Hayır bende ağır takılırım isterse kendi derdini anlatır istemesse zorlamam sadece derdini anlatmak isteyenler var diyelim ben kişinin derdini dinlerim bi nebze rahatlar diye onu güldürmek isterim sevdalı falan olma niyetim hiç olmadı
İki cümle kurduktan sonra birincisi karşındakini incitir kırar üzersin farkında olmadan o kişi belli etmez içine atar sen ne kadar zorla sanda anlatmaz sadece şunu söyleyim
her gülen yüz solan kuruyan bir çiçektir (yani sır küpü olan binlerce insan)
-VESSELAM-10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bunun erkeği kızı yok ya da her erkek aynı değil veya da Her kız aynı değil olaya insan olarak bakarsak ve bu uygulamadaki insanlardan bahsedersek çoğu pembeli kullanıcılar erkek oluyor Bunu hepimiz biliyoruz Ve mavili olarak yazanlar da var sanırım dışarıda ve çevresindeki insanlara karşı bastırdıkları duygularını burada anonim olarak yansıtmak hoşlarına gidiyor ve önüne gelene yürüyorlar Hangisi tutarsa gibisine Getiriyorlar sanırım Allah o insanlara hidayet versin ama her erkek aynı değildir Bunu ben yaşadım gördüm
42 Yorumla
+1 yılSelam,
"Erkek" ler deme şuna abazalar !
Her önüne gelene y*vşayan biri abazadır !
İnsanın hiç mi bir kriteri olmaz hiç mi önemsediği bir detay olmaz? İlla vardır dimi?
Demek ki "erkekler" demek doğru değil, doğru kelime "abazalar"
Ve,
Evet abazalar bu ülkede
Kediye, köpeğe, ata, ineğe, hatta meşhurdur artık o DAMACANA ya bile y*vşarlar !21 Yorumla- +1 yıl
Abazanın teki eksi atmış 😂 mall
+1 yılKızların beğendigi erkek sayısı az , aşırı yakışıklı ve çekici erkek istediği için , bu çocouk bana yazdı ben yazmiyim daha var yazan nasıl olsa , nerde serseri çılgın hop oraya git mesela. Adam seni mi bekliycek sen istemezsen napıcak , aynı şekilde sizde de var bu inkar etme sakın.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende her her kıza yazmıyom , 1 eğer dikkatimi çektiyse konuşuyorim zaten bi süre sonra bırakıyorum konuşmayı , egolu yazmıyo ve anlıyorum ki bu istemiyo konuşmak , bende konuşmuyom. Belki bilmem kaç gün sonra o da ilgimi çeken biri çıkarsa belki yazıyorum , belki sadece takip
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Birçoğu önüne gelene yazıyor, kim dönerse artık..
10 Yorumla
+1 yılAaa hiç olur mu yahu, önüne gelene ne demek, arkasında olana bile yazarlar ahah hiç kaçmaz 😄😄
10 Yorumla
+1 yılBen foto begendiysem ya da yazdigi yorum kafa dengiyse ya da bana yorumda is attiysa ilk adim olarak atiom yani
Yalan yok16 Yorumla
Soran+1 yılOlum sana kim ne diye iş atsın be 😂
- +1 yıl
Şimdi sen iş atan kadınlara saygısızlık mı ediyorsun? Onların kararı hatalı diyip onları hor mu görüyorsun?
Soran+1 yılEvet 😂imm evet
- +1 yıl
Yaramaz ve ben merkezci bir kız hmmm ☺ seni dizime yatırıp bir daha başkalarının görüşlerine saygı duyucam diye şaplaklaya şaplaklaya terbiye ederdim de neyse bu soruda bunu dersem adım sapıga çıkar 😅
Soran+1 yılAman tanrım küçük bi sapık parmak yer misin 🖕
- +1 yıl
Kiz erkek parmaklamayi sevio cikti
Su an bi got korkusu sardi beni hem mecaz hem gercek anlamda 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bulunmaz hint kumaşımısiniz çoğunuzda akıl desek akıl yok mantık desek mantık yok.. daha ne demeye yazalım
12 Yorumla
Soran+1 yılBelli belli bak kimse yazdığını kabul etmiyo çamur atma hiç
- +1 yıl
Kişi kendisi gibi bilirmiş herkesi. eminim bir sürü kişi yazıyordur ama unutmayın 5 parmağın 5 i nasıl bir değil ise insanlarda bir değil
yazıyolar bence yazmıyom diyolar eski hesabımda yazıp bunda yazan bi sürü kişi var. d
22 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle yazmiyoz deyip cikiyolar işin içinden
Ortamdannhaberim olmaması çok normal ben erkeğim bir yıldır buradayım daha kimseye tek mesaj atmışlığım da yoktur
Ama kızlarımızın şikayetlerinden gözlemlediğim kadarıyla bir kısım hemcinsim önüne gelene askıntı oluyor10 YorumlaBir kaç yazmışlığım vardır sadece cinsellik sevgili için değil konuşmak için. Buda gayet normal tabi haklısınız kızlara çok mesaj atılıyor bana hiç gelmiyor kızlardan sadece 2 3 defa geldi başkada gelmedi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben eğer yorumlarda epey konuştuğum birisi olursa dm den devam edelim mi diye soruyorum isterse de olur istemezse de. Zaten sohbet sarmışsa dm den devam ediliyor.
10 Yorumla
+1 yılHerkese değil istediğime yazıyorum ama bu karsidakini beğendiğim anlamına gelmez ikimizde aynı platformdayiz ve sohbet için merhaba derim bu kadar gerisi kendiliğinden gelir
10 Yorumla
+1 yılÇoğu öyle yıllarca birini seven 1 2 tane gördüm, düşünün🤦🏻♀️
42 Yorumla- +1 yıl
Yıllarca seven de eninde sonunda usanıyor be karşim
- +1 yıl
Yıllarca sevdim yüz bulamadım bidaha öyle bi enayilik asla yapmam.
sakın bunu kınama. çünkü genelde hep erkekler yazdığı ve başarı oranı çok düşük olduğu için oluyor bu. yoksa avına avlayan bir avcı başka bir avı ancak karnı acıktığında hatırlar
15 Yorumla
Soran+1 yılBak ben kınamıyorum ama bana yazan darlayan başkasına da aynı yapıyordur diye kıymetsiz oluyo gözümde neymiş güzelliğini beğendim de yazdım e başka güzel görünce onu da beğenir yazarsin
- +1 yıl
haklısın ama benden sana yar olmaz diyemiyorsunuz. Siz kadınlar da net değilsiniz kardeşim. Senin için söylemiyorum. Genel olarak söylüyorum. Ben seni istemiyorum kelimesi kısa ve net bir cevaptır ama çoğu kız bunu yapmıyor. Yedekte dursun, ne olur ne olmaz diyor. Bunu yapıyorlar kardeşim. Hem de çok yapıyorlar.
Soran+1 yılDiyorum ama sevgilim var deyince yazmayip özür diliyorlar istemiyorum dersem gene aynı tanimak istiyorumlara devam
Soran+1 yılHer erkek yapmasa sa yapan çok var
Benim mesaj kutum kapali
34 bedenli Küçük memeli Sıfır basenli Küçücük fındık kalcali Incecik bacaklı değilse hatun...
Yazmam ona 😝10 Yorumlabi kaç saat girmedim uygulamaya sabah baktım 34 mesaj yuh dedim artık kapattım mesaj yerini xd hani toplu mesaj silme özelliği yok muydu bunda ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Tabi canım yazmazmıyızzz...
Hatta kendi içimizde yazma şekillerimize göre takma isimlerimiz bile var:
Abaza şükrü, Kobra necdet vs vs10 Yorumla
+1 yılBen çizgimi bozmayıp yazmıyorum açıkçası. Ama yazanlar da amacına ulaşıyor şimdi burda kim karlı ben anlamıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. arada bir yazıyorum ama havalarından geçilmiyor gerçekten. çok mesaj atan vardır onlar da haklılar biraz
10 Yorumla
+1 yılSite için şey ediyorsak herkese aynı mesajı atan kemik bi kadro var atmasalar olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bence de Bi kadro yüzünden yanıyoruz
+1 yılŞansını herkeste deniyorlar. Oltayı herkese atıyorlar. Artık kim yakalanırsa, kim safsa ya da onun da hoşuna gidiyosa geri yazıyor. Daha sonra cinsellik ya da küçük bir ihtimal sevgili olma yoluna gidebiliyorlar 😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılEvet ya banada öyle sürekli mesaj geliyor az önce mesaj kutumu kapattım
10 YorumlaBenim olmayıp fikri olan bir organın kontörlü altındaysa yazar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek yazmaz diye düşünmek istedim ama düşünemedim.
18 Yorumla- +1 yıl
Ben daha 1 defa yazdim o da fake hesaptandı instadan 😂
- +1 yıl
Bu sitede birkac kere yazdim. Cok degil yani😇
- +1 yıl
@Papichulo_ tabi
- +1 yıl
İnanma napim
- +1 yıl
@ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq ben yazdım mı lan sana
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben sadece yazana dönüyorum kendi yazdığım olmadı daha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılkafam eserse bazen, herkese yazmam yani, bi ilgimi çekecek bişi olmalı.
10 Yorumla Ben otoriter olan himayesine girebilecegim para avcısı egoist gercekte sewmeyen köpek muamelesi yapan hanfendilere yazıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılE oylelerini seviyolar genelde hatta onlar için terk te ediyor erkekler
+1 yılBenn sana yaazmadim. Kimseye de. Yazmayı düşünmüyorum.
10 YorumlaSchopenhauer bu konuda döktürmüştü yine, erkekler doğal seçilim yasası gereği daima yeni kadına meyil eder, coolidge etkisi denir buna, kadının da rekabeti hissetmediği an ilgisi azalır karşı cinse.
Bu rekabet kişinin sağlığı ile doğrudan ilgilidir, kadınlar doğrudan en çok sağlıklı erkeklerden etkilenir doğası gereği.
Bak ne güzel şeyler öğrendin.02 Yorumla
Soran+1 yılKılıfa bak doğası gereğiymiş çok mu akıllı sanıyon sen kendini biz de yenilerine meyil etmiyoruz işte doğamız gereği
Ben henüz hiçbir kıza yazmadım. Gerekte yok. Sohbet etmek isteyen bulur zaten. Forumu kendi görüşlerimi yazmak ve insanların hayatlarını gözlemlemek için takip ediyorım
00 Yorumla
+1 yılGenellememek lazım. Ben kimseye yazmıyorum. Bana yazan olursa nezaketen cevap veriyorum, genelde sohbeti de uzatmıyorum.
10 Yorumlaevet verenı bulmak zor bu devırde kadınlar sıddetten tecavuzden ve hanzolardan bıktılar
20 Yorumla
+1 yılBen yalnızım mesela birine yazıp konuşmaya başlarsam başkası ile yazışmam ama konuşma biterse tamamen başkasına yazarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Bence öyle her önüne gelene yazıyor %90 oranda erkekler. İğrenç ve devrik cümle kurdum ama düzeltmeye üşendim hof.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onlara erkek denmiyor dışardaki şempazeden farkı yok bunları daldan dala zıplıyor dışı görunce zıplıyor hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Normalde atarim hiç umrumda olmaz da burada ilk mesaji attığım çok nadirdir, bu abazanlarla aynı muameleyi görmek istemiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılben mesaj atmam kızlara onlar bana atarlarsa anca öyle konuşurum rahatsızlık vermeyi sevmiyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu zamanda kadar tanıdığım bütün erkekler öyle
10 Yorumla
+1 yılArada dikkatimi çeken olursa yazıyorum o anki ruh haline bağlı tamamen
10 Yorumla
+1 yılYazmıyorum diyenlerin çoğu dm kutumda. d
22 Yorumla
Soran+1 yılQhahah bende aynı şeyi düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. yine ıq düşüren sorulardan ve yine gizli pempe kullanıcılar
00 YorumlaYa kim tutarsa işte
Kız düşürmek diye birşey vardır o hesap00 Yorumla
+1 yılyokluk ve imkanlar kısıtlı olunca öyle oluyormuş. gerçi yazmayanda çok ama.
00 Yorumla
+1 yılÇoğunluk yazıyor Allah akıl fikir versin. Hunharca sağdan sola koşturuyorlar, bir nefes alın bee 😄
00 YorumlaOnlar abaza takımı kimi düşürürsem hesabı yapiyorlar
00 YorumlaSorsan kimse yazmıyor der
Ama mesaj kutuları havadan doluyor zaten ☺️😂00 Yorumla
+1 yılBanada her önüme çıkan kız yazıyoda ben kağıt değilimki yazılıp sonra buruşturulup çöpe atılıyım.
00 YorumlaBüyük oranda öyle tabiki. erkeklerin genlerinde var demekki
00 Yorumla
+1 yılettiklerine etmediklerine yazıyorlar hiç görmedim öyle herkese yazmayan erkek
05 Yorumla- +1 yıl
@VoyagerA sen istisnasındır o halde herkes sen gibi değil
- +1 yıl
@VoyagerA belki öyle sandı
+1 yılAğını denize atanlar var tabi olta daha iyi bana göre.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes değildir ya tutarsa diye yazan abazanuslar var
10 Yorumla
+1 yılHer önüne gelene yazılır mı ya uzaklaş ondan insan bir kere utanma duygusunu kaybettimi işler çok zor oluyor
10 YorumlaO kadar haklisinizki tanisalimmi 😂😂😂
Bunun sebebi sanirim tanisacak insan bulmakta zorlanmaktan genelde uc bes kiza ayni anda yazilir cevap verenle devam edilir kizlar icin durum boyle olmayabilir muhattabi bulmak daha kolay sanirim10 Yorumla
+1 yılYazar o yüzden seni değerli hissettiriyorsa yalandır o.. Erkeklerde artık vicdan yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn son yılbaşında birine yazdım o ondan da ağzımın payını saniyesinde aldım. Daha da kimseye yazmam zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yaIyor. Kizlar da farkli degil. Birden fazla flort var hwrkeste. Bu nedenle kimse zora gelmiyor, tanimaya calismiuor gercek anlamda
00 YorumlaBen yazmıyorum kimseye ama tanıdığım hepsi günde 200 kişiye yazıyor😂
10 Yorumla
+1 yılYok Bea. Beğendiği kızlara Önüne Gelene Yazanada Ne Bilm
12 Yorumla- +1 yıl
Beğendiği kızlara mı? Profil fotoğrafım yok, bana neden yazıyorlar 🤣
- +1 yıl
😊😁
Gizli Üye(18-24)+1 yılo mesajları atanlar hep gizliler pusuda bekliyorlar. herkese yazdıklarına eminim.
00 YorumlaYazılçyolar günde 150 kıza pardon 250 aapık bu erkekler bak ben diyim
00 Yorumla
+1 yılBence öyle değil yani şimdi erkek var erkek var
30 YorumlaVar öyle tipler işsiz takımı.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiye göre değişiyor bence ve hem ciinslerim kızları gereksiz havaya sokuyor malesef tipsiz bir kız bile jennifer lopez egosuna sahip oluor
11 Yorumla- +1 yıl
Haha bunu sevdm bak
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım