Annem narsist, kavgacı, psikolojisi bozuk?

Annemle babam seneler önce boşandı. Ömrünün çoğunu sevmediği ve sevilmediği bir şekilde geçirdi. Acısını benden çıkartıyor. Boşandığından beri berbat ilişkiler yaşıyor hepsi cns, llk icin yazıyor. Sosyal m. Abxxlarına kanıyor sonra üzülüyor. İşte falanda çalışmıyor hep evde. Bana sarıyor. “İnsanlar hep kötü” diye beynime aşılamaya calısıyor. Hayat enerjimi sömürdü. Sevmeyi bilmiyor. Bu yuzden sevilmiyor aslıdna. Bu yuzdende benide sevmiyor. Sürkli hakaret yargı küfür içinde. Gün içinde sağa solada aynı şekilde mutlu çiftleri görünce kesin ayrılırlar/kesin sevmiyordur birbirlerini/ aldatıyordur/bu buna nasıl bakmış vs. Diyor. Hayata negatif bakıyor.

kendini sevmediği için benimde onu sevmediğimi düşünüyor sürekli taviz veriyorum. Bağırmıyorum. Saatlerce hakaret ve bağırışını dinliyorum psikolojik manipülasyon şiddet+fiziksel siddette görüyorum. Ağzımı açınca beni sucluyor kopek ceneni kes diye.

bugun uzanıyordu bi anda sinirle kalktı “noldu” dedim. Başladı bana bin laf söylemeye “sanane sanki çok mu umrunda insanlar sırf merakı icin soru sorar ilgilendiği için değil. Kalkmış olabilirim öyle sanane. Siz insanalr kimseyi umursamıyorsunuz sırf merakınız ve çıkarınız” vs vs.

sonra ne sacmalıyorsun diyince bin hakaret yedim.

nasıl baş edeceğim? Bununla yaşamayada mecburum 😔 2senedir artık sevgi görmediğim yerde sevmiyorumda onu. Vefasız çünkü. Senelerce beni psikologu olarak kullandı. 2kere dinlemek istemediğim için beni evden atmıştı telefonumuda alıp.

Annem narsist, kavgacı, psikolojisi bozuk?