Gece bir tanışma sitesine üye olmuştum öylesine, boydan bir fotom var zayıf bir kızım ama fiziğim de iyidir. Orada eşleşmeden mesaj gönderme yeri varmış bir şeyler yazıyorlar işte selam çok güzelsin vs. İki kişi şunu yazmış bana Hayır sorabilir miyim beğenmediysen niye mesaj atıp eleştiriyorsun derdin ne sana ne g*tmdrn de memrmden de bu ne hadsizlik terbiyesizlik ya Ben bunu gerçek hayatta da yaşıyor bazen iyi niyetli söyleyen insanlar da oluyor kilo alıyorlar ama kötü niyetli bir yaklaşım var da çok Bana ben birinden hoşlanıyorken biraz kilo al kilo adam sevecek yer bulamayacak nereni sevsin diyen bile olmuştu
Hahahaha ha 😆 kabul et komedi. Iyi olunca hoşuna gidiyor. Kötü olunca da gitmiyor. Bunu kabul et. Bu ikisi de iki algı her şey de var. O algıyı, eyfel kulesine, canlılara, cansızlara herşeye yapan insan var. Sinirlenme 😆
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır ne alakası var iyi bir şey söyleyince de hoşuma gitmiyor ama o mantığı anlayabiliyorum çünkü o insan beğendiği için mesaj atıyor bu insanlar beğenmediyse kaydırıp geçebiliyor neden hakaret etme gereği duyuyorsun orası Instagram değil ben kendimi beni sunmamışım tanışma sitesi tanışmak isteyen mesaj atar istemeyen atmaz bu kadar basit onlara vücudum hakkında fikirlerini sormadım ya da ben onları zaten kaydırmadım
😆 Mantığı anladıysan daha çok gereksiz soru da sorduğunu anlaman gerekir 😆. Eyfel kulesine sorsan bir çok insan gelip geçmiştir yanından 😆 üstüne binenlerde. Eyfel, insanların üstlerinden dolaşmasından memnun mudur? 😆 Küçük küçük ayaklarıyla basan insanlar. Bazıları yanından kötü bazıları iyi şeyler de konuşuyordur. Hangisi önemli? Önemli olan mantığı ise hepsinin olabileceği😆 canım sinirlenme