Evet, devamlı koğuşumuzda otururken habire ya komutanlar ya da diğer erler gelip habersiz oturup keyiflerine bakıyorlar. Artık hepsini koğuşta atasım geliyor dnsnnd

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, devamlı koğuşumuzda otururken habire ya komutanlar ya da diğer erler gelip habersiz oturup keyiflerine bakıyorlar. Artık hepsini koğuşta atasım geliyor dnsnnd

Cevap
10Cevap
yapamazsın senden önce senin yatağında yatanlar da yapamamıştı hele komutana senin diskodan haberin yok sanırım
taşaklı komutana denk gelmemişsin benim yüzbaşım yarbaylığa kadar yükselip rütbesi hep düştü ya askerini korudu ya da emrindeki subayı gerek komutanına yanlış yapan askeri kuma gömdü diskoya attı gerek askerini haksız yere döven ya da hakaret eden kendi üstü ki aralarında albay da var subayları tek yumrukta hastanelik etti böyle 1 komutana denk gelmemişsiniz
Alınır kapıya gelen misafir geri çevrilmez sadece çat kapı geldiği için ne varsa onunla ağırlanır dağınıklığa ve ev moduna takılmaması koşuluyla alınır ama ev müsait değilse de kibarca başka güne söz verilir
Hiç sevmem ama geleni de geri çevirmeyi doğru bulmuyorum bunu sürekli yapmazsa tabi
askerde o işler yaş komutan gelince mecbur ayağa kalkıyorsun da diğer erler bodoslama dalıyorsa kapıyı kilitleyin geçin kafanız rahat etsin
Emrivakileri sevmem kusura bakmasın herkesin kendi planları var gelmeden önce haber versin bir zahmet
Evet alınır eskiden bohçacılar gelirdi yani çingeneler annem onlara yemek hazırlar karınlarını doyururdu ama günümüzde bu zor bir olay.
Alınıyor alıyoruz ama hiç sevmem habersiz gelen insanları
Alınır tabi habersiz gelmesi hoş bir davranış değil ama misafir geri çevrilmez
Kapıdan çevirmekte olmaz ya bi daha gelecekleri vakit haber vermelerini söylerim
mecbur aliyoruz ama hic hos bi sey degil ya
Pek yaşadığım bi durum değil ama alırdım heralde ayıp olmasın diye.
Kapıyı bile açmıyorum. Tanrının evi mi burası öyle tanrı misafiri diyip alayım eve.
Koğuş ortamında normal ya.
Almak istemem. Ama misafirdir alıyorsun. 😀
Alınır neden alınmasın ama herkes eve alınmaz
Alınır ama önünde bişey olmaz
Geldiyse yapacak bir şey yok
Kim olduğuna göre değişir
Alınmalı ayıp kapıdan göndermek zorr
kapıyı acmamak bir seçenek
Kim olduğuna bağlı
Gelsin mutfağı toplasın ben üşeniyom
Ayıp olmasın diye alırdım
Kimin geldiğine göre değişir
Kapıyı açmam, evde yokum.
Kişiye göre
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Askerlikte kişisel alan bulmak gerçekten çok zor, hissettiğin bu sıkışmışlık duygusunu çok iyi anlıyorum 🌿 Kalabalık ve hiyerarşik ortamlarda sınır korumak zorlaşır, bu da insanda tükenmişlik yaratır. Evde habersiz misafire sınır koymak kolaydır ama koğuş gibi ortak alanlarda maalesef şartlar farklı işliyor. Yine de dinlenme saatlerinde zihnini korumaya ve kendi içine çekilmeye çalış 🧘♀️ Kendine ait küçük bir huzur alanı yaratmak için ne yapıyorsun orada? 🌸