Kocamla "uyuşturucu içiyor" iddiası yüzünden tartıştık, geçmişte böyle söylem oldu arkadaşı tarafından. Kocam da "güvenmiyorsan git" dedi, ben de "sen git" dedim, arkadaşında kaldı. Bugün ne yapmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocamla "uyuşturucu içiyor" iddiası yüzünden tartıştık, geçmişte böyle söylem oldu arkadaşı tarafından. Kocam da "güvenmiyorsan git" dedi, ben de "sen git" dedim, arkadaşında kaldı. Bugün ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Basit eşin bir kan testi ile bunu çürütebilir.
basta ben test vericem diyodu vermedi e devletini gösterdi temizdi ama sonradanda tekrar konu acılnca kızdı ve hic bi ispat yapmıcanı guvenmiyosan gitmemi söyledi bende sen git dedm arkadasına gitti o iftirada atsa onda kaldı cozemiyoruz cunku ailesiylede arası iyi degl gorsmuyor düzelmez ara böyle
O zaman demek ki saklaması gereken bir şey var
demekki :D
Tekrar böyle bir durum oluşmasın diye duruşunu bozma
bilmiyorum cidden içmişmidir arkadaşı yalan söylermi kızdı cıktı onda kaldı
Bağımlılık var mı geçmişinde ayrıca saç teliyle bile test yapılabilir
Ayrıca eşiniz onun lafına mı inanıyorsun diyip size çatmış ve fırsattan istifade nedense ona iftira atan kişide mi kalmış garip
bilmiyorum geçmişte veya şimdi var mı test filan da kendi yaptırması lazım ama gerek yok diye kestirip atıyo :D
evet ailesiyle arası yok cunku iftirada olsa gidip o adamda kaldı :D
Gerek olmasa sizde biliyorsunuz ki kanıtlamak için hadi test yapalım diyebilirdi ya sizi kaybetmekten korkmuyor ya da içtiği için o cümleyi kuracak cesareti yok
dmekki geçmişte halt yedi saklıyor :D yoksa iftira olsa onda kalmaz ailesiyle barısır ailesnde kalrdı
Bence siz gerçeği biliyorsunuz fakat ya konduramıyor ya da itiraf edemiyorsunuz iyi düşünün bunu objektif ve detaylı
yani bilemiyorm smdilerde icer gibi değil ama geçmişte de içtigini arkadası iddia ediyor eşim bastırıyor yani ortaya cıkmasn diye bi ton bahane sunuyor belliki var ama ispat olmadıkca bişide diyemiyorm onaa suclama yapamam
ee tabi inanmak istemem bende cıkmasn böyle bişi diye ugrasıom yani
şu an şüphe varsa test yapın eşinize güvenip güvenmeme meselesi değil bıve bu basit bir şey de değil aman diyip kenara atılacak kadar küçük değil maalesef
evet test istiyorum yaptırcaksa eve gelcek kanıt getirmicekse gelmicek
Kesinlikle öyle ve her türlü sorun oluşacak en azından temiz ise zamanla çözülür bu durum ama değilse sıkıntı
bence degll oyle olmasa ispat gelrdii
İşte konu bu ve bunu öğrenmek gerek çünkü varsa ilerisi karanlık maalesef
Bu konuda eminmisin
emin değilim arkadaşının iddiası var güya geçmişte ve şimdi yapıyor diye ama kocam kızdı onun lafınamı inanıyorsun diye onda kaldı bugün
Kocan hakli
dogru değilse adam niye durup dururken bu yalanları atıyor peki
Vardır kendince bir nedeni
okeyyyyyy
Sıkıntı geçmiş olsun
sağol