İşine gelmeyince ya da öğüt niyetine 2 yıldır hep kocama uymamayı söylüyor. Düşündüm de ilişki iki kişilik, ona ne ki bizim ne yaptığımız, öyle değil mi? Nasıl bir cevap verilebilir?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Size de aman iki laf edilmesin. Ne desinler birbirinizi yiyin mi desinler yaşlılar işte kendilerince tavsiye veriyorlar. Erkek tarafı olmasın hemen kabarıyorsunuz kedi gibi yıldım valla
Ama oğluna öğüt vermiyor benim ailem olsa karışmaz kimsenin çocuğuna kendi oğluna asla eşinle iyi ol eşini üzme demez hep bana oynuyorlar art niyet değl mi?
Tamam en iyisi senin ailen bacım ne düşünmek istiyorsan öyle düşün. Her denilende art niyet aramak senin için de yorucu yani. Çok rahatsızsan ver cevabını geç sabah 5 de düşünüp kendini yormana değmez
Dogru diyosun ama iste ne cevap verirsem verim karsımda hep haklı çıkmaya çalışan uyanık tilkiler var cok pis insanlar
Abooooo...
Kayın babaya bak :D
Demi sence bu adamda iyi. bisi var mı?
Ne uyarım de ne olacak
Dediğini anlamadım uy diye iste kocama uycakmısım
Kocana soyke uyarsın
Ne desin
Rahatsz olduğunu dile geçireceksin seni dinlemesi Lazım
Erken yaşta mı evlendiniz çok
Kocam 33 yasında ben küçüğüm ama herşeyin farkındayım ailesi saygısız lık yaptı tartıştık halen üste çıkmak için iste kocama uymamı söylüyor ve diyor ben hep uy diyorum diye bu şekilde yani ona ne ki diye düşünmeye başladım kimin kime uydugu ne yapabiliriö
Knk amacın soruya soru sormakmı
Babası da manipülatif alışmış hep kocamı da haklı da olsak sindirmeye çalışıyor haklı çıkmaya çalışıyorlar
Eşine söyle ozaman babasını uyarsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik iki kişilik çok özel bir alandır ve dışarıdan gelen müdahaleler dengenizi bozabilir 🌿 Kayınpederin muhtemelen kendi tecrübeleriyle yol göstermeye çalışıyor ama sınırlar da çok önemli 🌸 Ona saygıyla "Önerilerinizi dinliyorum ama biz eşimle kararlarımızı baş başa verip ortak bir yol bulmayı tercih ediyoruz" diyebilirsin 💛 Bu net duruş evinizin huzurunu koruyacaktır. Peki eşin bu duruma nasıl bakıyor, seninle aynı fikirde mi? 🧘♀️
2 yıldır babası haksız da olsa konudan alakasız da olsa kocama uymamı dıyor
Haklısın tatlım, sürekli tekrar eden bu durum yorucu olabilir. Eşinle el ele verip sınırlarınızı sakince korumalısınız 🌿🌸