Bende cektim gittim babamin evine. Kocam sürekli ailesini destekliyor. Bu ne Ya ben seninle mi evlendim ailenle mi? Zorla mi yani? Bu nedir? Zorla yollicak beni oraya? Neden boyle Bu Adam? Şu an geri dondum evime geldi aldi O günden beri git demiyor. E ne degisti? Ila babamin evine mi gitmem lazimdi ila karini cocugunu rezil mi etmen lazim di?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim ya
Abi sorma. Ben boyle birsey gormedim. Istemedigimi söyledigim halde Evde huzur bozuyordu. Kendisi gitsin gitme demem zorla beni yollicak. Bende cektim gittim babamin evine. Döndüm geldi aldi O günden beri demiyor git diye. Ne degisti simdi hi ne degisti?
göster dişlerini teslim olma o kendine maymun köle arıyor
Gittim iste babamin evine daha ne yapayim. Simdi Geldim git demiyor. Annesi Ve babasida artik sustular acaba Bu kiz gider mi diye? Giderim valla
bence gidebilmen lazım yaş kaç sizde? çocuk yok dimi
Var 1 tane kizim var. Yasim 29 kocam 37 meslegim elimde baslarda zor olsada yaparim kendime guvenim tam. Yeter be Bu kadar aileci isen git onlarla yasa. Iyi yaptim mi abi Baba evine giderek?
aynen o olmadan hayatta kalabileceğini göster
Evet. Kocam inadina 4 gun sonra geldi almaya. Hemen gelmedi. Hala ailesini dusunuyor.
bence sizin ortak noktanız çocuk başka da ortak nokta yok
Evet. Maaleseffl. Kocam Adam degil cunki.
o zaman boşan
Adam seni başından savmış çok iyi olmuş babanın evine gitmek sürünsün orada o
Beni basindan mi saldi? Nasil yani
Ben hiç demiyorum hatta giderken söylüyorum canı isterse gelir canı istemezse gelmez. Zorla olmaz
Evet abi Benim kocam zorla git diyor Hayir dememe ragmen. Istemiyorum babasi ara bozan huzur bozan bir insan aksi biri sebebimde var valla cektim gittim babamin evine sizinle ugrasamam dedim. Byeeee kocam geldi aldi simdide demiyor git diye Niye ne oldu simdi?
Pes etti artık, yani evimin huzuru gideceğine karım gitmesin oraya ayrıca onların gelini olmak dışında hiç bir bağ yok arada
Evet Aynen. Deli mi ne. Yok yanliz yok uzuluyor, yok yanlis anlar. Babamin evine gittim. Herkesin icinde dedim bende yok sürekli uzulur diye huzur bozuyorsun ben nezaman istersem ozmn giderim uzulurse üzülsun dedim. Kendi Babamin annemin yaninda.
İşte bunlara hiç gerek yoktu ne sen nede o ailenize zorla götüremezsiniz yani. Bide ben ailelerle sık sık birlikte olunmasınada karşıyım karı koca değilde kardeş gibi hissediyor insan
Evet abi ben kocama sadece bayramda gel gidelim birde tatile gittiklerinde gidelim derim. Yilda 2 kere. Kocama diyorum Oda bana Sen gelinsin senden beklerler deyip durdu. Artik tak etti canima. Iyi yaptim mi abi Baba evine giderek? Ne anladilar sence?
Bundan çok darlandığını düşündüler iyi ettin tabi
Evet bunalmistim artik sürekli Anne Anne Anne Baba Baba Baba Bu ne yaaa. Sadece darlandigimimi dusunduler? Valla ezdim gittim hepsini sadece onu mu dusunduler sence?
Aynen bıktığını ve ciddi derece bunu sorun ettiğini düşündüler
Evet umarim anlarlar
Cunki ciddi ciddi bosanmayi bile dusunuyorum artik.
Ben boşadım ilki. Annesi yüzünden bu mesellerden
Evet cekilecek gibi bir dert degil cunki. O kadar hevesliysen anana babana git onlarla yasa Bu ne yani. Saglikli bulmuyorum
Elimden kaza çıkacaktı nerdeyse bide babaları yok iki kız bir anne
Iyi yapmissin. Nereye kadar sabreder ki insan. Benimde onun gibi anam babam var ben kocam gibi yapmiyorum. Ben utaniyorum Ya erkek haliyle ailesinin qotunden kosuyor. Abi 2 abisi daha var ne gelirler ne giderler ikiside evli. Bana Niye patliyor hersey anlamiyorum
İşte seni yuzu yumuşak buldu tepene bindi. Ama sende madem konu kapandı artık uzatma bence
Abi Evet bende kapatmistim konuyu. Dun sabah iste yine Benim arabam sanane vs dedi yine Senin Benim davasi yapti ikimizde calisiyoruz. Aile olarak gormuyorsun hala beni benimle konusma artik doydum sana dedim. Konusursan annani siksnler dedim. Yeter abi doydum.
Allah yardımcın olsun kardeşim çocuklar olmasa dayanacak gibi değilsin sanırım
Evet kizim olmaza gitmistim yanindan ama Bu gidisle yine gidecem kizimla dayanamam gucum kalmadi
Sakin ol şütfen
Bir Adam Niye boyle olur abi anlamiyorum sebebi ne
Lütfen yazacaktım. Bir tek bu konu değil sanırım senin sıkıntın anlatmak istersen dinlerim
Abi 2 hafta önce eski dul 2 cocukla sevgilisinin resmine bakarken gordum telefondan silmeye unutmus sifresini biliyorum Bu Kadin nisanlilik donemindede vardi resimlerine bakmis kocam, bana sürekli sanki karisi degilmisim gibi davraniyor, Baba evine kadar gittim geldi aldi yine eski haline dönmeye basladi. Cekemiyorum artik. Sevmiyorsa gitsin bosancam artik
Bu hiç olmaamış neden elin karısının fotosuna bakıyor ki eskiden mevzusu olan birisi olması duygusallık doğurur. Sıradan bir kadına baksa hadi dersin bakmıştır. Ama ne bilim sizde gençsiniz sonuçta yani bukadar uzaklaşmaya ne gerek var ki. En güzel yılların olması gerekirken
Evet abi. Eski ciktigi Kadin o Ona bakti, nisanlilik donemindede konusuyorlardi Normal Kadin para istiyordu cok kizdim ayrilacaktim baristik yine Bi sekil. Ama 2 hafta kadini herseye ragmen yine profiline bakmis… birde bana sürekli ailesi degilmisim gibi davraniyor. Sevmiyor iste. Bende konusma artik benimle dedim yildim artik. Seven Adam boyle mi olur abi
Kavga yapmadan nazla aşkla yatakla etkilemeyi denedinmi zamanında. Yani bazen tartışmak yerine masum kalmak masumca küsmek. Sonra elde etmek için çabalamak hızur verici birisi olmakta ilişkiyi düzeltebilir. şu an ki tavırları aranızda sevginin baya yığrandığını gösteriyor maalesef
Cok konustum, agladim, herseyi denedim. Olmuyor. Benim Icimden gelmiyor artik duzeltmek caba sarf etmek yildim.. sevmiyorsa gitsin asla tutmuyorum onu Bu gidisle ben bitircem zaten abi cekilecek gibi degil artik
Anlıyorum kardeşim. Daha gençsinde insanın zoruna gidiyor anlıyorum
Nasıl bir adam böyle yapar ya karın senin o eşin
Bende onu soruyorum. Bir Adam Niye boyle yapar karisina
Sende çalışıyorsun benim param demesi çok yanlış anne babaya saygı ayrı tamam ama ilk önce eş önem verecek
Evet calisiyorum. Yok abi sürekli senin benim diyor. Dun sabah yine dedi. Artik bende konusma benimle artik konusursan anani siksnler dedim. Yetti abi
Senin benim diyen adam zaten boş adamdır iyi söylemişsin bence kaç yıllık evlisiniz yaşlarınız ne
Abi 2 yil oldu. Evlendigimden beri Ayni. Cok konustum. Artik bitirme noktasina Geldim. InsAllah konusmaz artik benimle. Anasina kadar kfr ettim o cok sevdigi anasina. Benim yas 29 onun 37
Yaşında varmış adamın ya bu yaştan sonra çocuk eş düşünmesi lazım bide kızımızda varmış daha çok düşmesi lazım ne iş yapıyorsunuz
Kredini doldurmuşsun bence ama hayırlısı olsun ,
Ne gibi yani? Ne demek istediniz?
Bende gitme diye kesin konuştum. Tam tersi yani
Hayırsız koca
Evet abi. Hayirsiz