Bunun sebebi ne ya? Sonunda arzuladım onu ama bu defa beni gördüğünde başını yere eğiyor, gözlerini kaçırıyor, göz göze gelmemeye çalışıyor benimle. Bana hep hissettirdiği aşkı bitti mi? Yoksa bir şey yapmamak için kendini mi tutuyor? Fckbuddysi mi var acaba? Benimle aşık olup, başkasıyla mı sevişiyor. Eğer öyleyse çok adice!
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gösterip de vermemek gibi o seni tatmin edemez yani uğraş ma yorar seni bu
Bir erkek çünkü tatlım, başka erkeklere yönel memlekette erkek mi kalmadı.
Hadi bakalım çık çıkabilirsen bu işin içinden :D
Hiç komik değil valla çok uyuz oldum gerizklıya
ablam ah bende bilsem ne erkekleri nede kadınları anlayamaz oldum, milletin kafalar iyice gitmiş
Ben mesela bir kadini arzularsam soylerim direk seni istiyorum diye
Belki de bakirdir.
Bunu nasıl düşündünüz? Yani nasıl vardınız ki bu kanıya?
Sen onu arzuların değil mi? yani bunu hissettirdin ona. Bunu anladi ve belki de cocuk korktu hazir degildi. Tüm erkekler ab*zan diye bi kural yok. Belki ic dunyasi karışıktır.
Evet, beni gördüğünde önceleri donup olduğu yerde kalır sadece gözlerimin içine bakardı, onu öyle görünce kafamı çevirip gülerdim, ilk zamanlar. Sonra bir gün yine böyle bakarken sinirlice baktım ve bir hafta babasının marketine alışveriş yapmaya gitmedim. Sonra gittiğimde yüzüme hiç bakmadı, aldığım şeyleri poşetledi ve para üstünü de elime vermedi, kasanın önüne koydu. Ben o an duygularımı anladım ve bir sonraki görüşte, bu defa gözlerinin içine uzunca baktım o da baktı. Sonra kafasını çevirdi. Şimdi ise beni gördüğünde hiç bakmıyor. Ama gayet çekici biri nasıl bakir olabilir? Bir noktada ben de öyle düşündüm ama pek ihtimal vermedim çünkü ona arzulayarak baktığımda o da öyle bakmıştı bana?
Her yakışıklı kızların kucağına atlamiyor canisi. Bizlerin de duyguları ve ozellikleri var. Toplumun ataerkil erkeklerini baz alarak dusunme bizleri
Duygusal anlamın da yoğun, hayalperest de çok aramizda. Anlattığına göre yüzde yüz bakir eleman. Şefkatle yaklaşmayı dene.
Zaten çok iyi bir devlet üniversitesinde dört yıllık iyi bir bölümü dört senede bitirmiş, aynı seneler içinde Aöf'den ikinci bölümü okumuş ve bunun yanısıra yine aynı seneler için de on tane farklı sertifika almış. Bir insanın bunları yapabilmesi için, ben de üniversite okuduğum için baya içe dönük olması gerekir gibi geliyor bana, yani bakir olabilir gibi... Yine de emin değilim çünkü facebook sayfasında üniversiteden kızlar var, böyle kezo tipler, bir tane de tikky bir tip var.
Var çünkü merak ediyor. Açıklık ariyor. Yaşına ve okudugu unvlere bakma bizler cogu zaman iliski durumunda cocuk gibiyiz. Bakir ise daha farklı bu durum. Açılamaz ilk basta, ben bakirken ilk adimi partnerim attı. Mal gibiydim , belli etmez ama öyle. Yavru bi güvercin gibi düşün
Ya kıyamam, zaten ona baktığımda çok farklı şeyler hissediyorum çok masum bir ifadesi var. Buna rağmen ben pi ç erkek sevmediğim için onu aşırı arzuladım ve ben de heyecan yapıyorum elim ayağıma dolaşıyor onun yanından geçince, ne yapmalıyım? Nasıl açabilirim onu?
Iki acemi nasil iliski yaşar başlığımız. Konus surekli telefon numarasını bahane ederek al. Bahane et kızsın yahu diliniz de dondurma erimez sizin bul bir şeyler. Icini dok üzüntülerini, sıkıntıları anlat hosuna gider ilgilenmek ister. Hemen yapma zaman zaman.. sonra buluşmalar çok önemli konusun buluşun omzuna yaslanıp bak bu çok önemli. Omuza yaslanmak ait hissettirir. Sonrası artık bir şeyler bul kendimi Eros gibi hissettim
Maaaall çünkü mallllal
Aynen canım... Uyuz oldum ya
Ben oldum sen nasıl olmayasın
Ego tatmin ediyor
Olabilir
umdupğunu bulamadı sanırım senden
Hangi anlamda?
her anlamda
köpek yapmak istiyor peşinde
VAY ÇOK İDDİALI, AMA S... OLUR GİDER BAŞKASINA VERİRSEM, KÖPEK GİBİ BAKMAK ZORUNDA KALMASIN ARKAMDAN?
uğraşmayın şu tiplerle ya. vermek istiyorsan gerçek erkeklere bak. zor değil kaliteli cinsellik yaşamak.
Niye seni istememis cook garip
Gösteripte vermemek gibi
En sevdigim süründürsün boyle iste
Nesi hoşuna gidiyo bu durumun? Delirdin mi!!
evet delirdim hemen vermesimi hosuna gider ee ne anlami kaldi az bi kendinize sahip cikin dayanin sonunda iki tarafta mutlu ahhahdkdndn
Sende benim en sevdiğim 😊
Evet vermesi hoşuma gider, verecek gibi davranıyorsa o zaman gelecek açılacak ve bir şeyler yaşayacağız. Muhafazakarsa zaten BAKMASIN.
her erkek vermeye her zaman musaittir demekki zoru oynayip seni kudurtmak istiyor sende zoru oyna onu kudurt ve dayanamayacak istedigini alacaksin
Lan sonra birbirlerini zorla şey yapacaklar
daha iyi degil mi emre karsidaki insan bunu istiyor cok acik belli ahhshndldmmödk
Burdan bakınca iyi ama yatakta kemikleri kırarsa bide ozaman sormak lazım
kirdirtmasina izin vermeden ipleri eline alacak o zaman nedeyim
Sende benim iplerimi alsan keşke 😊
neler diyorsunuz oyle beyfendi aklimiz cikti ahahhshhdndlm
Aklımı alanın aklını alirim
Bilemedim