Habersiz gelen misafir

Selam arkadaşlar benim bir derdim daha doğrusu içimi dökmek için bu yazıyı yazıyorum...Eşimin çocukluk arkadaşı biizmle aynı dönemde evlendi bir de kızı oldu ama karısında anormallik var hep gezmek istiyor her hafta sonu misafirliğe gidicek yiyecek içicek evine dönücek üstelik ufak bebeği var ve bebeğide pek uslu durmuyor...1 ay önce bize geldiler şahane bir masa kurdum onlara eşimle beraber oturduk sohbet falan derken geçtik masaya ben çorba servisi yapıcam karışmasa olmaz aldı tabakları dedi ki büyük tabaklara yemekleri koy yanında da çorba kaseleri dursun ben tabi eşimle birbirimize bakıyoruz..Çorba içilmedi salata yenmedi yemekler kaldı ve ayrıca yemeğe değilde çaya gelicez diye biliyoruz bizde aradılar saat 3 te yemek yemeğe gelelım destursuzlar:)Kadında patavatsız konuşmalar yanımızda eşiyle tartışmalar laf sokmalar..Eşime dedim onlar gittikten sonra konuştuk görüşmeme kararı aldık ..biz onlara daha gitmedik ama devamlı arayıp hafta sonu gelmek istiyorlar bizimde kendimize göre düzenimiz var kafamız almıyor...Baktılar bizden umut yok başka kişiler bulmuşlar onlara takılıyorlar:) Ohh bee rahatladım valla sizinde böyle görgüsüz tanıdıklarınız varmı:)
Habersiz gelen misafir