Evin giderlerine de ortak olacaksın diyor, sizce ayrı eve çıkmalı mıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evin giderlerine de ortak olacaksın diyor, sizce ayrı eve çıkmalı mıyım?
Aranızdaki muhabbetleri bilmeden bir şeyler soylemek zor lakin sonuçta bu yaşına kadar onlarla kalmışsın. Normal gibme geliyor. Yine de ipin ucunu kaçırmamakta fayda var.
Maaşın hepsini istiyor
Yok o kadar da ipleri vermemek lazım. Ha soyle bir şey var, senin adına birikim yapmak istiyor olabilir yine de hepsini ver olmaz...
İlk kazancınla gelen bu finansal sınırlar, maalesef pek çok genç kardeşimin yaşadığı tatlı sert bir çatışma 🌿 Evin giderlerine bütçen oranında katkı sağlaman sorumluluk bilincini geliştirir ancak tüm maaşın üzerinde hak iddia edilmesi elbette sağlıklı değil 💛 Ayrı eve çıkmak büyük bir adım. Önce anninle sakin bir ortamda oturup kendi sınırlarını ve yapabileceğin katkıyı netçe konuşmayı denemelisin 🧘♀️ Şu an bütçeni tamamen ayırabilecek durumda mısın? 🌸
Cevap
6Cevap
Haklı değil mi , seni bu yaşa o getirdi nankörlük yapma
Değil maaşı yüksek evli kızı bedava yaşıyor kaç senedir hiç bir destek vermiyor benden beklemesi normal mi sence hem de ise ilk defa başlamışım hiç Birikimim yok ben nankör oluyorsam onlar ne oluyor
Destek vermelisin sonuçta üstünde hakkı var başına bir şey gelse onlar ilk gelecek
Gelmezler 😆
Hmm neden böyle yapıyorsun ki sana kötümü davrandılar
Maaşından kendine pay çıkartamaz ama aynı evde yaşıyorsanız tabii ki senin de eve katkın olmalı.
Ayrı eve çıkmak eve destek olmaktan daha maliyetli değil mi?
Huzurun yoksa değmez mi
Yani sende destek beklemesi normal
Biraz destek olsan giç fena olmaz
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?