• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Özellikle erkekler yazar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Tanımadığınız bir kızın numarasını neden tutar durumlarına neden bakarsınız?

Özellikle erkekler yazar mı?
Erkek Soruları Numara Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Bu durum biraz dedektifçilik oynamaya benziyor, değil mi? 🤔 Sonuçta insan merak ediyor; tanımadığı birinin hayatı hakkında biraz bilgi edinmek, belki ortak bir ilgi alanı bulmak ya da sadece gizlice hayran kalmak istemek mümkün. Ayrıca, sosyal medya ve durumlar, birinin kişiliği hakkında küçük ipuçları verebilir. Ama işin aslı, bazen tanıdık bir yüz görmek veya sohbet başlatmak için de durumlara bakıyor olabilirler. Sonuç olarak, bu merak duygusu herkeste farklı nedenlerle doğabilir. Unutmamak lazım, saygılı ve nazik olmak her zaman en güzeli! 😊

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

iş görüşmesine gittiğim kişilerden biri bu kişi. O sebeple numarami kayıt ediyor

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Aşko Kuşko
      Aşko Kuşko
      Fenomen
      1 yıl

İş görüşmesi olduğunda durum farklı tabii! 🙈 İş bağlamında kayıt çok normal. Umarım görüşme güzel geçmiştir! 🍀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biraz karışık yani, şöyle ki; iş görüşmesine birçok kez gittim, birçok yere. Bu kişi de aramıştı, davet etmişti. WhatsApp'ta resmini gördüm, öyle etkilenme vs. olmadı. Hatta evime uzak diye gitmeyecektim. Sonra oraya yakın yerde bir işim çıktı, gittim. Bir saat beklettim. Gittikten sonra bana karşı çok kibar oluşu, genel olarak herkesin bende şikayet edip o kişinin bu durumu insani şekilde karşılaması, kapıya kadar yolculaması vs. çok etkilendim tavırlarından, kibarlığından. Çok efendi, düzgün bir insan geldi. Sırf o yüzden bile orada çalışmak istedim. Fakat olumlu dönüş olmadı. Ben de hissettiklerimi söyledim. O kişi de bana dedi, "Saygı duyuyorum size, fakat kız arkadaşım var. Her şey gönlünüzce olsun." dedi. Ben de özür diledim rahatsız ettiğim için. O da "Estağfurullah." dedi. Durumu paylaştım. Bir gün sonra hikayeme bakmış. WhatsApp'tan baktığını görünce şaşırdım. Sildiğini düşünmüştüm, zannediyordum. Merak ettim bunu da

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

8

Cevap

• Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

tanımadığım birinin numarasının bende ne işi var ki

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İş görüşmesi için kayıt edilmiş numara

Yorumla
    • Flavendirel
      Flavendirel
      1 yıl

kayıt ettiğini bile unutmuş olabilir. Bende oluyor bazen öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şöyle ki; iş görüşmesine birçok kez gittim, birçok yere. Bu kişi de aramıştı, davet etmişti. WhatsApp'ta resmini gördüm, öyle etkilenme vs. olmadı. Hatta evime uzak diye gitmeyecektim. Sonra oraya yakın yerde bir işim çıktı, gittim. Bir saat beklettim. Gittikten sonra bana karşı çok kibar oluşu, genel olarak herkesin bende şikayet edip o kişinin bu durumu insani şekilde karşılaması, kapıya kadar yolculaması vs. çok etkilendim tavırlarından, kibarlığından. Çok efendi, düzgün bir insan geldi. Sırf o yüzden bile orada çalışmak istedim. Fakat olumlu dönüş olmadı. Ben de hissettiklerimi söyledim. O kişi de bana dedi, "Saygı duyuyorum size, fakat kız arkadaşım var. Her şey gönlünüzce olsun." dedi. Ben de özür diledim rahatsız ettiğim için. O da "Estağfurullah." dedi. Durumu paylaştım. Bir gün sonra hikayeme bakmış. WhatsApp'tan baktığını görünce şaşırdım. Sildiğini düşünmüştüm, zannediyordum. Merak ettim bunu da

Yorumla
  • ErotikAdam
    ErotikAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl

ilgisini çekmiştir birazda asalaktır bi türlü iletişim kuramamıştır

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle değil. Biraz karışık yani, şöyle ki; iş görüşmesine birçok kez gittim, birçok yere. Bu kişi de aramıştı, davet etmişti. WhatsApp'ta resmini gördüm, öyle etkilenme vs. olmadı. Hatta evime uzak diye gitmeyecektim. Sonra oraya yakın yerde bir işim çıktı, gittim. Bir saat beklettim. Gittikten sonra bana karşı çok kibar oluşu, genel olarak herkesin bende şikayet edip o kişinin bu durumu insani şekilde karşılaması, kapıya kadar yolculaması vs. çok etkilendim tavırlarından, kibarlığından. Çok efendi, düzgün bir insan geldi. Sırf o yüzden bile orada çalışmak istedim. Fakat olumlu dönüş olmadı. Ben de hissettiklerimi söyledim. O kişi de bana dedi, "Saygı duyuyorum size, fakat kız arkadaşım var. Her şey gönlünüzce olsun." dedi. Ben de özür diledim rahatsız ettiğim için. O da "Estağfurullah." dedi. Durumu paylaştım. Bir gün sonra hikayeme bakmış. WhatsApp'tan baktığını görünce şaşırdım. Sildiğini düşünmüştüm, zannediyordum. Merak ettim bunu da

Yorumla
    • ErotikAdam
      ErotikAdam
      1 yıl

itiraf ediyorum ilk defa üşenmeden okudum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cok tesekkur ediyorum 😌🙏

Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Beğendikleri için de olabilir.

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

iş görüşmesine gittiğim kişilerden biri bu kişi. O sebeple numarami kayıt ediyor. Ama hikayelerimede bakıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İş görüşmesine birçok kez gittim, birçok yere. Bu kişi de aramıştı, davet etmişti. WhatsApp'ta resmini gördüm, öyle etkilenme vs. olmadı. Hatta evime uzak diye gitmeyecektim. Sonra oraya yakın yerde bir işim çıktı, gittim. Bir saat beklettim. Gittikten sonra bana karşı çok kibar oluşu, genel olarak herkesin bende şikayet edip o kişinin bu durumu insani şekilde karşılaması, kapıya kadar yolculaması vs. çok etkilendim tavırlarından, kibarlığından. Çok efendi, düzgün bir insan geldi. Sırf o yüzden bile orada çalışmak istedim. Fakat olumlu dönüş olmadı. Ben de hissettiklerimi söyledim. O kişi de bana dedi, "Saygı duyuyorum size, fakat kız arkadaşım var. Her şey gönlünüzce olsun." dedi. Ben de özür diledim rahatsız ettiğim için. O da "Estağfurullah." dedi. Durumu paylaştım. Bir gün sonra hikayeme bakmış. WhatsApp'tan baktığını görünce şaşırdım. Sildiğini düşünmüştüm, zannediyordum. Merak ettim bunu da

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Şimdi ben de durumlara bakınca ilk baştakinden bakarım zaten bitince bir sonraki kişiye kendini atlatıyor, istemeden de görmüş de olabilir. Hani sırf sana tıklayıp baktığını sanma.
      Kendinin boş olmadığını sana söylemiş, şimdi bu iyi hareket değil mi sence? Yani seninle işi yoksa sana kötü davranmak zorunda değil ki. insaniyetli demek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tabii ki öyle. Benim demek istediğim boş olmadığını dürüst şekilde söyledi. Evet, sonrasında numaramı bekleyeceği bir durum yok. Neden silmedi onu merak ettim. Ona açıldım çünkü

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Bazı sorular kendisinin bileceği bir şeydir. Yani aklından bir sayı tut desem neyi tuttuğunu nereden bilelim. Bunun cevabı gibi sadece onun vereceği cevap doğru olur, bilemiyoruz yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tabiki en doğru cevap onda ama gidip soramam tabi. Yani hemcinsleri olarak sizlere sormak istedim erkekleri çok anlamıyorum zaten

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Yani bende de bir çok kızın tlf. u var ama kalkıp aramıyorum rahatsız etmiyorum. Lazım olduğunda aradığımda da cevap veriyorlar ki genelde iş yüzünden olur.
      Şimdi tanımadığım birinin numarasını ben tlf. umda tutmam.
      Duruyorsa da lazım olabilir diye duruyor olabilir ama neye lazım olacak orasını bilemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşe almak için geri dönüşte olmamıştı, başka birini aldılar. Ben de zaten sonra oradan cesaret alıp açıldım. Başlasam açılmazdım, hayatında biri var mı yok mu öğrenirdim. Bir de iş yerinde etik bir şey olmazdı öyle. Ondan cesaret alıp açılmıştım, beni işe alacaklar diye. Tutamaz da numaramı. Cunku gidecegim varsada gidemem artik

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Erkeklerin kafası sizin gibi çalışmaz, çok takıntı yapma. Sen silersin, artık seni görmez. Bir çoğu da Rehberden kişi silmez, maşallah 118 hatları gibiler çoğu kişi. memleketi komple kaydetmişler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Bak sana bir tüyo daha vereyim, bir kız olarak bir erkeğe birşeyler hissediyorsan ve senin gibi yapan çok kız var ise bu adamın talipleri çok olur. O kişiyi kendine bağlayacağını düşünme hiçbir zaman. Çünkü talip çok olunca kendi beğendiği şekilde hareket eder.
      Diğer kişileri de kullanırlar.
      Onun için sürekli yanlışlar içinde gezip duruyorsunuz. Aklında olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısınız, teşekkür ederim tüyo için fakat ben de bakımsız değilim. Benim de talibim çok ama hiç o havaya girmiyorum. Kendimi güzel buluyorum, şükürler olsun her şeye. Bu kibir ya da ego değil tabi. Demek istediğimi anlatabildim umarım. Çok kendimi ifade edemiyorum maalesef.

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Anladım ben seni ama bizim erkekler çok öyle düşünmezler. Egoları zirve yapar, sizler zaten alışık olduğunuz bir durum içindesiniz. Zihin ve düşünce yapılarımız çok farklı olduğu için her daim dikkatli olun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu kişiden etkilenmemin sebebi efendi ve kibar olmasıydı. Ego ve kibir görmedim. Aksi de olabilir tabi ama iyi enerji almıştım. Olgun aklı basinda biri geldi bana.

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Kusura bakmayın ve yanlış anlamayın olur mu? Hep öyle olmayan erkekleri öyleymiş gibi sanıyorsunuz. Bir arkadaşım var hep ilişkilerini anlatır ben de yorumumu yaparım ve gün sonunda ben haklı çıkıyorum. Bu sadece 1 örnekti.
      Tekrar yanlış değerlendirmeyin olur mu?

Yorumla
  • biradettubaa
    biradettubaa Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Bazılarının huyu öyle silmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hoşlandığı için ya da takıntı yaptığı içindir.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

iş görüşmesine gittiğim kişilerden biri bu kişi. O sebeple numarami kayıt ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biraz karışık yani, şöyle ki; iş görüşmesine birçok kez gittim, birçok yere. Bu kişi de aramıştı, davet etmişti. WhatsApp'ta resmini gördüm, öyle etkilenme vs. olmadı. Hatta evime uzak diye gitmeyecektim. Sonra oraya yakın yerde bir işim çıktı, gittim. Bir saat beklettim. Gittikten sonra bana karşı çok kibar oluşu, genel olarak herkesin bende şikayet edip o kişinin bu durumu insani şekilde karşılaması, kapıya kadar yolculaması vs. çok etkilendim tavırlarından, kibarlığından. Çok efendi, düzgün bir insan geldi. Sırf o yüzden bile orada çalışmak istedim. Fakat olumlu dönüş olmadı. Ben de hissettiklerimi söyledim. O kişi de bana dedi, "Saygı duyuyorum size, fakat kız arkadaşım var. Her şey gönlünüzce olsun." dedi. Ben de özür diledim rahatsız ettiğim için. O da "Estağfurullah." dedi. Durumu paylaştım. Bir gün sonra hikayeme bakmış. WhatsApp'tan baktığını görünce şaşırdım. Sildiğini düşünmüştüm, zannediyordum. Merak ettim bunu da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Silmemesi ilginç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şöyle bana ilgisi olsa ki 20 dakikalık görüşmede bir ben etkilendim o da davranışlarından çok efendiydi. Hoş geldi, açılmadan önce de bakıyordu. Bir ara bakmayı kesti. Açıldım, numaramı silmedi, bakmaya devam etti. Bana ilgisi olsa "Sevgilim yok" derdi, dürüst oldu. Ya da "Yok ama var" demiş olsa beni kirmamak icin neden baksın? Kafam karıştı biraz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen boş ver onu. Adam zaten demiş sevgilim var diye. Bakabilir, belki başka kızlara da bakıyordur. Senin ona açılman hoşuna gitmiştir, her erkeğinde hoşuna gider.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olabilir ama diğer kızlar acilmamistir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani ben istemezdim hayatimda olan birine açılan bir kızın numarasını tutsun hikayelerine baksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sağlık olsun

Yorumla
  • agorasevdası
    agorasevdası Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Bunu ruh hastaları yapar, ben yapmam

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle değil aslında, yani tanımıyor evet ama iş görüşmesine gittiğim kişilerden biri bu kişi. O sebeple numarami kayıt ediyor

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Anlıyorum ama ne olursa olsun bu durum ona bakma hakkını vermez ki, yerinde olsam kapardım sadece kişiler yapardım. Rehberinde ekliyse silersin sorun kalmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biraz karışık yani, şöyle ki; iş görüşmesine birçok kez gittim, birçok yere. Bu kişi de aramıştı, davet etmişti. WhatsApp'ta resmini gördüm, öyle etkilenme vs. olmadı. Hatta evime uzak diye gitmeyecektim. Sonra oraya yakın yerde bir işim çıktı, gittim. Bir saat beklettim. Gittikten sonra bana karşı çok kibar oluşu, genel olarak herkesin bende şikayet edip o kişinin bu durumu insani şekilde karşılaması, kapıya kadar yolculaması vs. çok etkilendim tavırlarından, kibarlığından. Çok efendi, düzgün bir insan geldi. Sırf o yüzden bile orada çalışmak istedim. Fakat olumlu dönüş olmadı. Ben de hissettiklerimi söyledim. O kişi de bana dedi, "Saygı duyuyorum size, fakat kız arkadaşım var. Her şey gönlünüzce olsun." dedi. Ben de özür diledim rahatsız ettiğim için. O da "Estağfurullah." dedi. Durumu paylaştım. Bir gün sonra hikayeme bakmış. WhatsApp'tan baktığını görünce şaşırdım. Sildiğini düşünmüştüm, zannediyordum. Merak ettim bunu da.

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Anladım saygı çerçevesinde bir konuşma olmuş.
      Beyefendiyi tebrik ederim gayet olgun davranmış.
      Numaranızı silmeyi unutmuş olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bugün paylaştım yine baktı

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Size kız arkadaşı olduğunu söyleyip bakması da tuhaf bir durum (:
      Sizin yerinizde ben olsam numarasını silerdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Acaba kırmamak için yalan mı söyledi diye düşündüm

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Duygusal bakıyorsun hala olaya sen (:
      Olmasa öyle bir durum kız arkadaşım var demezdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım. Ama zaten 20 dakikalık gorusmede gordugu bir kızdım olumlu cevapta beklemiyordum acikcasi

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Numarasını sil bence, yoksa için içini yer (:
      Şöyle yapabilirsin, numarasını sil. Sana karşı bi hissi varsa ya da kız arkadaşı yoksa senin durumları otomatik göremeyeceği için o sana yazar (:

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında 27 yaşındayım. Böyle kısa süreli birine bir şeyler hissedeyim bırakın, bunu söylemezdim bile. Hayatımda kimseyi almadım çünkü yani bana tersti birçok kişi.
      O yuzden evliyim ya da nişanliyim derdim birde aşık olmaktanda korktuğum için ilişkim olmamasi daha kolayıma geliyordu. Açık gininen biride degilim. En açık halim tişört olur. Onun dışında namazlarımı kılarım. Beni en çok etkileyen şey onun efendi ve kibar oluşuydu. Görüntü olarak hiç hayal etmedim. Kriterimde sarışın, esmer vs. diye bir şey yoktur. Sadece kafamda hayalimde hep o kişi gibi kibar, centilmen, hoş ve efendi biri vardı. Tam kalbime dokundu. Aşık falan olmadım tabi ama etkilendim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Niye yazsin ki

Yorumla
    • agorasevdası
      agorasevdası
      1 yıl

Ne güzel hisler içinizdeki, bilmem ben sadece tahmin yürüttüm (:

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tesekkur ederim 🙏

Yorumla
  • cnklc
    cnklc Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Bilmem

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • cnklc
      cnklc
      1 yıl

Anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İs görüşmesine birçok kez gittim, birçok yere. Bu kişi de aramıştı, davet etmişti. WhatsApp'ta resmini gördüm, öyle etkilenme vs. olmadı. Hatta evime uzak diye gitmeyecektim. Sonra oraya yakın yerde bir işim çıktı, gittim. Bir saat beklettim. Gittikten sonra bana karşı çok kibar oluşu, genel olarak herkesin bende şikayet edip o kişinin bu durumu insani şekilde karşılaması, kapıya kadar yolculaması vs. çok etkilendim tavırlarından, kibarlığından. Çok efendi, düzgün bir insan geldi. Sırf o yüzden bile orada çalışmak istedim. Fakat olumlu dönüş olmadı. Ben de hissettiklerimi söyledim. O kişi de bana dedi, "Saygı duyuyorum size, fakat kız arkadaşım var. Her şey gönlünüzce olsun." dedi. Ben de özür diledim rahatsız ettiğim için. O da "Estağfurullah." dedi. Durumu paylaştım. Bir gün sonra hikayeme bakmış. WhatsApp'tan baktığını görünce şaşırdım. Sildiğini düşünmüştüm, zannediyordum. Merak ettim bunu da

Yorumla
  • AtaslıErkek
    AtaslıErkek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

tanışmak için

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

iş görüşmesine gittiğim kişilerden biri bu kişi. O sebeple numarami kayıt ediyor. Ama hikayelerimede bakıyor

Yorumla
    • AtaslıErkek
      AtaslıErkek
      1 yıl

merak ettiği içindie

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • AtaslıErkek
      AtaslıErkek
      1 yıl

peki siz muhafazakar giyinişe mi sahipsiniz ç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır, açık giyinmem. En açık halim tişört olur. Onun dışında namazlarımı kılarım. Hayatımda kimse olmadı. Beni en çok etkileyen şey onun efendi ve kibar oluşuydu. Görüntü olarak hiç hayal etmedim. Kriterimde sarışın, esmer vs. diye bir şey yoktur. Sadece kafamda hayalimde hep o kişi gibi kibar, centilmen, hoş ve efendi biri vardı. Tam kalbime dokundu. Aşık falan olmadım tabi ama etkilendim.

Yorumla
    • AtaslıErkek
      AtaslıErkek
      1 yıl

kaç yaşındasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

27

Yorumla
    • AtaslıErkek
      AtaslıErkek
      1 yıl

ne güzel peki sen iletişime gececek misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır tabii ki en son hislerimi söyledim. Size saygı duyuyorum fakat kız arkadaşım var dedi. Benim asla yazmam doğru olmaz. Hayatında biri var. Merak ettiğim noktada bu hayatında biri olduğunu söyledi ama numaramı silmesini beklerdim ya da hikayelerime bakmaz diye düşünürdüm. Bakınca neden acaba diye sordum.

Yorumla
    • AtaslıErkek
      AtaslıErkek
      1 yıl

kız arkadaşınıza ayıp olmaz mı de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Birsey dememe gerek yok ki ben silerim numarasini

Yorumla
    • AtaslıErkek
      AtaslıErkek
      1 yıl

doğru evlenecek kızsın seni tanımak isterdim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ona sor lütfen

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Soramam maalesef. İş görüşmesine gittiğim kişilerden biri bu kişi. O sebeple numarami kayıt ediyor. Ama hikayelerimede bakıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ohooo benim de is basvurularimda numaram kayıt edilmişti ve 1 yıldır duruyor, silmemişler beni rehberden 😂 sana bir ilgisi var diye mi düşünüyorsun ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır tabii ki ama kız arkadaşı olan biri kendisine açılan bir kızın numarasını tutmaz artık ve ya bakmaz diye düşünmüştüm. Acaba beni kırmamak için sevgilim var mı diye düşündüm. Çünkü bana açılan olduğunda nişanlıyım, evliyim vs. diyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aa evet kırmamak için olabilir tabii. Ama numaranı neden tutuyor çözemedim vallah çok enteresan ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Silmeye useniyordur belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O da bir ihtimal. Sen neden halen ona sadıksın ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kader kısmett

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Özellikle erkekler yazar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yazmak isteyen erkek her türlü yazar mi? 5 cevap verildi
Erkekler özlerse yazar mı? 8 cevap verildi
Özellikle erkekler yazabilir mi? 9 cevap verildi
Ozellikle erkekler yazabilir mi? 6 cevap verildi
Her erkek yazar mı? 8 cevap verildi
Özellikle erkekler yazabilir mi sizce ayip olur mu? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨