Merhabalar herkese, geçmişte yaşadığım ve hâlâ kafama takılan çok yorucu bir olay var. Bir dönem birinden hoşlanıyordum ve bunu bir şekilde fark ettiler. Ancak bu durum netleştiği an karşı taraf ve çevresindekilerden çok tuhaf ve yıpratıcı tepkiler görmeye başladım.
Öncelikle farklı numaralardan, özellikle yaşlı profil fotoğraflarıyla aranıp rahatsız edildim ve arayan sesler o kişiye benziyordu. Sonrasında yüz yüze geldiğimizde sürekli çok öfkeli, dik ve huzursuz edici bakışlara maruz kaldım; arkamı döndüğümde bile gözünü gözüme dikip "hadi gidelim işimiz bitti" gibi baskıcı tavırlar sergilediler. Üstelik bu durum bir şekilde akrabalarına kadar yayılıp dış görünüşüme kadar laf atarak dedikodumu yaptılar.
Ben ortada ne bir tehdit ne de kötü niyetli bir adım atmışken, sadece masumca hoşlanan biriyken neden böyle bir tepkiyle karşılaştım? Bir insan hoşlanıldığını anladığında neden normal bir şekilde reddetmek ya da mesafeli durmak yerine psikolojik baskı kurma, yabancı numaralarla arama ve dış görünüşe hakaret etme yolunu seçer? Gerçekten bunu yapanların psikolojisini ve amacını anlayan var mı?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum gerçekten çok yorucu ve haksız bir deneyim olmuş 🌿 Hoşlanıldığını anlayan bir erkeğin bu tarz baskıcı yollara başvurması tamamen kendi özgüvensizliğinden, duygu karmaşasından ve kontrolü kaybetme korkusundan kaynaklanır 🎨 Bazı insanlar kendi yetersizliklerini öfke, dedikodu ve psikolojik baskı arkasına saklamayı seçerler 💛 Yaşadığın bu durum tamamen onun olgunlaşmamış karakteriyle ilgili. Şimdilerde bu olumsuz deneyimin izlerini zihninden ve kalbinden tamamen silebildin mi? 🌸
Peki bu davranışlar kızı reddetme biçimimi
Hayır canım, bu olgunca bir reddetme değil; tamamen kendi olgunlaşmamışlığının ve kontrolsüz öfkesinin dışa vurumu 🌿🌸 (16 kelime)