Çalışmaktan yoruldum, ne yapabilirim?

Üniversite sinavina hazırlanıyorum. Ama son 2 haftadir bıraktım çalışmayı. Ilk moralimi bozan şey dershanelerin de kapanmasi oldu. Evde ders calisabilen biri degilim. Sonra sinav ertelendi cok canim sıkıldı. Ben sınavı olmak istiyorum artik. 2 haftadir çalışmıyorum ama vicdan azabi da çekiyorum. Stres oluyorum. Kitap, soru gorunce de midem bulanıyor artik. Evde de canım sıkılıyor. Disari cikip hava alip, moral, motivasyonla eve de dönemiyorum. Onun disinda cogu kisi bu gidisle sinav bir daha ertelenecek sıcağın ortasında sinav olacağız diyorlar. Bir ertelemeyi daha kaldıramam. Zaten sinava hazırlanmak zorlu bir sey. Psikolojik olarak, mental olarak. Belirsizliğe hazırlanıyoruz. Beni 2 haftadir çalışmama engel olan da bu belirsizlik. Ben sinavi olayim tercihlerimi guzelce yapayim istiyorum. Kimi düzelecek diyor kimi daha uzar bu surec diyor. Kimi universiteler yazin ders yapacaksa kpss, yks gibi sinavlar nasil olacak diyor. Lgs sinavi ertelenmedi. Bize erken davrandılar. Duruma gore ertelenebilirdi. Bir de yks den once msü sinavi var. O da haziranda. Onu erteleseler otomatik olarak yks de ertelenecek. Off o kadar kötüyüm ki arkadaslar cok yoruldum. 19 yaşımda kendimi 49 gibi hisediyorum.
Çalışmaktan yoruldum, ne yapabilirim?