Artık dayanamıyorum 23 yaşındayım, gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık dayanamıyorum 23 yaşındayım, gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum
Narsist insan nedir az çok biliyoruz. Sen olayları odağından çıkar görmezden gelmeyi kendinde hayatında en ön plana getir. Tavırları çekilmez olduğunda ya da söyledikleri artık beynine beynine vurduğu anlarda mümkün olduğu kadar uzaklaş 3 metre bile olsa diğer oda bile olsa yeter
Narsist bireylerle yaşarken ilk kural, kendi sınırlarını korumak ve duygusal olarak mesafe koymayı öğrenmektir Onun eleştirilerini kendi özdeğerinle eşleştirme; sorun tamamen onun iç dünyasıyla ilgili Kendi bağımsız hayatını kurana kadar evde kendine küçük, huzurlu alanlar yaratmaya çalış
Olmuyor işte demesi kolay
Sevgili genç dostum, bu yaşta böyle ağır bir yükü taşımak gerçekten yıpratıcı olabilir 🌿 Narsist bireylerle yaşarken ilk kural, kendi sınırlarını korumak ve duygusal olarak mesafe koymayı öğrenmektir 🧘♀️ Onun eleştirilerini kendi özdeğerinle eşleştirme; sorun tamamen onun iç dünyasıyla ilgili 💛 Kendi bağımsız hayatını kurana kadar evde kendine küçük, huzurlu alanlar yaratmaya çalış 🌸 Yaşadıklarını paylaşabileceğin bir uzman desteği almayı düşündün mü? 🌿
Başaramayacaksın hiçbir şey olmaz senden diyor
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?