Aile & Toplum Habersiz gelen misafiri eve alır mısınız? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben almazdm kapindelignden bakar acmazdm 😄 Güncellemeler+1 yıl Super soru 🥰 Habersiz gelen misafiri eve alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Eve alırım evet geri yollayacak halim yok.. ayrıca kapım her zaman açıktır.. 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşım gelmiş, aramış. Ben açmayınca elinde taşla evimin resmini çekmiş 😂 ne güldüm ya. Bir taş attım pencereyeyi atmış birde😂😂 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Az önce arkadaş yazdı iki dk sana gelcem gel dedim evim her zaman ki gibi tertemiz buzlukta yiyecek şeylerim de var gelsin Allah'ın misaifri 2 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Yazmış önceden haber vermiş bazıları direk zile basio Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙂😂😂😂 buda öyle Kirk yılda bir yazdı merak etme ama napim ya bişey diyemiyorum Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Evim derli topludur. Habersiz gelen misafirin de başımın üzerinde yeri var. Bi kek çırparım bir de çay. Tamamdır. 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normalde misafir seven birisi değilim ve o gün de modumda değilsem hiç almam evde yokmuşum gibi davranırım. :D 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Biraz çatkapı habersiz geldik demişti ben de evet öyle oldu demiştim gülerek ama almıştım eve 😀 1 0 Yorumla
Mmarian Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Yani kapıya dayandıysa reddedemiyorum ama büyük saygısızlık. 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kapıya kadar gelmiş birini geri göndermem, alırım. 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Habersiz misafir sevmem gelen olursa da yapcak bir sey yok. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yani yapacak bir şey yok kapıya gelen insanı da geri gönderemeyiz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer kapı açık olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet , habersiz gelen misafir misafir eve almalısın, Misafir neşe ve bereket , sevgi getirir. ✨😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kapı deliğinden baktığında evde biri olduğu anlaşılıyor ama 0 7 Yorumla seyda028 +1 yıl Yoo nasl anlasilio Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karartı oluyor Yorumla seyda028 +1 yıl Olmuyor Yorumla seyda028 +1 yıl Kendi gölgendir o 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanmıyorsan Delikten bakılınca evde biri olduğu anlaşılıyor mu diye soru paylaş Yorumla seyda028 +1 yıl Sorma gerk yk bunu bı kere merak edip denedm olmuyor ha şöyle olurdur ışık kapanınca ordan gelen ışık oluo azıcık biri bakınca haliyle o ışık kayboluo öyle anlaşılabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye inanmak istiyorsan ona inan Yorumla
ela_2121 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Alırım da aşırı sinir bozucu haber verip gelmesi daha makbul 1 0 Yorumla
Vedat5600 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Alırdım şart koyardım saatlerce popon koklamak isterdim 0 0 Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kaynanam hiç haber vermeden gelir, kapım 7/24 açık 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. ama kapıyayım aç kaç saattir bekliyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. misafirin kim olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben zili duymuyorum genel de ☺☺ 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Başımın üstünde yeri vardır. Hoş gelirler. 0 0 Yorumla
MüthiiişBirŞey Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Geç saatlerde yani 18:00'dan sonra almam. 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Misafir sonuçta alamam mı diyim 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yapcak bir sey geri yollayamam 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kedi dışında almayız pek. 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yani biraz ne amaçla ve zaman geldiğine bağlı... 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mecbur gelen çevrilmez ama hoş değil 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kapıda bırakacak değilim, tabii ki de alırım. 😁 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Kim olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alıyoruz ne yazık ki 😂 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. mısafırıne baglı :) 0 0 Yorumla
MagnumÇikolatası Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Sevmedigim biri ise kapiyi açmayabilirim😅🙄 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Ben alırım, misafir kapıda bırakılır mı? Ayıp olur 0 0 Yorumla
Ciyager_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Habersiz misafir olmaz ya hazırlıksız 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Oluo bizim toplumda Yorumla Ciyager_123 +1 yıl Haklısın bizim toplumda oluyor işte Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimin geldigine bağlı 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. o kadar da değil 0 0 Yorumla
şenbilirsin7755 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Ben alırdım tanrı misafiridir diye alırdım 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Baştacısın buyur gel 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mecbur🫠🫠 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Alırım tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Eve alırım evet geri yollayacak halim yok.. ayrıca kapım her zaman açıktır..
Arkadaşım gelmiş, aramış. Ben açmayınca elinde taşla evimin resmini çekmiş 😂 ne güldüm ya. Bir taş attım pencereyeyi atmış birde😂😂
😄😄😄
Az önce arkadaş yazdı iki dk sana gelcem gel dedim evim her zaman ki gibi tertemiz buzlukta yiyecek şeylerim de var gelsin Allah'ın misaifri
Yazmış önceden haber vermiş bazıları direk zile basio
🙂😂😂😂 buda öyle Kirk yılda bir yazdı merak etme ama napim ya bişey diyemiyorum
Evim derli topludur. Habersiz gelen misafirin de başımın üzerinde yeri var. Bi kek çırparım bir de çay. Tamamdır.
Normalde misafir seven birisi değilim ve o gün de modumda değilsem hiç almam evde yokmuşum gibi davranırım. :D
Biraz çatkapı habersiz geldik demişti ben de evet öyle oldu demiştim gülerek ama almıştım eve 😀
Yani kapıya dayandıysa reddedemiyorum ama büyük saygısızlık.
Kapıya kadar gelmiş birini geri göndermem, alırım.
Habersiz misafir sevmem gelen olursa da yapcak bir sey yok.
Yani yapacak bir şey yok kapıya gelen insanı da geri gönderemeyiz
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer kapı açık olur
evet , habersiz gelen misafir misafir eve almalısın, Misafir neşe ve bereket , sevgi getirir. ✨😊
Kapı deliğinden baktığında evde biri olduğu anlaşılıyor ama
Yoo nasl anlasilio
Karartı oluyor
Olmuyor
Kendi gölgendir o 😄
İnanmıyorsan Delikten bakılınca evde biri olduğu anlaşılıyor mu diye soru paylaş
Sorma gerk yk bunu bı kere merak edip denedm olmuyor ha şöyle olurdur ışık kapanınca ordan gelen ışık oluo azıcık biri bakınca haliyle o ışık kayboluo öyle anlaşılabilir
Neye inanmak istiyorsan ona inan
Alırım da aşırı sinir bozucu haber verip gelmesi daha makbul
Alırdım şart koyardım saatlerce popon koklamak isterdim
Kaynanam hiç haber vermeden gelir, kapım 7/24 açık
ama kapıyayım aç kaç saattir bekliyorum
misafirin kim olduğuna bağlı
Misafire bağlı bu hshshshs
Habersizce evden çıkarım
Ben zili duymuyorum genel de ☺☺
Başımın üstünde yeri vardır. Hoş gelirler.
Geç saatlerde yani 18:00'dan sonra almam.
Alırım misafir başımın üstinde
Misafir sonuçta alamam mı diyim
Yapcak bir sey geri yollayamam
Alırım sonuçta Allah misafiri
Kedi dışında almayız pek.
Yani biraz ne amaçla ve zaman geldiğine bağlı...
Mecbur gelen çevrilmez ama hoş değil
Kapıda bırakacak değilim, tabii ki de alırım. 😁
Alıyoruz biz hiç sorun degil
Kim olduğuna bağlı
Alıyoruz ne yazık ki 😂
mısafırıne baglı :)
Sevmedigim biri ise kapiyi açmayabilirim😅🙄
Giremezler almam))
Ben alırım, misafir kapıda bırakılır mı? Ayıp olur
Habersiz misafir olmaz ya hazırlıksız
Oluo bizim toplumda
Haklısın bizim toplumda oluyor işte