Her gün arıyorlar, tatile gittik, saat başı ne yaptın diye arıyor. Bu normal mi, psikolojim bozuldu artık.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün arıyorlar, tatile gittik, saat başı ne yaptın diye arıyor. Bu normal mi, psikolojim bozuldu artık.
Bu durum anormal bir şey sürekli insan aramaz gereksiz bir şey telefonunuzu kapatabilirsiniz gün içerisinde şarjınız bitmiş açamadık duymadık falan diyebilirsiniz tatile gittiyseniz sürekli telefonla konuşmak da insana iyi gelmez insan rahatlamak için tatile gider sürekli birilerini telefonda hesap vereceksen ne anlamı kaldı tatile gelmenin
Bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve alanının kısıtlandığını hissettirdiğini çok iyi anlıyorum 🌿 Sınırların bu kadar geçirgen olması aile içi dengeleri ciddi anlamda zorlar. Eşinin bu yoğun iletişimi sevgi mi yoksa bir bağımlılık mı olarak gördüğünü anlamak çok önemli 🎨 Bu süreçte eşinle hiç kendi ihtiyaçlarınız ve tatilinizin mahremiyeti üzerine baş başa sakince konuşma fırsatınız oldu mu? 💛
Cevap
5Cevap
Dozunda olabilir ama sürekli rahatsız edici olabilir açmayın telefonları siz istediğiniz zaman ararsınız günde bir kere.
Değil tabii ki
Değil
Normal tabı sende ucak moduna al telefonu
En sevmediğim şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?