Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer cinsel yönden birliktelik yaşarsanız %80 bu işin sonu olmaz yani ayrılıkla biter ama cinselliği istediğinde ve sen hayır dediğinde seni zorlamıyorsa hala hep yanında vakit geçirmek istiyorsa bu ilişki %90 evlilikle devam eder.
010 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama arada cok engel var iş yeri patron aile vs ve daha once evlenmis ayrilmis sanirim hayatida biraz karisik
Soran+1 yılImam nikahli evliymis ama ayri sehirdeler resmi bisey yok bekar evinde yasiyor ve herkesten sakliyor dunde biri sordu çocuk var mı diye oda yoktur evli degilim dedi banada ilgiliydi ve bekarim demisti acildigimda soyledi onlari sanki formalite gibi ya da zorla gibi bilmiyorum kafam cok karisik
Soran+1 yılOndan net cevap alirsam sebebini ogrenirsem iyi kotu asikta olsam ayni yerde de olsak cevabi net sekilde olumsuz olur ya da yine belirsizlik olursa asla yaklasmam ama 3 ay sonra tekrardan konusucam enazindan belirsizlikten kurtulurum onun agzindan olmaz sozunu duymadigim muddetce umutlarim kirilmadigi muddetce ben ona karsi heo hir hayal ve umut besliuicem bu beni cok yorar o yuzden ondan net cevap alirsam yoluma bakarim bu sekilde hep kafam karisik ve hep acabalarla dolu kafam
Soran+1 yılYalanmi soyler
Soran+1 yılOlabilir ama neden bekae evinde yasasin ve saklasin evliligi
Soran+1 yılBugun aradim merhaba dedi merhaba dedim kusura bakma mesguldum cevapliyamadim dedi onemli degil bende bakamadim dedim dedim nasilsiniz iyiyim dedi dedim... bey 1 bucuk yıl aynı cati altindayiz ve az çok birbirimizi tanidik evet dedi dedim yani siz bana kızdiginizda mimiginize kadar anlayabiliyorum bugun mutfakta kızdiniz gibi geldi dedi vallahi billahi yemin ederim sana karsi hicbir kotu dusuncem yok benim disarida sorunum olamazmi olabilir dedim dedi dalginda olabilirim işle ilgilide sıkıntılar var senlik bir sey yok olsa soylerim dedim kac defa soyledim tamam dedi peki dedim sonra... bey dedim bir şey daha var buyur dedi benim soylemeye bir turlu firsatım olmuyordu neye dedi biraz bekledim dinliyorum dedi dedim merak ettigim şeyler var ve siz soylemediginiz. muddetce açıkliga kavusmiyicak agzinizdan duymadigim muddetçe neyi duymadigin muddetce ne acikliga kavusmadigi muddetce ne oluyo betul anlamiyorum dedi merak ettim bazi seylwr var dedim neyi merak ediyorsun dedi
Soran+1 yılGıcık oldu orada sonra bekledim dedim... bey ben soyliyemiyivem yuz yuze konusalım yuz yuzemi konusalim dedi evet dedim tamam yarin konusuruz dedi peki dedim kapattik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olabilir bence olumlu da önemli olan birbirine değer vermek
09 Yorumla
Soran+1 yılOndan net cevap alirsam iyi kotu asikta olsam ayni yerde de olsak cevabi net sekilde olumsuz olur ya da yine belirsizlik olursa asla yaklasmam ama 3 ay sonra tekrardan konusucam enazindan belirsizlikten kurtulurum onun agzindan olmaz sozunu duymadigim muddetce umutlarim kirilmadigi muddetce ben ona karsi heo hir hayal ve umut besliuicem bu beni cok yorar o yuzden ondan net cevap alirsam yoluma bakarim bu sekilde hep kafam karisik ve hep acabalarla dolu kafam
Soran+1 yılImam nikahli evliymis ama ayri sehirdeler resmi bisey yok bekar evinde yasiyor ve herkesten sakliyor dunde biri sordu çocuk var mı diye oda yoktur evli degilim dedi banada ilgiliydi ve bekarim demisti acildigimda soyledi onlari sanki formalite gibi ya da zorla gibi bilmiyorum kafam cok karisik
Soran+1 yılBu kisi gercekten bekar evinde yasiyor resmi nikahi yok imam nikahli evli ve kimse gercekten bilmiyor ve sıkıntılari var gibi yani beni umutlandiran zaten bu yoksa hicbir kadin kabul etmez imam nikahi ayri sehir ve saklanilmayi yani formalite ya da zorla olmus ya da cikar iliskisi vs diye dusunuyorum o yuzden umut ediyorum
Soran+1 yılşu an zaten bana asiri tavirli
Soran+1 yılBenden kacmasinin sebebi mesafe koymam. Servis elemaniyim her gun kahvaltisini hazirliyordum son zamanlarda sabahlari istemedi günün her hangi bir saatinde kendi istiyordu ama o istiyene kadar ben surekli soruyordum bir seyler hazirliyim diye 2 gun once dedim artik siz soyleyin bana ben sormiyim surekli sıkıyormusum gibi dedim oda sıkinti yok dedi tavirli 2 gunde bir sey istemiyor personellerede hazirliyorum artik gorevim degil ama elime yapismaz sorun yok benim icin neyse 2 gun sormadim istemedi mutfaga geldi personellere afiyet olsun dedi tavirli sekilde dolabi acti salatalik aldi biseyler hazirliyimmi sizede dedim kesinlikle hayir der gibi parmagini salladı ve trip atti dünde durumumda sogudum, yoruldum diye soz paylasmistim bana karşi Şu an zaten asiri tavirli
+1 yılKadının çok ilgisi varsa, bu ilgiye karşılık veririm.
011 Yorumla
Soran+1 yılSizi çok dusunyor ve aşık oldu size karsı gelip açılıyorda ama karsilik veremiyorsunuz sizjnde ilginiz var ama kizin daha cok ayni yerde calisiyorsunuz ve kiz sizinle yine konusuyor
Soran+1 yılIlginize guvenerek
- +1 yıl
Neden karşılık verilmesin ki. Iki tarafta birbirinden hoşlanıyor.
Soran+1 yılAma cok karisik hayatı var ve engeller çok is yeri aile vs
- +1 yıl
Tamam da nasıl engeller? Evli mi, ailesi kötü mü, hasta mı? Bunları bilmeden daha fazla bir şey diyemem
Soran+1 yılOndan net cevap alirsam iyi kotu asikta olsam ayni yerde de olsak cevabi net sekilde olumsuz olur ya da yine belirsizlik olursa asla yaklasmam ama 3 ay sonra tekrardan konusucam enazindan belirsizlikten kurtulurum onun agzindan olmaz sozunu duymadigim muddetce umutlarim kirilmadigi muddetce ben ona karsi heo hir hayal ve umut besliuicem bu beni cok yorar o yuzden ondan net cevap alirsam yoluma bakarim bu sekilde hep kafam karisik ve hep acabalarla dolu kafam
- +1 yıl
Adam yalancının teki. Ayrıca evli. Resmi nikah olmaması bunu değiştirmez. Bence bu kişiden uzak dur. Hayatını mahfetme. Ayrıca o işten ayrıl.
Soran+1 yılZaten bana bekarim demisti evli oldugunu duyunca istifa verdim kabul etmedi patrinumu bekledim 3 ay gelmedi sonra zaten ekonomi sartlarindan dolayi istifami yirttim ama iş bakmayada devam ediyorum hatta gorusmeye bile gidiyorum yoksa bende ayrilmak istiyorum bu surecte ayni yerde kaldigimiz muddetcede surekli beynim onunla mesgul
Soran+1 yılBugun aradim merhaba dedi merhaba dedim kusura bakma mesguldum cevapliyamadim dedi onemli degil bende bakamadim dedim dedim nasilsiniz iyiyim dedi dedim... bey 1 bucuk yıl aynı cati altindayiz ve az çok birbirimizi tanidik evet dedi dedim yani siz bana kızdiginizda mimiginize kadar anlayabiliyorum bugun mutfakta kızdiniz gibi geldi dedi vallahi billahi yemin ederim sana karsi hicbir kotu dusuncem yok benim disarida sorunum olamazmi olabilir dedim dedi dalginda olabilirim işle ilgilide sıkıntılar var senlik bir sey yok olsa soylerim dedim kac defa soyledim tamam dedi peki dedim sonra... bey dedim bir şey daha var buyur dedi benim soylemeye bir turlu firsatım olmuyordu neye dedi biraz bekledim dinliyorum dedi dedim merak ettigim şeyler var ve siz soylemediginiz. muddetce açıkliga kavusmiyicak agzinizdan duymadigim muddetçe neyi duymadigin muddetce ne acikliga kavusmadigi muddetce ne oluyo betul anlamiyorum dedi merak ettim bazi seylwr var dedim neyi merak ediyorsun dedi
Soran+1 yılGıcık oldu orada sonra bekledim dedim... bey ben soyliyemiyivem yuz yuze konusalım yuz yuzemi konusalim dedi evet dedim tamam yarin konusuruz dedi peki dedim kapattik
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. aynı yerde çalışılan biri ile bu tip bir ilişkiyi çok önermem yaaa sıkıntı oluyo
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevgi, saygı varsa iki taraflı sıkınti neden olur
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Neden olmasın aklına ne takılıyor?
040 Yorumla
Soran+1 yılBu kisi gercekten bekar evinde yasiyor resmi nikahi yok imam nikahli evli ve kimse gercekten bilmiyor ve sıkıntılari var gibi yani beni umutlandiran zaten bu yoksa hicbir kadin kabul etmez imam nikahi ayri sehir ve saklanilmayi yani formalite ya da zorla olmus ya da cikar iliskisi vs diye dusunuyorum o yuzden umut ediyorum
Soran+1 yılAşiri tavirli bana karsi trip atiyor
Soran+1 yıl2 gun once sogudum yoruldum diye soz paylasmistim
Soran+1 yılTavirli olmasinin sebebu şu
Soran+1 yılben servis elemaniyim her gun kahvaltisini hazirliyordum son zamanlarda sabahlari istemedi günün her hangi bir saatinde kendi istiyordu ama o istiyene kadar ben surekli soruyordum bir seyler hazirliyim diye 2 gun once dedim artik siz soyleyin bana ben sormiyim surekli sıkıyormusum gibi dedim oda sıkinti yok dedi ama bana tavirli ve 2 gundurde bir sey istemiyor personellerede hazirliyorum onceden hazirlamiyordum onlar rica etti kabul ettim gorevim degil ama elime yapismaz sorun yok benimicin. Her neyse 2 gun sormadim istemedi mutfaga geldi personellere afiyet olsun dedi tavirli sekilde dolabi acti salatalik aldi biseyler hazirliyimmi sizede dedim kesinlikle hayir der gibi parmagini salladı ve trip atti dünde durumumda sogudum, yoruldum diye soz paylasmistim bana karşi Şu an zaten asiri tavirli
Soran+1 yılIste benim ona tavir koydugumu zannetti ki oyleydi mesafe koymustum oda genel olarak aslinda benim ona karsi tavrima tavir koydu aksam acik acik konusup her seyi bitiricem sorucam net sekilde
Soran+1 yılGenelde ona soguk olunca o sormuyor neyin var diyr ama nasilsin felan diye sorup ilgili oluyor bakiyor hala devam oda soguk oluyor
Soran+1 yılAslinda dusunceli ben zaten merhametine asik olmustum ama o goz boyamasi olabilir tabi. Bilmiyorum ben onunla konusmadigim muddetce asla rahat edemiyicem konusup netlestigi zaman olumsuz oldu ve evliligiyle ilgili bir seylwri aciklamadi yalan soyler gibi o zaman bitiricem herkes gibi olucak benjm icin
Soran+1 yılAkşam ariyicam sonra yine soylerim size verdigi cevaplari anlarsiniz zaten amacini
Soran+1 yılBir firsat bulamadim kac gun konusucam konusamiyorum patrinumda gelicek 3 ay yoktu hic konusamam
Soran+1 yılOzurdiledi zaten
Soran+1 yılAma benim onu o konuda aramam bahaneydi asil konusacagim seyi konusamadim o konuyu actim soyliyemedin yarin yuz yuze konusalim dedim yarin konhsucaz kalbim cok hizli atiyor
Soran+1 yılTesekkur ederim. Peki bana bakisi degisir mi
Soran+1 yılGeldi. Ama sinirli biraz. Arabayla biriyle geldi arabayi parkedicekler zannedip disari cikip adini unuttum her is yerinin onunde oluyorya kimse parketmesin diye onu kaldirdim arabadan indi arkadasida vardi dedi birak kalsin gec sen iceri iceri gec dedi sinirli biraz
Soran+1 yılSanirim konusmiyim diye zaman kazaniyor ama konusucam
Soran+1 yılKonustum
Soran+1 yılDedim kafam karisik bazi konularda neden dedi sizinle ilgili
Soran+1 yılSizinle ilgili
Soran+1 yılNe gibi dedi
Soran+1 yılDedim. evliyim demistinizya imam nikahli bana bekarim demistiniz daha once oda dedi iyide bu benim ozelim kimseye demek zorunda degilim dedi
Soran+1 yılDedi ben sana ne dedim kimse bilmiyor patronum bile bilmiyor swn ortaya biswy attin ve bende kucuk bir kismini soyledim o kadar benim cok karisik hayatim dedi dedim formalite zannettim yok dedi oyle bisey degil
Soran+1 yılDedim ya da sizden uzak duriyim diye soylediniz zannetmiştim dedi yok dedi oyle olsa gelir ben adim atarim brn evliyim hayatimda biri var oyle yapsam yanlis yaparim dogrumu kimse kabul etmez sende kabul etmezsin dedi
Soran+1 yılDedim bana karsi hisleriniz olusmamismiydi orada kekeledi yok dedimya olsa yanlis yapmis olurdum dedi cok iyimser yaklasti sonra peki dedim tamammi yorma kendini dedi
Soran+1 yılBitti artik
Soran+1 yılKafamda da
Soran+1 yılCok teswkkur ederim rahatladim tabiki
Kadın takıntılıysa sonu boşanma olur üzücü
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın takıntıli degil ama cok asik ve hayatina ilk giren kiside siz oluyorsunhz o yuzden ekstra deger veriyor
Soran+1 yılOndan net cevap alsam asikta olsam ayni yerde de olsak asla yaklasmam ama 3 ay sonra tekrardan konusucam enazindan belirsizlikten kurtulurum onun agzindan olmaz sozunu duymadigim muddetce umutlarim kirilmadigi muddetce ben ona karsi heo hir hayal ve umut besliuicem bu beni cok yorar o yuzden ondan net cevap alirsam yoluma bakarim bu sekilde hep kafam karisik ve hep acabalarla dolu kafam
Soran+1 yılNe tehlikeli
+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz
032 Yorumla
Soran+1 yılTekrar adım atmali miyim?
- +1 yıl
Aklında kalmasın payına düşeni yap sen üstüne düşeni yapmış ol hata varsa onda kalsın
Soran+1 yılO zaman bugun 3 ay sonra tekrardan konusucam enazindan belirsizlikten kurtulurum onun agzindan olmaz sozunu duymadigim muddetce umutlarim kirilmadigi muddetce ben ona karsi heo hir hayal ve umut besliuicem bu beni cok yorar o yuzden ondan net cevap alirsam yoluma bakarim bu sekilde hep kafam karisik ve hep acabalarla dolu kafam
- +1 yıl
Netlik kazanmış olur rahatlarsın
Soran+1 yılAma Imam nikahli evliymis ama ayri sehirdeler resmi bisey yok bekar evinde yasiyor ve herkesten sakliyor dunde biri sordu çocuk var mı diye oda yoktur evli degilim dedi banada ilgiliydi ve bekarim demisti acildigimda soyledi onlari sanki formalite gibi ya da zorla gibi bilmiyorum kafam cok karisik
- +1 yıl
Sen bekar mısın
Soran+1 yılEvet 25 yasindayim kimse girmedi hayatima
- +1 yıl
Senin için kötü tecrübe olacağı kesin o zaman
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Senden beklediği evlilik değildir emin ol buna katlanabilirsen devam et derim
Soran+1 yılBenim oyle olmadigimi oylw iliskiyi kaldiramiyacgimi biliyor ve bana deger veriyor beni uzmez
- +1 yıl
Bu kadar emin olma demişti biri dersin
Soran+1 yılBana hiç soylemezdiki evli oldugunu o zaman
- +1 yıl
Niyetini göstermiş
Soran+1 yılAma normal evliler gibi degili evliyim ama şoyle boyle dedi
- +1 yıl
Bir şekilde kendini savunmak haklı göstermek zorunda
Soran+1 yılPeki sizce neden beksr evinde yasiyor neden resmi nikah yok ve gizliyor esini
Soran+1 yılBugun aradim
- +1 yıl
Ne dedi
Soran+1 yılBugun tavirliydi o bahaneyle aradim
Soran+1 yılMerhaba dedi merhaba dedim kusura bakma mesguldum cevapliyamadim dedi onemli degil bende bakamadim dedim dedim nasilsiniz iyiyim dedi dedim... bey 1 bucuk yıl aynı cati altindayiz ve az çok birbirimizi tanidik evet dedi dedim yani siz bana kızdiginizda mimiginize kadar anlayabiliyorum bugun mutfakta kızdiniz gibi geldi dedi vallahi billahi yemin ederim sana karsi hicbir kotu dusuncem yok benim disarida sorunum olamazmi olabilir dedim dedi dalginda olabilirim işle ilgilide sıkıntılar var senlik bir sey yok olsa soylerim dedim kac defa soyledim tamam dedi peki dedim sonra... bey dedim bir şey daha var buyur dedi benim soylemeye bir turlu firsatım olmuyordu neye dedi biraz bekledim dinliyorum dedi dedim merak ettigim şeyler var ve siz soylemediginiz. muddetce açıkliga kavusmiyicak agzinizdan duymadigim muddetçe neyi duymadigin muddetce ne acikliga kavusmadigi muddetce ne oluyo betul anlamiyorum dedi merak ettim bazi seylwr var dedim neyi merak ediyorsun dedi
- +1 yıl
Hayırlısı
- +1 yıl
🤣🤣 Gitme bak
Soran+1 yılOfisteyiz neden
Soran+1 yılGeldi. Ama sinirli biraz. Arabayla biriyle geldi arabayi parkedicekler zannedip disari cikip adini unuttum her is yerinin onunde oluyorya kimse parketmesin diye onu kaldirdim arabadan indi arkadasida vardi dedi birak kalsin gec sen iceri iceri gec dedi sinirli biraz
- +1 yıl
Eee sonra geçtin mi
Soran+1 yılGeçtim
Soran+1 yılPersoneller var zaten
Soran+1 yılAma biraz once iyiydi bana karşı ama ikimizde kaciyoruz birbirimizden ne o ne ben yukarı cikiyorum yakalamasin diye oda ben yakalyip konuyu acmiyim diye sanirim
+1 yılYakalanmamaya çalışın
05 Yorumla
Soran+1 yılKime
Soran+1 yılPatronamı
- +1 yıl
Hiç kimseye. İş yerinde yaşanan hiç bir ilişkinin iyi bittiğini görmedim
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sürekli yüz yüzesin. İş ilişkisi ve diğer ilişki birbirine giriyor. Ayrıca ayrılma sonrası iş yerinde huzurun kalmıyor
+1 yıliki tarafta bekarsa sonu olur
040 Yorumla
Soran+1 yılOndan net cevap alirsam sebebini ogrenirsem iyi kotu asikta olsam ayni yerde de olsak cevabi net sekilde olumsuz olur ya da yine belirsizlik olursa asla yaklasmam ama 3 ay sonra tekrardan konusucam enazindan belirsizlikten kurtulurum onun agzindan olmaz sozunu duymadigim muddetce umutlarim kirilmadigi muddetce ben ona karsi heo hir hayal ve umut besliuicem bu beni cok yorar o yuzden ondan net cevap alirsam yoluma bakarim bu sekilde hep kafam karisik ve hep acabalarla dolu kafam
- +1 yıl
yani evli erkeklerin genel yalanıdır bu
evliyim mutsuzum
ayrı yaşıyoruz
boşanacağım
zaten bir ilişkimiz yok
vs. vs. vs. - +1 yıl
sana karşı net olmadığı sürece ondan uzak dur
Soran+1 yılIste net olmasi icin tum aklimdaki soru isaretlerini sorucam ona gore uzak durup kafamda bitiricem
- +1 yıl
yani dediğim gibi imam nikahlı da olsa sonuçta evli ciddi düşünüyorsa ayrılmadan asla yaklaşma
Soran+1 yılBana karsi asiri tavirli zaten şu an
- +1 yıl
taavırlı olması seni yumuşatmak içindir kesin
Soran+1 yıl2 gun once sogudum yoruldum diye soz paylasmistim
Soran+1 yılBirde ben servis elemaniyim her gun kahvaltisini hazirliyordum son zamanlarda sabahlari istemedi günün her hangi bir saatinde kendi istiyordu ama o istiyene kadar ben surekli soruyordum bir seyler hazirliyim diye 2 gun once dedim artik siz soyleyin bana ben sormiyim surekli sıkıyormusum gibi dedim oda sıkinti yok dedi ama bana tavirli ve 2 gundurde bir sey istemiyor personellerede hazirliyorum onceden hazirlamiyordum onlar rica etti kabul ettim gorevim degil ama elime yapismaz sorun yok benimicin. Her neyse 2 gun sormadim istemedi mutfaga geldi personellere afiyet olsun dedi tavirli sekilde dolabi acti salatalik aldi biseyler hazirliyimmi sizede dedim kesinlikle hayir der gibi parmagini salladı ve trip atti dünde durumumda sogudum, yoruldum diye soz paylasmistim bana karşi Şu an zaten asiri tavirli
- +1 yıl
dediğim gibi seni suçluymuşsun gibi göstermeye çalışıyor
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
sanki suçlu senmişsin de o yüzden uzaklaşmışsınız gibi davranıp senin yakınlaşmanı istiyor sana
Soran+1 yılNeyse aksam arayip her seyi konusucam konuyada buradan giricem
- +1 yıl
en doğrusu açık açık konuşmak zaten
Soran+1 yılKesinlikle ama daha kotu olur mu sizce
- +1 yıl
yani kötü olacaksa da baştan olması en doğrusu bence kötü veya iyi ama net olsun her şey
Soran+1 yılSonra baktim yine net degil ve orali olmuyor artik onu abi gibi gkrucem oyle biri benim icin yok olucak iş yerinde ise sadece abi olarak var olucak
- +1 yıl
en iyisi seninle oynamasına izin verme
Soran+1 yılIste o yuzden konusucam
- +1 yıl
bence de konş
Soran+1 yılAkşam ariyicam sonra yine soylerim size verdigi cevaplari anlarsiniz zaten amacini
- +1 yıl
tamam ben buralardayım hafta sonu bakamasam da görünce kesin cevap yazarım özelden de paylaşabilirsin istersen
- +1 yıl
Anladım yani telefondan sa yüz yüze sanırım daha iyiolur en azından konuşurken hareketlerine de bakmış olursun
- +1 yıl
Hmmm konuştunuz mu peki?
Soran+1 yılKonustum
Soran+1 yılDedim kafam karisik bazi konularda neden dedi sizinle ilgili
Soran+1 yılDedim evliyim demistinizya imam nikahli baska seyler yok onun oncesi bana bekarim dwmistiniz ben size sormadan niye bekarim demistiniz oda dedi bu benim ozelim ben bunlari paylasmak zorunda degilim bak ben sana ne dedim patron bile bilmiyor kimsw bilmiyor sen bir seylerden bahsettin bende soylemek zorunda kaldim hayatta herkesin sırrı vadir senin vardir baskasinin vardi buda benim sirrim. Dedim ben sizin evliliginizi formalite zannetmistim oyle soyleyince dediki yok formalite degil hayatimda biri var hayatimin sadece en ufak bir kismini soyledim sana dedi dedim ben sizden uzak duriyim diye soylediginizi dusunmustum yok oyle olsa niye soyliyim boyle acik acik soylerim dedi. dedim bir swy sorucam ama durust olun oda dedi yalanmi soyluyorum oburlerini dedim hayir bu konuda dogru soylemenizi istiyorum bana karşı hiç duygusal bir hissiniz oluşmamismiydi oda biraz afalladi dedi oluşmamali hayatimda biri var kimse kabul etmez boyle bir seyi sen edermisin hayir dedim
- +1 yıl
Yani pndan çok çok uzak durmalısın anlaşılan senle sadece zaman geçirmek için yaklaşmış direk resmi davran ve uzak dur
Soran+1 yılYok duygusal anlamda boş degildi karsiljk verirse benim uzulevegimi sonu olmadigi icin burada olan bana olucakti ve bana durust davrandi beni cekmedi oyle bir seye
Soran+1 yılZatwn uzak durucam artik bitti kafamdaki soru isaretleri
- +1 yıl
Yani uzak durman en mantıklısı yoksa sen üzülürsün
Soran+1 yılUzak duruyorum yuzune bile bakmiyorum Şu an oda zaten soguk davraniyor
- +1 yıl
en doğrusu böyle olması zaten uzak dur
Soran+1 yılUzak duruyorum birsey olmamis gibide davranmaya calisiyorum ama elim ayagim biribirne giriyo resmen elim ayagim tutmuyor ellerim titriyor bardak kiriyorum ellerimi kestim ayağim takıldı düştüm ustume su doktum elim ayagima dolasiyor
- +1 yıl
Sakinleşmeye çalışmalısın yoksa kendine daha fazla zarar verirsin sakin davran o yokmuş gibi çalış
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar