Birkaç saat önce bir tanışma sitesine üye oldum öylesine, boydan bir fotom var zayıf bir kızım ama fiziğim de iyidir. Orada eşleşmeden mesaj gönderme yeri varmış bir şeyler yazıyorlar işte selam çok güzelsin vs. İki kişi şunu yazmış bana Hayır sorabilir miyim beğenmediysen niye mesaj atıp eleştiriyorsun derdin ne sana ne g*tmdrn de memrmden de bu ne hadsizlik terbiyesizlik ya
Terbiyesizliğin had safhası işte. Aynen dediğin gibi beğenmediysen beğenmezsin dolayıyla eşleşmezsin. Eşleşmiş olsan da hiç bişi yazmazsın. Karşı taraf yazmış olsa da yanıtlamazsın. Yanıtlasan da edeplice yanıtlarsın. Bu nedir yaaa!! Belki de tatktik yapıyorlar hani kızdırayım da muhabbet açılsın falan böyle canım şeyler. Ben de ne kadar uygulama varsa hepsini kullanıyorum sanırım, bir gün denk gelirsem iltifat ederim moralin düzelsin, şurada KS arkadaşlarıyız neticede, birbirimize destek olalım. 🙂
Bunun özgüvenle ne alakası var pardon bu insanlar zaten benim umrumda değil bu insanların düşünceleri de umrumda değil ama ben bunu gerçek hayatta da yaşıyorum memen ve popon küçükse kadın değilsin olarak algılanıyor ben halimden memnunum ama algılardan memnun değilim anlatabiliyor muyum ve bu şekilde üzerime gelinmesinden
Bak balım herkesin bir zevki var ben erkekte kilo seviyom mesela ama zayıflara sıska diyip giydirmiyom.. sen o adamlara bakmaaa kalitesiz insan kalitesiz yapcak bişey yok.. günaydın bu arada