Aile & Toplum Siz kız kardeşinize nasıl davranıyorsunuz? beşiktaşkarakartal Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor bazen abimle kavga ederiz ama barışırız siz kız kardeşinize nasıl davranıyorsunuz Güncellemeler+1 yıl kız kardeşi olanlar cevaplasın Siz kız kardeşinize nasıl davranıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kız kardeşim ile anlaşamam 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Abim yok ama erkek kardeşim var. Eskiden çok kavga ederdik ama şimdi iyiyiz. 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok bağlıyız birbirimize ama her gün tartışırız hdjdjdk 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Normâldir aramız. Fakat hiçbir zaman öyle sıkı fıkı olmadık. Abimlerle daha yakınız. 0 2 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla Alacabulaca +1 yıl Afedersin ama yuh diyorum Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kardeş kardeşi bıçaklar, sonra döner kucaklar diye bir atasözü vardır. Boşuna mı? 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
Yağmur161 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kolay kolay kavga etmeyiz edersekte konu baya önemli ve ciddi bir konudur 😊 0 3 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl ya valla askere gidicek çok özlerim Yorumla Yağmur161 +1 yıl Yaaa üzüldüm adına zor bir dönem olucak🥺 Yorumla pofudukoğlan +1 yıl @Yağmur161 bana ulaşır mısınn Yorumla
gebeşkaplumbag Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ben istediğim her şeyi söyleyebilirim hakaret de edebilirim ama bir başkası yaparsa onun ağzına ederim 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendisi ruh hastasi hanfendi 0 2 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla Lordseyfo +1 yıl 😳 uhe Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evladım gibi davranırım 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Ben iyi davranıyom ama ablam beni hiç sevmez 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Evet benimde abilerim var anlaşırız kavga etmeyiz. 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bir dediğini iki etmem. Çok seviyorum. 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazen düşman gibi bazen dost gibi ortası yok 😂 0 2 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uuu olabilir bazen kardeşlerde can sıkabiliyor Yorumla
Uzunsavas Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı. Herkeste olan durumlar 0 2 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl ya valla askere gidicek çok özlerim Yorumla Uzunsavas +1 yıl Sanki gidip yıllarca kalacak hepi topu altı ay Yorumla
DarkRiver61 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Ben el üstünde tutuyorum 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya Yorumla
sananebenimismimdn Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Abimle her saat kavga ediyoruz ama hiç küsmüyoruz 0 1 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl ya valla askere gidicek çok özlerim Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizde öyleyiz ehehdh 0 3 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl ya valla askere gidicek çok özlerim Yorumla Düşünürbiribilir +1 yıl Ben askere gittiğimde çok ağlamıştı 😄 Yorumla beşiktaşkarakartal +1 yıl evet ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kız kardeşim ile anlaşamam
benim en yakın arkadaşımla aramı açtı kıskançlıktan ya
Abim yok ama erkek kardeşim var. Eskiden çok kavga ederdik ama şimdi iyiyiz.
Çok bağlıyız birbirimize ama her gün tartışırız hdjdjdk
Normâldir aramız. Fakat hiçbir zaman öyle sıkı fıkı olmadık. Abimlerle daha yakınız.
Afedersin ama yuh diyorum
Kardeş kardeşi bıçaklar, sonra döner kucaklar diye bir atasözü vardır. Boşuna mı?
Kolay kolay kavga etmeyiz edersekte konu baya önemli ve ciddi bir konudur 😊
ya valla askere gidicek çok özlerim
Yaaa üzüldüm adına zor bir dönem olucak🥺
@Yağmur161 bana ulaşır mısınn
Ben istediğim her şeyi söyleyebilirim hakaret de edebilirim ama bir başkası yaparsa onun ağzına ederim
Kendisi ruh hastasi hanfendi
😳 uhe
evladım gibi davranırım
Ben iyi davranıyom ama ablam beni hiç sevmez
Evet benimde abilerim var anlaşırız kavga etmeyiz.
Bir dediğini iki etmem. Çok seviyorum.
Bazen düşman gibi bazen dost gibi ortası yok 😂
Uuu olabilir bazen kardeşlerde can sıkabiliyor
Herkeste olan durumlar
ya valla askere gidicek çok özlerim
Sanki gidip yıllarca kalacak hepi topu altı ay
Ben el üstünde tutuyorum
Abimle her saat kavga ediyoruz ama hiç küsmüyoruz