O kadar soğudum ki…
Seven ayrılmazdı gitmezdi 3 kere ayrıldın falan diyor. Kaç kez uyardım onu istediklerimi dile getirdim işine gelmedi. Erkekler kızın ayrılmasına rağmen neden hala yazar?

O kadar soğudum ki…
Seven ayrılmazdı gitmezdi 3 kere ayrıldın falan diyor. Kaç kez uyardım onu istediklerimi dile getirdim işine gelmedi. Erkekler kızın ayrılmasına rağmen neden hala yazar?
Erkek haklı. Erkekler müşteri gibidir ilişkilerde. Ve müşteri her zaman haklıdır. Meşgul olamaz mı? Her zaman sana yazmak mı zorunda? Kendi ezikliğini erkeğin sana ilgi duyması ile egonu törpülemeye çalışıyorsun belki de. Bu senin suçun. Erkeğin değil. Ayrıca sonda yazdığın beni ciddiye almayı öğreneceksin Deniz kısmı çok ezikçe. Sen ilgi meraklısısın. Çok ilgi gösterse de bu sefer de sevgili olmazdın. Sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum derdin. Kadının ağzına sıçıp, kadınları köle yapan, kadınlara acımayan erkekler en iyisini yapıyor bence. Siz de bundan hoşlanıyorsunuz ;)
İlgi budalası değilim. Sürekli yazsın arasın demiyorum ama tüm gün yazmayıp gece aklına geliyorsam ve nerdesin diyorsa bu erkeğin karaktersizliğidir. Bir ilişkide doğal beklentilerimin ezikçe davranış olduğunu düşünmüyorum. Kadın-erkek, köle-efendi gibi yargılarınız da sizi ne yüceltir ne de bir mevkiye getirir ki insanlar sizin lafınızı ciddiye alsın. Teşekkürler.
Akşam yazmasını neye göre yorumluyorsun. Bu senin kendi ön yargın. Sabah çalışıyor olamaz mı. İlla senin istediğin saatte mi yazmak zorunda. Halen daha bir çok baskı unsurunu koyuyorsun ortaya. Sorun o erkekte değil bence. Bak burdan bile hissediliyor nasıl baskıcı biri olduğun. Ben bile rahatsız oldum. O zavallı erkeği ne hale getirmişsindir şimdi. Umarım psikolojisini bozmamışsındır adamcağızın.
sana şunu diyim ben 8aylik ilişkim de uzak mesafe ilişkisiydi hep şüphelendim mesela saat 8 den 1 re kadar aktif olurdu bana yazmazdi soru sorduğumda suçu bana atar kavga çıkarmaya çalışırdı canı isterse arardı istemezse annesiyle oturur konuşurdu bana bı 15 dakikasinu ayırır annesine ise kaç saatini ve ben babam istemedi diye ayrılmama rağmen suçu bana attı ve heryerden engel yedim sana anlatmak istediğim elinde oynatacak kız arıyorlar istediği herşeyi yapacak sen sessiz kalacaksın hepsini birden idare ediyorlar hep bı bahaneleri var yani seni manipüle etmeye çalışıyor dikkatli ol ve seni suçluyor kaç kez ayrılmış olursak olalım saygı duyup yanımızda durmaları lazimdi
İşi gücü cinsellik başka bir şey değil
Aynen öyle o yüzden erkeklerin yaptıkları herşeyde bir şey arar olduk ne güven veriyorlar ne bişey artık erkekler ciddilik istemiyor hizmetçi gibi kullanabileceği birini ama bizi de hafife aliyorlar
Cevap
11Cevap
Kafasına esince değil ilgi isteyince boşluğa düşünce yazıyorlar
Kafasına esince yazanı hayatınızda barındırmayın
Değer vermedikleri için
Madem böyle bir toksik ilişki içindesiniz, anlaşamıyorsunuz. Görünüyor ki anlaşmanız da imkansız. Neden birbirinize yol verip hayatınıza devam etmiyorsunuz? 😃
okumadım da zeynomm senin ne çok maceran var ya maşallah nabıyon kuzum sanalda 7.24 tarrak mı arıyon anlamadım ki
Shshshahahsh
Kendi kafasına göre. Ne zaman eserse. Empati diye bişey yok
Soğudum ama bu hareketlerinden bi de her zaman zeytinyağı gibi üste çıkıyor
Kendi bilir
Beni de ciddiye almadi karsimdaki cepte gördü falan sonra bi ayrildim bi daha yuzune bakmadim. O zaman anladi kaybettigini benim kararimda ciddi oldugumu. Kararinda net ol yazsa da yazma ayrildiysan goruldu at ama yazma bos ver 🙄
O seni ciddiye almıyorsa sen onu hiç alma. Mesajlarına cevap bile verme. Bu kadar basit.
İçinde bi tane bile anlamlı söz öbeği olmayan şu mesajları kafana takacak ne var Deniz?
O deniz ben Zeynep
Cevap dahi yazma kaale alma bu ne ya kendini ne sanıyor
Başak burcu musun acaba 🤔😂
Hayır balık Burcuyum
Bence yeteri kadar belli etmemişsin istemediğini adam çok sallamıyor senin fikirlerini
Sıktır gitsin
Geneli o şekilde yapı meselesi
Engelleme diye bir rahatlık var.
Harbi neden empati yoksunular
Ego ben terketcem o değil egosu
Zoruns gidiyor belki de seviyor bilmiyorum
Kafasına degıl seyıne esınce
Cepte görüyor ondan rahat kendisi
O cebi yırtar atarlar.
Üzülüyorum ya
Beni seviyor mu sevmiyor mu onu da anlayamıyorum
Kafasına estiği için