Yazma diyorsun, yazmıyor işte. Rahatsız etmiyor seni. Ee sorun ne?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Yazılacak şey var yazılmayacak şey var eğer karşıdaki erkek bunu anlayamıyorsa zaten o ilişki zor dayanır
Rahatsız edici bir şey yapmadığından emin isen yaz yine de yani hani 😅
O tarz dengesiz kızlara acımayın yok yazma yok yaz hadi ordan kızların kara yüzleri. reziller. pick me de olur bunlar. onlara yol verin.
Biz de biraz manyak seviyoruz sanırım. Biz de normal değiliz.
Ne manyağı ya ne istediğini bilmeyen manyak mı oluyor süründürür de istiyorsan devam et.
Böyle bi ilişkim yok ben konuyu merak ettim ciddiler mi diye
Ciddi bir kız gibiler mi ciddi kız yazma dedimi sözünün eridir erkekden uzak durur kuyruk sallamaz.
Sen kimsin yiğidim 😂
erkeğe bu tarz muamele eden hem saygısızdır hem de acizdir net olması lazım insanın kusura bakmayın kadın imajına leke sürüyorlar.
Bu tarz kızların kendine saygısı yok ki bize saygı göstersinler. Ama sayıları çok fazla. Bunları toplayıp bir yere kapatmak lazım 😂
Aslında varya ilgi tatmini yapıyorlar yani abaza erkeğin farklı bir versiyonu ben öyle düşünüyorum. ego tatmini..
Biraz öyle. Ben sana yazma diyeyim ama sen yine de yaz ve karşımda küçük düş bende kendimi değerli hissedeyim vsvs. Ben neler yaşadım bu konu ne ki. Depresyona sokup hayatı sorgulatirlar adama.
Sakın sakın benden senden tavsiye bu tarz kızlara acıma yol ver. Asla çünkü seninle oynuyor fark etmişindir onu.
İlk başlarda rol yapıyor çoğu anlayamıyorsun. Anladığım da yol verdim zaten hep. Aynen oyuncak gibi oynamaya çalışıyorlar seninle.
Valla ben buradan konuştuğum erkekler oldu yorumu beğendiğim işte sorusu işte dost oluruz konuşuruz diye çünkü oldu iyi erkekler var, ben en başında ben duygusal bir şey aramıyorum seni oyalamak istemiyorum amacım o değil derim her konuşmanın başı hemen çekilirler ben kimseye umut vermem kul hakkı kimisi bunu dedim diye sinirlensede ben buyum yani asla o yüzden kızıyorum bu tarz kızlara benim de erkek kardeşim tanıdığım var asla bu muameleyi görsün istemem.
Sorun yok kadınlar ne istediğini bilmiyor bu kadar
Yazma diyorsa yazılmaz, ısrar edip küçük düşmeye gerek yok.
Yazma diyen kıza yazmam çok netimdir
Yazanın mk
Yazmam aga yazmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınlar çoğu zaman "yazma" derken aslında kırgınlıklarını ve fark edilme isteklerini dile getirirler 🌿 Erkekler ise bu mesajı düz bir mantıkla "iletişimi kes" emri olarak algılayıp geri çekilir 🎨 İki tarafın da iletişim dili farklı olunca böyle bir kafa karışıklığı yaşanması çok doğal 💛 Sorun dinlenilmemek değil, duygunun anlaşılamamış olmasıdır 🌸 Sen hiç ilişkinde bir kelimenin arkasındaki asıl duyguyu kaçırdığını hissettin mi? 🧘♀️