. Çünkü bana göre öyle bir durum ki fark edilmemesi mümkün değil. Abime karşı da ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım ve ister istemez mesafemi koydum. Anneme anlattım. O da abini biliyorsun, eşi de zaten soğuk biri diyerek biraz durumu örtmeye ve yumuşatmaya çalıştı onun da yaklaşımı biraz idare et şeklinde. Ben eşime her şeyimi anlatan biri değilim. Ama planladığım tarihten önce dönmek isteyince, bir de duygusal olduğum bir ana denk gelince kendimi tutamadım. Biraz olsun rahatlamak, içimi dökmek için yaşadıklarımı ona anlattım. O da bunu duyunca bir daha ne gönderirim ne de evime kabul ederim dedi. Abime karşı da mesafe koydu telefonlarını açmaz muhatap olmaz ben aslında kimseden taraf tutmasını ya da kavga çıkarmasını istemedim. Sadece o an içimde biriken kırgınlığı paylaşmak, biraz olsun rahatlamak istedim. Ama şimdi sanki içimi döktüğüm için olay benim düşündüğümden çok daha büyük bir hale geldi gibi hissediyorum.

Güncellemeler
1 ay
Sonuç olarak herhangi bir özür ya da yapıcı bir açıklama yapılmadı. Hatta benim eşime yaşadıklarımı anlatmış olmam, asıl meseleymiş gibi görüldü ve benim almam gereken tavrı onlar bana karşı aldı. Ben de bu noktadan sonra hiç kimseyle tartışmadan, kendimi daha fazla yormadan görüşmeme kararı aldım. Böylece benim için de bu konu kapanmış ve nokta konmuş oldu
Eşiniz kız kardeşinize (görümceye) karşı nasıl?