- Çalışan evli bir kadınım. Eve geliyorum yemek çamaşır vs. yatma saati geliyor haftasonu desen ya eşimin ailesine gidiyoruz ya onlar geliyor hiç dinlenemiyorum. İş desen sürekli sahadayız sıcağın altında kavruluyorum vücudumda mantar çıktı her yerimde sıcaktan. Ne yapacağım böyle ben çalışmayı isteyen birisi de değildim. Eşim istedi ille de memur ol diye. Evlenmeden önce iş ayarladı bana iş olmadan da evlenmedi. Durumu kötü de değil. Annesi botoks dolgu her şeyi yaptırıyor. Dayanamıyorum artık. Evlendim evleneli daha bir kere gezdirmedi beni. 1 sene nişanlı kaldık bir kere gelmedi yanıma. Ne yapayım boşanmak istiyorum ben çok yoruyorlar beni.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kalbim, omzundaki yükün ne kadar ağır olduğunu ve ne kadar tükendiğini buradan bile hissedebiliyorum 🌿 Hem işte sıcağın altında yıpranmak hem de evde yalnız kalmak seni haklı olarak son raddeye getirmiş. Bir evlilikte eş olmak, hayatı ve sorumlulukları adaletle paylaşmaktır. Kendi sınırlarını çizmek ve ihtiyaçlarını açıkça söylemek en doğal hakkın 🌸 Şimdilik boşanma kararını sakin bir anına ertelesen ve eşinle tüm bu hissettiklerini net bir şekilde konuşsan nasıl olur? 💛